2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım günlük ped kullanmiyorum zaten en son progestan kullanırken kullanıyordum onu biraktigimdan beri kullanmıyorum 2 buçuk 3 aydır. Çamaşırımı değiştirmeye dikkat ediyorum. Doktorum da çamaşırlarını utuleyerek giy dedi. Tuvalette de aslında oturuyorum hemen kalkmiyorum neden oldu hiç anlamadım

Canım hamılelıkte sık karsılasılan bı durummus illa bi nedeni olmak zorunda değilki bakteride cıktı mı ıdrar sonucunda günlük oet kısmını yanlış okumuşum

Kızlar netten baktığıma göre idrar tutmak da idrar yolu enfeksiyonu yapıyormuş ya ben bazen sabah yataktan çıkamıyorum tutuyorum, toplantıda aniden geliyor tutuyorum. Dışarıda tutuyorum tutmamak gerekiyormuş

Merhaba herkese
4gündür uykularım kaçıyo hiçbir bilgi bulamıyorum. 21 haftalık hamileyim şuan ve doktor bebek çok aşağıda normalde bu haftada göbek deliği hizasında olması gerekiyor dedi. Bebeği kasıklarımda hissediyorum. Daha önce 2 kez düşük yaptım . İlk kez bu aya kadar getirebildim bebeğimi. Doktor düşük önleyici iğne verdi. Aynı durumu yaşayan var mı ? Bi kaç haftaya kadar yukarı çıkar mı ? Lütfen bilgisi olan yazsın

Bende çok tutarım canım yarın hastaneye gıdıcem ordan alışveriş yapmam lazım nasıl tutmayım bilmiyorum ki

Canım hamılelıkte sık karsılasılan bı durummus illa bi nedeni olmak zorunda değilki bakteride cıktı mı ıdrar sonucunda günlük oet kısmını yanlış okumuşum
Bakteri de yaziyor canım idrar kültürü de alındı da onun sonucu yok hala

Eklentiler

• IMG_20240112_000919.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 42
Canım benımkıde aşağıda o zaman yarın doktora gıdıcem ınsallah unutmazsam sorayım Rahim ağzınla ilgili birşey söyledi mi iğne vermesi iyi olmuş en azından için rahatlar

Bende çok tutarım canım yarın hastaneye gıdıcem ordan alışveriş yapmam lazım nasıl tutmayım bilmiyorum ki
AVM'de falan gidiyorum mecbur, dışarıya çıkmadan kesin tuvalete girerim ama yarım saatte geliyor yine hele bir kaç hafta önce eve nasıl gittiğimi bilmiyorum dayanırım dedim ama altıma yapacaktım bu kadar tutmamak gerekmiş demek ki

Özdilek avm 2.katta sanirim alaturka tuvalet favorim o avmye gidiyorsan oneriririm

Canım benımkıde aşağıda o zaman yarın doktora gıdıcem ınsallah unutmazsam sorayım Rahim ağzınla ilgili birşey söyledi mi iğne vermesi iyi olmuş en azından için rahatlar
Plasentası çok iyi yere yerleşmiş dedi rahim boyu 35mm ama bebeğin konumlanması çok aşağıda dedi gerçekten de çok aşağılara bakıyo cihazlada. Erken doğuma neden olur dedi çok korktum bu haftalarda yaşaması mümkün olmaz.Haftaya kadar kafayı yiycem .

Canım ya sen başka doktora git acil 22 hafta olana kadar kımse bısey demedı mı benımde bebeğim tutunması gereken yerın bıraz aşağısına tutunmuştu bende bısey olur mu dıye sormustum doktor yok olmaz demişti benim serklajım var eğer erken doguma neden olur dedıyse bunu yapalım demesıde gerekiyordu ayrıca benim serklajım bebeğin konumuyla ılgılı değil de rahım sekıl bozuklugundan kafan karısmasın

Özdilek avm 2.katta sanirim alaturka tuvalet favorim o avmye gidiyorsan oneriririm
Geçen hafta kapalı yoldaydik annemle anne ben duramicam dedim markantalyaya girdik hemen Konyaaltinda bı ara bı konsere gitmistik orada da tuvalet sırasının maşallahı var 4-5 kez gittim dışarıya çıkınca alarm benim mesanede illa tuvalete gidicem geçtiğimiz haftalarda da annemlerin evine yakindim gel gir tuvalete öyle git baban bırakır dedi ayy yok yürürüm yurumem lazım dedim ( aramız 20dk falan yürüyerek) eve nasıl gittim bilmiyorum yarı yolda eşimi arayacaktim gel beni al diye o evden cikasiya evde olurum zaten diye aramadım catlayacaktim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…