- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Tamam canım çok teşekkürlerEvet canım aynen öyleo yandan bağlamalı olan da hiç kullanışlı değildi hastane setinde vardı benim ama hiç kullanmadık. Zıbın ve üzerine takım/tulum şeklinde kullanılıyor hep, 5 li sette de o şekilde sanırım hatırladığım kadarıyla.
Ben de çok heyecanlıyım
Tamamdır canım ben sadece zibina yaz için bakıyordum ama atlet mantığıyla bol bol almak gerekecek gibi duruyor, teşekkür ederimAynen canım giydirirler zaten hastaneler sıcak oluyor. Ve battaniyeye de sarıyorlar. Kışın olmasına rağmen atlet bile giydirmemişlerdi benim kıza. Aklına takılırsa eğer yanına atlet ya da yarım kol zıbın da koyarsın. Giydirmezlerse de yanında yedek olarak elinde kalmış olur
Ben hep yaz için bakmıştım zibinlara sadece zıbın giydiririm diye ama aklıma hiç öyle atlet gibi giydirmek gelmemişti şimdi o zibinlara da bakcam sıfır kol olması da çok fark etmez sanki zaten çok soğuk olmaz diye düşünüyorum içine giycek hem, evde de klima açık olur bebiş oluncaBen giydirmiştim canım çünkü canı ne ki onların üşürler bence o tulumun altından en azından çıtçıtlı badi giyer battaniyeye de sarıldıgı için üşümez 2 ah giyerler sonra havalar ısınır zaten kuzum
Bu durumun aynısını yasıyorum 1 haftadır tahlıl verdım enfeksıyonum artmıs doktor buna baglıda olabılır dedı ama bebek yukarı cıktıkca vucudun tepkısıde olabılırmıs nette oyle yazıyordu doktor bu konuda bısey demedı sende bı test ver canım ıstersen bugun tedavıde 3. Gun o sıklıkta olmasada gene var serklajımda var ama onla alakalı değilmiş rahim ağzı uzun görünüyor sizde de olunca biraz rahatladım normal olabılırSelam aleyküm kizlar benim iki gündür böyle vajinamda iğne batması ağrı baskı tarzı bir şey oluyor bazen küçük karnimda da batma hissediyorum ayağa kalkınca sanki idrara sikişmişim hissi var ağrı var neden acaba benimle aynı durumda olanlar var mi
Imzandaki son cümleyi okur musunZıbın depolamak lazım o zaman hemen araştırmalara gireyim
Bilmiyorum ki bende korktum açıkçası böyle yürüyünce bir baskı hissediyorum ben de sebebini anlamadimBu durumun aynısını yasıyorum 1 haftadır tahlıl verdım enfeksıyonum artmıs doktor buna baglıda olabılır dedı ama bebek yukarı cıktıkca vucudun tepkısıde olabılırmıs nette oyle yazıyordu doktor bu konuda bısey demedı sende bı test ver canım ıstersen bugun tedavıde 3. Gun o sıklıkta olmasada gene var serklajımda var ama onla alakalı değilmiş rahim ağzı uzun görünüyor sizde de olunca biraz rahatladım normal olabılır
Aynı durum bende de var hiç vakit kaybetme bi doktora gidip test ver bakalımBilmiyorum ki bende korktum açıkçası böyle yürüyünce bir baskı hissediyorum ben de sebebini anlamadim
Günaydın canım hamilelik kaygı demek benımde kaygılarım hiç bitmiyor bana ağrı olarak geri dönüyor bende cıft rahımden dolayı cocugum sıkısıp kalacak hıssıyatı oluşuyor ama düşününce cok sacma olduğunu bılıyorum ama bazı düşünceler elimizde değil malesefVay be kızlar ben Nisan veya mayıs ayında hamile kalmıştım ama kimyasal gebelikti tahminimce ve o parçalar düşmüştü onlar düştükten sonra tamamen bütün agrim sızım kesilmişti ve doktora gitmeyi reddetmistim( adetim 9 gün geçirmiştim 9.gun başıma gelmisti) ben hani yinede düşük değildir falan gözüyle bakıyordum...
Perinatoloji raporumu incelemek istedim rahimdeki perde olayı için meğersem görmediğim orda sineşi? yazisi var, kürtaj veya böyle dusukler rahimde yapisiklik yapıyormuş ve kısırlık zor gebe kalma gibi özellikle rahminde perde olanlar erken doğum yapma gibi özelliklere sahip oluyormuş...
Demem o ki bundan sonraki hayatınızda kimyasal gebelik vs başka bi sorun gecirirseniz direkt doktora gidin ben Şuan o gün neden gitmedim onun pişmanlığını yasiyorum..
Psikolojik olarak gerçekten rahimdeki perde olayı beni kaygilandiriyo..
