2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben hep yaz için zıbın bakıyordum hiç tulumlarin içine almak aklıma gelmedi şimdi tulumlarin alt üst takımların içine de zıbın bakcam
O 5li setler filan varya beyaz onlardan alsan olur askılı veya ip askılı. Hem takımların içine atlet niyetine giyer hem tulumun içine giyer yaz içinde kısa kollu zıbın altına şort pantolon filan giydirirsin öyle gezer. Tulum içine zıbın giydirmeyince rahatsız oluyorum kaşındırır sürter yada rahatsız eder gibi geliyor fermuar kısmı hoş gerçi ben etiketleri de yüzeyden kesmiyorum illa ipleri sökerek çıkartcam hiç kalmıcak sürtecek bişey. Hal böyle olunca hep o kısım sökülüyor hem geri dikiyorum o an. Başıma x2 iş ama bu Takıntı

Kızlar birşey sorucam bu ay hesaplamasını şöyle mi yapıyorsunuz yani beklenen adet tarihi 18 Eylül benim eylülden ocağın 18 inde mi 5 ayım dolmuş oluyor

Kendin düşürmüş olsanda içerisi temizlenmişmi parça kalmışmı diye bi bastırsaydın keşke. Şükür kalmamışki tekrar gebe kalabilmişsin ama terside olabilirdi.
Bu arada erken doğum filan düşünme modunda yüksekti hiç düşünmüyodun bunları ne oldu tekrar kaygıların arttı?
Kötüyü düşünme iyiyi çağır iyi olsun bu konuda evrene en iyi enerjiyi gönderen sensin biliyoruz

Kızlar birşey sorucam bu ay hesaplamasını şöyle mi yapıyorsunuz yani beklenen adet tarihi 18 Eylül benim eylülden ocağın 18 inde mi 5 ayım dolmuş oluyor
Senin sat 12 Ağustos değilmi beklenen adet tarihini değil son adet tarihini baz alırsan daha kolay olur 12 ağustos 12 Ocak 5 ay bitmiş oluyor genc-anne böyle anlattı

Aay doğru o citcitlar tenine değecek zibinda hiç düşünmedim evet bir de etiket olayi var onları da bebiş gelmeden önce ayarlarımepeyidir bebiş alışverişi yapmiyordum şimdi iyi gelecek

Aay doğru o citcitlar tenine değecek zibinda hiç düşünmedim evet bir de etiket olayi var onları da bebiş gelmeden önce ayarlarımepeyidir bebiş alışverişi yapmiyordum şimdi iyi gelecek
Etiket olayı bende büyük takıntı şey düşünüyorum hani bizim sürtünce söylüyoruz koparıyoruz filan da bebişler söyleyemez de sürter durur üstünü değiştirene kadar farketmemde filan diye ay bide çorap olayı var bak çorapların iç kısmında ipler varsa onları da keserim genelde desenli çoraplarda oluyor parmağına filan dolanmasın diye bide doktora göre tenine değen özellikle zıbınları iç kısımdan da ütülemek lazım. Ben iç kısımdan ütüleniyordum hiç aklımada gelmemişti ama baktım çocuğun göğüsü kaşınıyor sürekli meğer bebekler özellikle ilk 2 sene vücut yağ oranını dengeleyemezmiş o sebeple özellikle kışın fazla kururmuş ciltleri iyi nemlendirmek, detarjan her nekadar bebeğe özel olsada kalıntıya vs karşın içten de ütülemek gerekirmiş doktor tavsiyesiyle tüm zıbınları içten de ütülüyorum hala

Evet ya yazık yavrucaklar soyleyemeyince de aşırı rahatsız eder benim cildim çok hassas bebiş de öyle olursa zaten en ufak etikette dahi kizarir yavrum Aaa bunu da hiç düşünmezdim bak iç kısmını utuleyeyim süper bilgi teşekkürlerr

Kızlar ben çok boğaz enfeksiyonu geçiriyorum,o kadar kötü ki iki gündür yutkunamıyorum ve bişey yiyemiyorum,aile hekimine gittim çok kötü olmuş dedi antibiyotik yazdı, antibiyotiksiz geçmez dedi ayrıca zararı yok enfeksiyonun daha çok zararı var bebeğe dedi...sizde bu durumu yaşıyan gebeyken antibiyotik kullanan var mı ...

