- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
O 5li setler filan varya beyaz onlardan alsan olur askılı veya ip askılı. Hem takımların içine atlet niyetine giyer hem tulumun içine giyerBen hep yaz için zıbın bakıyordum hiç tulumlarin içine almak aklıma gelmedişimdi tulumlarin alt üst takımların içine de zıbın bakcam
Kendin düşürmüş olsanda içerisi temizlenmişmi parça kalmışmı diye bi bastırsaydın keşke. Şükür kalmamışki tekrar gebe kalabilmişsin ama terside olabilirdi.Vay be kızlar ben Nisan veya mayıs ayında hamile kalmıştım ama kimyasal gebelikti tahminimce ve o parçalar düşmüştü onlar düştükten sonra tamamen bütün agrim sızım kesilmişti ve doktora gitmeyi reddetmistim( adetim 9 gün geçirmiştim 9.gun başıma gelmisti) ben hani yinede düşük değildir falan gözüyle bakıyordum...
Perinatoloji raporumu incelemek istedim rahimdeki perde olayı için meğersem görmediğim orda sineşi? yazisi var, kürtaj veya böyle dusukler rahimde yapisiklik yapıyormuş ve kısırlık zor gebe kalma gibi özellikle rahminde perde olanlar erken doğum yapma gibi özelliklere sahip oluyormuş...
Demem o ki bundan sonraki hayatınızda kimyasal gebelik vs başka bi sorun gecirirseniz direkt doktora gidin ben Şuan o gün neden gitmedim onun pişmanlığını yasiyorum..
Psikolojik olarak gerçekten rahimdeki perde olayı beni kaygilandiriyo..
Senin sat 12 Ağustos değilmi beklenen adet tarihini değil son adet tarihini baz alırsan daha kolay olur 12 ağustos 12 Ocak 5 ay bitmiş oluyorKızlar birşey sorucam bu ay hesaplamasını şöyle mi yapıyorsunuz yani beklenen adet tarihi 18 Eylül benim eylülden ocağın 18 inde mi 5 ayım dolmuş oluyor
Aay doğru o citcitlar tenine değecek zibinda hiç düşünmedimO 5li setler filan varya beyaz onlardan alsan olur askılı veya ip askılı. Hem takımların içine atlet niyetine giyer hem tulumun içine giyeryaz içinde kısa kollu zıbın altına şort pantolon filan giydirirsin öyle gezer. Tulum içine zıbın giydirmeyince rahatsız oluyorum kaşındırır sürter yada rahatsız eder gibi geliyor fermuar kısmı hoş gerçi ben etiketleri de yüzeyden kesmiyorum illa ipleri sökerek çıkartcam hiç kalmıcak sürtecek bişey. Hal böyle olunca hep o kısım sökülüyor hem geri dikiyorum o an. Başıma x2 iş ama bu Takıntı
Etiket olayı bende büyük takıntı şey düşünüyorum hani bizim sürtünce söylüyoruz koparıyoruz filan da bebişler söyleyemez de sürter durur üstünü değiştirene kadar farketmemde filan diyeAay doğru o citcitlar tenine değecek zibinda hiç düşünmedimevet bir de etiket olayi var onları da bebiş gelmeden önce ayarlarım epeyidir bebiş alışverişi yapmiyordum şimdi iyi gelecek
Evet ya yazık yavrucaklar soyleyemeyince de aşırı rahatsız ederEtiket olayı bende büyük takıntı şey düşünüyorum hani bizim sürtünce söylüyoruz koparıyoruz filan da bebişler söyleyemez de sürter durur üstünü değiştirene kadar farketmemde filan diyeay bide çorap olayı var bak çorapların iç kısmında ipler varsa onları da keserim genelde desenli çoraplarda oluyor parmağına filan dolanmasın diye bide doktora göre tenine değen özellikle zıbınları iç kısımdan da ütülemek lazım. Ben iç kısımdan ütüleniyordum hiç aklımada gelmemişti ama baktım çocuğun göğüsü kaşınıyor sürekli meğer bebekler özellikle ilk 2 sene vücut yağ oranını dengeleyemezmiş o sebeple özellikle kışın fazla kururmuş ciltleri iyi nemlendirmek, detarjan her nekadar bebeğe özel olsada kalıntıya vs karşın içten de ütülemek gerekirmiş doktor tavsiyesiyle tüm zıbınları içten de ütülüyorum hala
He tamam canım şimdi anladımSenin sat 12 Ağustos değilmi beklenen adet tarihini değil son adet tarihini baz alırsan daha kolay olur 12 ağustos 12 Ocak 5 ay bitmiş oluyorgenc-anne böyle anlattı
