2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet bu ara ne oldu ben de anlamadım herkes akıntıdan şikayetçi bu haftalarda böyle mi oluyor acaba

Çok şükür canım inşallah yarını da hayırlı haberlerle gecırırız

Ben su içmeyi de çok azaltmıştım etkisi gerçekten çok büyük. Bugün 2.5 lt içtim ve ağrım kalmadı hiç. Her çıktığımda rahatlattı.

evet evet bende de hafif sislik oluyordu normalde hareketleri filan baya gorunuyor disardan yer degistirmesi filan ama bu kadar toplaninca korktum bi an ilk defa basima geldi
Daha da net görüneceği zamanlar gelecek inşallah bi sıkıntı yoktur Allahın izniyle normal öyle arada toplanması hareketlerini hissediyorsan sorun yok

Canım bu aralar akıntılar hepimizde fazlalaştı galiba normal çünkü bende de her zamankinden fazla akıntım var artık normal diye düşünüyorum

Kızlar idrar tahlilimin sonucu çıkmış ama idrar kültürü çıkmadığı için doktoruma atmadım henüz. Nette baktığıma göre idrar yolu enfeksiyonu olmuşum lökosit yüksek çıkmış. Sebebi ne olabilir? Camasirima dikkat ediyorum, günlük ped kullanmıyorum. Bu tarz durumlar için prezervatif kullanıyorduk ama prezervatif de plastik bir sey o sebep olmuş olabilir mi? Bir de idrar tutmak sistit yapıyor onu biliyorum ama enfeksiyon yapar mı? Ben bazen eve az kaldı diye dışarıda girmiyorum tuvalete

Prezervatif bende direkt enfeksiyon yapıyor canım nedense belki ondan olabilir ihtimaller arasinda

Canım günlük pedi bırak iç çamaşırını sık sık değiltir ve ütüle eğer değiştşremiyorsan temiz ütülü bez koy onu değiştir kuru tutmaya calış ve tuvaletten hemen kalkma tamamen boşalt bende cok fazla oluyorum bunlar benım dıkkat ettiğim şeyler cinsel ilişki konusunu bılmıyorum

Aynen aynen günlük ped de zararlı onu kullanma

Maşallah canım aman giden para olsun diyorum çok şükür sağlıklı olalımda bebişlerimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…