2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
ben de enfeksiyon açısından yatkınım diye nioli damlasını kokuya rağmen bir tık fazla damlatıyorum bir de kıvamı da çok katılaştı eskisi gibi sıvımsı değil ama normal o yüzden maksimum yapacağımız şey o rahatsızlığı indirmeye çalışmak geçecek bugünler

Süt hiç sevmem ama peynir epeyi yiyorum. Bugün kahvaltıda uzun süre sonra süt içtim midem bulandı öğleden sonra hep uzun süredir bulantım olmuyordu ve tek farklı yaptığım şey süt icmekti bugün
süt ben de çok şişkinlik yapıyor ve bulantımı arttırıyor,diyetisyene başladım bikaç haftadır o da süt içmemi önermiyor onun yerine süt ürünlerini tüketmemi söylüyor cidden öyle yapmaya başladıktan sonra bulantım bitti

Süt hiç sevmem ama peynir epeyi yiyorum. Bugün kahvaltıda uzun süre sonra süt içtim midem bulandı öğleden sonra hep uzun süredir bulantım olmuyordu ve tek farklı yaptığım şey süt icmekti bugün
Ev yapımı yogurtta daha fazla oluyormuş kalsiyum.. sütten daha faydaliymis hemde mide bulantisina iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…