- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
Konuyu değiştir seriAyy çok güldüm yabende korkuyorum gitmeye bana ne diyecek acaba
Dünki ilk stresi attım canım. Elimden geldikçe tedbir alıyorum. Mümkün mertebe yürüyüş, ağırlık, ev işine ara vericem. Olası bi kanama olmasın diye. Bolca uzanıcam düzelme ihtimali varmış zaten elimden geleni yapıcam bende..Evet canım başka hastanede bebeğimin beyninde kist görmüşlerdi ama detaylı ultrasonda göremediler geçmiş çok şükürCanım inşallah düzelir geçer gider olumsuz düşünme hiç.Sağlıkla bebişini kucağına alacağın güzel günler de gelir içini ferah tut.Sen dikkat et kendine.Daha önce bi doktor kist falan demişti yorum yaptılar mı ona ?
İnsan kendinden daha zor durumda olanı görünce kendi sıkıntısını unutuyormuş canım. Aklım kendimden çok Merve’de..genc-anne canım sen nasılsın varmı bi sıkıntın Merve’den sonra iyice modum düştü sende o derece değil dimi inşallah
Canım bak benim rahmimin ağzını bildiğin tamamen kapatiyordu.. hatta ben benimki yukarı çıkmaz imkansız gözüyle bakıyordum ama bol dinlendim ev pis mi pis yemek yapasım yok mu yok bırak tüm işi inan bebekten değerli değil.. Bu süreçte eşin anlayışı çok önemli disardan yedik biz veya eşim balik aldı balik yaptı vs inan bak geçecek hatta ben bi ara unuttum bile ama düzenli meyve kuruyemis vs yedim hani disardan da fastfood yemedim derken işte inşallah seninde düzelir canimDünki ilk stresi attım canım. Elimden geldikçe tedbir alıyorum. Mümkün mertebe yürüyüş, ağırlık, ev işine ara vericem. Olası bi kanama olmasın diye. Bolca uzanıcam düzelme ihtimali varmış zaten elimden geleni yapıcam bende..Evet canım başka hastanede bebeğimin beyninde kist görmüşlerdi ama detaylı ultrasonda göremediler geçmiş çok şükür
Bende bende mi tuhaflık var sanıyordum benimde akıntım çogaldı bu aralar birden akıyor kanama mı oldu diye korkuyorumVallahi enfeksiyona dönmesin diye sürekli çamaşır değiştiriyorum öyle kokuda yok şükür ama ciddi ciddi bende de artış var rahatsız edecek boyutta
bende gen5 kullanıyorum. Bi tık ağır hemfikiriz ama kullanabiliyorum yine de etkilemiyor çok. Yani v15 te iş görürmüş hemen hemen aynı zaten ben alırken v15 indirimdeydi 21bin gen5 27bin di. Değermi aradaki fiyat farkına bence değmez
Canım senin plesenta yukarı çıkar inşallah korkma onun ki previa degil çok farklı nadir karşılaşılan bir durum farklı bir ismi varda aklıma gelmiyor şuan inşallah hepimiz saglıcakla geçirir saglıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi merveyede allahım dayanma gücü versin mucize gerçekleştirsin inşallahİnsan kendinden daha zor durumda olanı görünce kendi sıkıntısını unutuyormuş canım. Aklım kendimden çok Merve’de..kendim için tedbirler almaya başladım. Kursu bırakıyorum bu hafta. Elimden geldikçe az yürüycem. Ev işlerime sınır getiriyorum bolca uzanıcam. Zaten alt tarafıma inanılmaz bi baskı var ben önceleri buna normal herhalde diye bakıyodum ama plasenta etkisiymiş