Kardelenzey P Pembepilates gulumsebebek çok sagolun kızlar işte iyi düşünürken hani bir anda kafama dank etti gibi bir şey oldu.. dediğiniz gibi kimisi farketmiyor bile içimde balik gibi yüzüyor dün ilk defa şey oldu böyle kendisini itti bir şeyden canım acıdı baya hissettim döndü gibi bir şey yaptı acaba o perdeden mi oldu vs diye kendi kendime.kuruntu yaptım sanırım
Ama gerçekten benim yaptığımı siz yapmayın başınıza gelirse diğer bebislerinizde Allah korusun inşallah gelmez muhakkak doktora gidin

Canım bir şey diyim mi nasıl alıştırırsan öyle gider bence bu kadar titizlenme. Benim oğlum beyaz tenli hassas ve alerjik ona rağmen ben hiç böyle şeyler yapmadım tabi senin bebiş prematüreydi ona yapman normal de yeni bebişte bu kadar titizlenmene gerek yok hele de oğlan olacak o kadar nazlı olmasın

H&m’in çıtçıtlı bodylerini öve öve bitiremiyor herkes, bi tık tuzlu ama en azından bi 3’lü paket alıp denemek istiyorum onun dışında da ebebekten alırım birsürü diye düşündüm
Küçük prens muslin battaniyesi var o yüzden hemen 2 tane küçük prens zıbın aldım baştan beri favorilerimdeydi ee dedim bunun takımı olmasın mı 2 tane çoraplı alt aldım hazir bunları alıyorum dedim yaz için 3lu zıbın aldım üzeri şekilli, altına şort falan giydiririm dedim hala gidip atlet gibi olanlardan almadım alışveriş yapasim gelmiş bahanem oldu

Yandık. Valla yandık. Başka bi şey dicektim de ban yerim ahsjsj

İşte böyle düşününce Takıntı olmuyor
bende sanırım öyle gelmiş öyle gider ya alışkanlık illa sökerek kescem o etiketleri. Mesela bu sene taşınma işi filan derken çocuğun zıbınlarını içten ütülemedim göğüsü kaşınmaya başladı belki sadece kış olduğu için cilt kuruluğundan denk geldi ama yine içten ütülüyorum tekrar ütü konusunda gerçekten takıntılı olduğumu kabul ediyorum çevrem bile benim ütümü yapmak istemez beğenmiyorum ama çocuklarda ne bileyim illa titizleniyorum bu konularda.

Aaay bana yazdıkların o kadar normal geldi ki takıntı mi oluyor bunlar ben de takıntılı bı ana mi olcam annemler şimdiden dikkat ettiğim şeyleri görünce biz sizi tesadüfen büyüttük herhalde öyle bu kadar ayrıntı düşünme diyor

Hahahah girmişsin bataklığa çok zevkli değil mi ama bebişe bişiler almak bak bahsettiğim bodyler bunlar, nude renkleri falan da oluyo bi body için çok şık

Eklentiler

• IMG_4847.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 56
H&m’in çıtçıtlı bodylerini öve öve bitiremiyor herkes, bi tık tuzlu ama en azından bi 3’lü paket alıp denemek istiyorum onun dışında da ebebekten alırım birsürü diye düşündüm
Bişey diyimi düz beyaz cıtcıtlıysa hepsi aynı süt lekesi oluyor çıkmıyor türlü bebek leke çıkarıcıları alıyosun bazıları yine çıkmıyor en son çöpe gidiyor e bebekte ucuz olduğu için çöpe atmak koymuyor aynı şey ağız mendiller içinde geçerli hele ek gıdaya geçince o lekeler korkulu rüya çıtçıtlıdansa başka şeyler alırım o markadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…