Canım bir şey diyim mi nasıl alıştırırsan öyle gider bence bu kadar titizlenme. Benim oğlum beyaz tenli hassas ve alerjik ona rağmen ben hiç böyle şeyler yapmadımEtiket olayı bende büyük takıntı şey düşünüyorum hani bizim sürtünce söylüyoruz koparıyoruz filan da bebişler söyleyemez de sürter durur üstünü değiştirene kadar farketmemde filan diyeay bide çorap olayı var bak çorapların iç kısmında ipler varsa onları da keserim genelde desenli çoraplarda oluyor parmağına filan dolanmasın diye bide doktora göre tenine değen özellikle zıbınları iç kısımdan da ütülemek lazım. Ben iç kısımdan ütüleniyordum hiç aklımada gelmemişti ama baktım çocuğun göğüsü kaşınıyor sürekli meğer bebekler özellikle ilk 2 sene vücut yağ oranını dengeleyemezmiş o sebeple özellikle kışın fazla kururmuş ciltleri iyi nemlendirmek, detarjan her nekadar bebeğe özel olsada kalıntıya vs karşın içten de ütülemek gerekirmiş doktor tavsiyesiyle tüm zıbınları içten de ütülüyorum hala
Canım gebelikte kilo almakla ilgili bir şey yaziyorduA
Ayy ne yazıyordu kaçırmışım
Aay evet evet dün okumuştumCanım gebelikte kilo almakla ilgili bir şey yaziyordu
H&m’in çıtçıtlı bodylerini öve öve bitiremiyor herkes, bi tık tuzlu ama en azından bi 3’lü paket alıp denemek istiyorum onun dışında da ebebekten alırım birsürü diye düşündümZıbın depolamak lazım o zaman hemen araştırmalara gireyim
Küçük prens muslin battaniyesi var o yüzden hemen 2 tane küçük prens zıbın aldım baştan beri favorilerimdeydiH&m’in çıtçıtlı bodylerini öve öve bitiremiyor herkes, bi tık tuzlu ama en azından bi 3’lü paket alıp denemek istiyorum onun dışında da ebebekten alırım birsürü diye düşündüm
Yandık. Valla yandık. Başka bi şey dicektim de ban yerim ahsjsjEtiket olayı bende büyük takıntı şey düşünüyorum hani bizim sürtünce söylüyoruz koparıyoruz filan da bebişler söyleyemez de sürter durur üstünü değiştirene kadar farketmemde filan diyeay bide çorap olayı var bak çorapların iç kısmında ipler varsa onları da keserim genelde desenli çoraplarda oluyor parmağına filan dolanmasın diye bide doktora göre tenine değen özellikle zıbınları iç kısımdan da ütülemek lazım. Ben iç kısımdan ütüleniyordum hiç aklımada gelmemişti ama baktım çocuğun göğüsü kaşınıyor sürekli meğer bebekler özellikle ilk 2 sene vücut yağ oranını dengeleyemezmiş o sebeple özellikle kışın fazla kururmuş ciltleri iyi nemlendirmek, detarjan her nekadar bebeğe özel olsada kalıntıya vs karşın içten de ütülemek gerekirmiş doktor tavsiyesiyle tüm zıbınları içten de ütülüyorum hala
İşte böyle düşününce Takıntı olmuyorEvet ya yazık yavrucaklar soyleyemeyince de aşırı rahatsız ederbenim cildim çok hassas bebiş de öyle olursa zaten en ufak etikette dahi kizarir yavrum Aaa bunu da hiç düşünmezdim bak iç kısmını utuleyeyim süper bilgi teşekkürlerr
bende sanırım öyle gelmiş öyle gider ya alışkanlık illa sökerek kescem o etiketleri. Mesela bu sene taşınma işi filan derken çocuğun zıbınlarını içten ütülemedim göğüsü kaşınmaya başladı belki sadece kış olduğu için cilt kuruluğundan denk geldi ama yine içten ütülüyorum tekrarCanım bir şey diyim mi nasıl alıştırırsan öyle gider bence bu kadar titizlenme. Benim oğlum beyaz tenli hassas ve alerjik ona rağmen ben hiç böyle şeyler yapmadımtabi senin bebiş prematüreydi ona yapman normal de yeni bebişte bu kadar titizlenmene gerek yok hele de oğlan olacak o kadar nazlı olmasın
Aaay bana yazdıkların o kadar normal geldi ki takıntı mi oluyor bunlar ben de takıntılı bı ana mi olcamİşte böyle düşününce Takıntı olmuyor
bende sanırım öyle gelmiş öyle gider ya alışkanlık illa sökerek kescem o etiketleri. Mesela bu sene taşınma işi filan derken çocuğun zıbınlarını içten ütülemedim göğüsü kaşınmaya başladı belki sadece kış olduğu için cilt kuruluğundan denk geldi ama yine içten ütülüyorum tekrarütü konusunda gerçekten takıntılı olduğumu kabul ediyorum çevrem bile benim ütümü yapmak istemez beğenmiyorum ama çocuklarda ne bileyim illa titizleniyorum bu konularda.
Hahahah girmişsin bataklığaKüçük prens muslin battaniyesi var o yüzden hemen 2 tane küçük prens zıbın aldım baştan beri favorilerimdeydiee dedim bunun takımı olmasın mı 2 tane çoraplı alt aldım hazir bunları alıyorum dedim yaz için 3lu zıbın aldım üzeri şekilli, altına şort falan giydiririm dedim hala gidip atlet gibi olanlardan almadım alışveriş yapasim gelmiş bahanem oldu
Bişey diyimi düz beyaz cıtcıtlıysa hepsi aynıH&m’in çıtçıtlı bodylerini öve öve bitiremiyor herkes, bi tık tuzlu ama en azından bi 3’lü paket alıp denemek istiyorum onun dışında da ebebekten alırım birsürü diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?