Ben bir buçuk hafta önce idrar tahlili kan tahlili verdim temizdi sağ kaşık ta var bir de vajinada bende anlamadimAynı durum bende de var hiç vakit kaybetme bi doktora gidip test ver bakalım
O zaman normal canım ben 19. Haftadayım sen kacıncı haftadasın aynı belırtıler var ıkımızde deBen bir buçuk hafta önce idrar tahlili kan tahlili verdim temizdi sağ kaşık ta var bir de vajinada bende anlamadim
Ben de 17+4O zaman normal canım ben 19. Haftadayım sen kacıncı haftadasın aynı belırtıler var ıkımızde de
İinşallah normaldir canım benımde yapacak birseyim yok doktora gıttım dınlenıyorum haftaya cuma ayrıntılı ultrason var onda netleşir artık inşallah o zamana da kalmaz agrılarımızBen de 17+4
İnşallah canım ya insan sitres oluyor acaba bir şey mi var diye içim içimi yiyor birde beş kayıptan sonra olunca daha da tedirgin oluyorumİinşallah normaldir canım benımde yapacak birseyim yok doktora gıttım dınlenıyorum haftaya cuma ayrıntılı ultrason var onda netleşir artık inşallah o zamana da kalmaz agrılarımız
Canım kaygılandırmasın çoğu kişide var benim arkadaşım benimle yaşıt annesinde de aynı durum vardı kadın 39 haftaya kadar ayakta hemşire çalıştı her iki gebeliği de sorunsuz şekilde tamamladı. Bunun gibi çok fazla kişi var. Bazıları doğum yapıyor farkına bile varılmıyor bu durumun. Canını sıkma bebişin etkilenmesinVay be kızlar ben Nisan veya mayıs ayında hamile kalmıştım ama kimyasal gebelikti tahminimce ve o parçalar düşmüştü onlar düştükten sonra tamamen bütün agrim sızım kesilmişti ve doktora gitmeyi reddetmistim( adetim 9 gün geçirmiştim 9.gun başıma gelmisti) ben hani yinede düşük değildir falan gözüyle bakıyordum...
Perinatoloji raporumu incelemek istedim rahimdeki perde olayı için meğersem görmediğim orda sineşi? yazisi var, kürtaj veya böyle dusukler rahimde yapisiklik yapıyormuş ve kısırlık zor gebe kalma gibi özellikle rahminde perde olanlar erken doğum yapma gibi özelliklere sahip oluyormuş...
Demem o ki bundan sonraki hayatınızda kimyasal gebelik vs başka bi sorun gecirirseniz direkt doktora gidin ben Şuan o gün neden gitmedim onun pişmanlığını yasiyorum..
Psikolojik olarak gerçekten rahimdeki perde olayı beni kaygilandiriyo..
Başın sağolsun canım bende de farklı bı durum değil normal olan ağrıları bıle dert edıyorum kendıme aslında stresde agrılarımızı artırıyorİnşallah canım ya insan sitres oluyor acaba bir şey mi var diye içim içimi yiyor birde beş kayıptan sonra olunca daha da tedirgin oluyorum
Allah razı olsun canim öyle gerçekten stres tetikliyorBaşın sağolsun canım bende de farklı bı durum değil normal olan ağrıları bıle dert edıyorum kendıme aslında stresde agrılarımızı artırıyor
Ayy ne yazıyordu kaçırmışımImzandaki son cümleyi okur musun
Bende kullanmadım hiç o yandan bağcıklı olanları. Onun yerine yandan veya önden çıtçıtlı olanlardan aldım aynı zamanda alttan da çıtçıtlı oluyolar. gece yatarken onu giydirip altına bişey giydirmedim kolları üşüyordu çünkü bacaklarına da müslin örttüm. Tabi ilk yenidoğan döneminden sonra bu dediğim.Ben kızıma 1 tane 10 lu set almıştım kış mevsiminde olmamıza rağmen yandan bağlamalı giydirmemişlerdi. Alt üst takım bere eldiven giydirmişlerdi. Hastane çıkışının ince ama Sıcak tutacak battaniyesine sarmışlardı Hatta o yandan bağlamalı içliği hiç kullanmadık bile diyebilirim
Ben kızıma hala o turuncu gibi olan tulumlardan giydiriyorum kışın gece. ama patiksizini tabi daha büyük olduğu için çorapsız patiksiz yatırıyorum. Birde patikli tulumların ömrü pek uzun olmuyor çocuğun boyu çabuk uzuyor. İçine bi zıbın giydirip üstüne tulumu giydirip yatırıyorum pijamaları genelde tulumBen hastane çıkışı setlerinden almadım canım 5li set olarak aldım hastane çıkışı onun da içinde zibini yok yandan bağlamalı sanırım onun için ayrı zıbın almak gerekecek
Mesela bu turunculu tulum içine zıbın giymeli mi? Şu kirpili olan kendinden zibinli zaten ona gerek kalmicak anladığım kadarıyla
Amiin inşallah
arkadaşların dediği gibi zıbın çok gidiyor ikili alt üst yakınlar zıbınlı değilse içine zıbın giydiriliyor yada tam sıcaklarda bi zıbın bi şortla dışarı parka vs çıkartıyorum zıbın candırZıbın depolamak lazım o zaman hemen araştırmalara gireyim
Ben hep yaz için zıbın bakıyordum hiç tulumlarin içine almak aklıma gelmediBende kullanmadım hiç o yandan bağcıklı olanları. Onun yerine yandan veya önden çıtçıtlı olanlardan aldım aynı zamanda alttan da çıtçıtlı oluyolar. gece yatarken onu giydirip altına bişey giydirmedim kolları üşüyordu çünkü bacaklarına da müslin örttüm. Tabi ilk yenidoğan döneminden sonra bu dediğim.
Ben kızıma hala o turuncu gibi olan tulumlardan giydiriyorum kışın gece. ama patiksizini tabi daha büyük olduğu için çorapsız patiksiz yatırıyorum. Birde patikli tulumların ömrü pek uzun olmuyor çocuğun boyu çabuk uzuyor. İçine bi zıbın giydirip üstüne tulumu giydirip yatırıyorum pijamaları genelde tulum
arkadaşların dediği gibi zıbın çok gidiyor ikili alt üst yakınlar zıbınlı değilse içine zıbın giydiriliyor yada tam sıcaklarda bi zıbın bi şortla dışarı parka vs çıkartıyorum zıbın candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?