Kendi kendine nazar edeceksin kız maşallah deAyy maşallah diyelim sabaha her yerim dökülmüş şekilde kalkmiyim
Adimi masallah olarak değiştirsem mi acabaKendi kendine nazar edeceksin kız maşallah de
Evet kefir içince de midem bulanmisti hatta o gün eşimin de midesi bulandı epeyidir onu da icmiyordum bu yüzden. Sütü de sırf bebiş için içtim ama beni de kötü yapıyor peynir ve yoğurt seviyorum oradan alayım kalsiyumu ben desüt ben de çok şişkinlik yapıyor ve bulantımı arttırıyor,diyetisyene başladım bikaç haftadır o da süt içmemi önermiyor onun yerine süt ürünlerini tüketmemi söylüyor cidden öyle yapmaya başladıktan sonra bulantım bitti
Epeyidir mayalamiyorum ya aklımda aslında mayalamak belki de magneuzyum değil sadece kalsiyum da az olabilir ona hiç bakmadim bir bakayim ne kadar çıkmış degerimEv yapımı yogurtta daha fazla oluyormuş kalsiyum.. sütten daha faydaliymis hemde mide bulantisina iyi gelir
Bak bakıyım canım merak ettim bu sıralar mayala çünkü bebeğin kemikleri gelişecek 23-24.haftadan sonraEpeyidir mayalamiyorum ya aklımda aslında mayalamak belki de magneuzyum değil sadece kalsiyum da az olabilir ona hiç bakmadim bir bakayim ne kadar çıkmış degerim
8.6-10.8 aralığı benimki 9.3 çıkmış referans içerisinde kalsiyum ama demek ki yetmiyor mu anlmadimBak bakıyım canım merak ettim bu sıralar mayala çünkü bebeğin kemikleri gelişecek 23-24.haftadan sonra
Ben de henüz kullanmadım ama aldıktan sonra pişman olmadım değil. Bu kadar para verilir mi diye sorguluyorum şu an. Agirsa ben zaten kullanamam. Sipariş verdik artık yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim cevabınız için.ben de gen5 kullanıyorum,bana açıkçası aşırı ağır geldi eşim kullanıyor,gücünden ötürü aşırı sesli çalışıyor bizce,ya da diğer süpürgemin sessizliğine alışmıştım ondan sanırım,toz açısından alerjik rinitim çok hafifledi hatta bir tek burnum evimde rahat ediyor diyebilirim,ama gerçekten bi tık abartılmış geliyor eşimle bana,evet çok güzel süpürge ama bu fiyat için de çok da matah sayılmaz,robot süpürgemi dysondan daha çok seviyorum fiyatına oranla mucizeler yaratıyor evimde
Kızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum. bugün yine verdim yarın çıkacak sonucum. Siz tecrübeli anne ve hamişlerden bilgiler edinmek istiyorum :) Pantolon giydigimde göbegime baskı oluyomuş gibi hissediyorum. Ofiste çalıştıgım içinde pantolon giyiyorum. Oturup kalkarken yatarken uzanırken nelere dikkat etmem gerekir. Neler yiyip içmem gerekir. Hapşurdugumda bile korku sarıyor içimi ilk bebişim olucak kısmetse :) Birazda telaşlıyım 25 yaşındayım tecrübesizliğime verin nolur. Güldügümde bile sanki bişey olacak diye korkuyorum :)Ben de henüz kullanmadım ama aldıktan sonra pişman olmadım değil. Bu kadar para verilir mi diye sorguluyorum şu an. Agirsa ben zaten kullanamam. Sipariş verdik artık yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim cevabınız için.
Canım benımde akıntım coktu su gibi gecmeyen enfeksşyonum var malum doktor ılaclarımı degıstırdı akıntı da kesıldı sende bı ıdrar ver bakalımKızlar akıntı durumlarınız nasıl ya benim bugün epey arttı 3 kez çamaşır değiştirdim baya ıslanıyor
Ben aldıktan sonra rahat ettim açıkçası, evet instagramdakiler gibi her gün her gün her yeri supuremiyorum ama masamda klavyemde to pislik gördüğüm an direkt o başlığı takip aliyorum kirleri, ev dubleks merdivenleri haliflex kablolu süpürge beni çok zorluyordu merdiven supururken, dik supurgemin de çekim gücü girgirdan halliceydi ve o da kabloluydu. Dysondan sonra rahat ettim çünkü merdiven için de başlığı var en azından saçları tozları toplayabiliyor. Ağırlığı konusunda evet gerçekten ağır yatak supururken özellikle başlık konusunda sıkıntı yaşıyorum ama eşim sağ olsun destek oluyor ben devam edeyim diye çıkan tozları gördükçe insanın daha bir temizlik yapasi geliyor nerede yaşıyormusum ben diyorBen de henüz kullanmadım ama aldıktan sonra pişman olmadım değil. Bu kadar para verilir mi diye sorguluyorum şu an. Agirsa ben zaten kullanamam. Sipariş verdik artık yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim cevabınız için.
Öncelikle sağlıklı kucağına alırsın inşallahKızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum. bugün yine verdim yarın çıkacak sonucum. Siz tecrübeli anne ve hamişlerden bilgiler edinmek istiyorum :) Pantolon giydigimde göbegime baskı oluyomuş gibi hissediyorum. Ofiste çalıştıgım içinde pantolon giyiyorum. Oturup kalkarken yatarken uzanırken nelere dikkat etmem gerekir. Neler yiyip içmem gerekir. Hapşurdugumda bile korku sarıyor içimi ilk bebişim olucak kısmetse :) Birazda telaşlıyım 25 yaşındayım tecrübesizliğime verin nolur. Güldügümde bile sanki bişey olacak diye korkuyorum :)
Ah çok güzel anlatmışsınız, ağzınıza yüreğinize sağlık. İçimi rahatlattınızz. Evet gebelik öncesinde de şuanda da folik asit kullanıyorum. Sprey d vitamini kullanıyorum. Çok teşekkürlerÖncelikle sağlıklı kucağına alırsın inşallah
Hapşırma öksürme durumlarından korkma tutmak senin için daha sakıncalı, başlarda rahim kasları çok geriliyor bu yüzden hapisirinca falan ağrı olabiliyor endişelenme. Folik asit kullanıyor muydun? Folik asit kullanman gerekiyor bu süreçte. Ben tutunma aşamasında avokado yedim her kahvaltıda hamilelik ilerledi bulantılarım başladı yiyememistim ama şimdi yine yiyorum bebek için çok faydalı. Bebiş daha susam tanesi o yüzden pantolon konusunda da sıkıntı yapma bence 10-12. Haftalarda odemden de olsa gerek karın epeyi büyüyor pantolonlar ister istemez rahatsız ediyor zaten o zamandan başlıyorsun almaya, büyükler hep bir yere uzanmam konusunda uyarmislardi beni psikolojik olarak sabah uyandığımda gerinme hareketi ve raflardan bir şeye uzanıp alma hareketini başlarda yapmamaya özen gösterdim ne kadar doğrudur bilmiyorumsürekli oturma arada kalk yürü kan akışı açısından da olumlu bir şey bu, miden bulanip bir şey yiyemesen de endislenme bebisler ilk 3 ay zaten annenin depolarından besleniyorlar, çoğumuz bulantilardan dolayı bir şey yiyemedim kraker vs ile geçti bazı zamanlar ama şükür o günler geride kaldı bebislerde de şükür bir problem olmadı kilo konusunda, o yüzden bu konuda da endişelenme. Annelik hep bir endişe hali hangi aya gelirsen gel yine böyle olacak
Ay senin su doktorun seni çok etkiliyor benim doktorum 80 kılo olmama ragmen hıc yorum yapmadı suan 2 kılo almıs görünüyorum bence bu yemeyle hareketle alakası yok canım tamamen vucudun kendı yapısıyla alakalı yoksa ben baya hıc hareket etmıyorum sureklı bıseyler yıyorum sadece cok su ıcıyorum belkı ondan da olabılırKızlar 67 olmuşum kaldı 3 kilom son zamanalrda 72 de olabilirsin demişti Max 5 kilo alabiliyorum şu ansizde durumlar nasiil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?