2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım idrar yolu enfeksiyonu hamileliğin bu haftalarında çok normalmiş görünmesi. Maalesef bebiş kaynaklı. Artık idrar torbasına, böbreklere baskı yapmaya başlıyor malum.
Evet canım bu haftalarda herkes bir akinti artmasından şikayetciydi, hem bebiş baskı yapıyor hem ben idrar tutuyorum combo yapmışım

Sabah yataktan kalkmaya üşeniyorum ya da dışarıda oluyorum eve gelmeme az kaliyor evde yaparım diyorum
Off dışarıda sıkıntı gerçekten. Artık ağırlaşmaya başladığım için ayaktan yapamıyorum squad pozisyonunda. Oturmalıyım illa. O yüzden avm gibi yerlerde bakıyorum mutlaka alaturka wc varsa ona giriyorum en rahatı o oluyor.

Sabah yataktan kalkmaya üşeniyorum ya da dışarıda oluyorum eve gelmeme az kaliyor evde yaparım diyorum
Kasıkların ağrımıyor mu tutunca ben dışardaysam tuvaletim geldiği an acil duruma geçiyoruz direk bi Opet bulalım filan bide aşırı kasıklarım ağrıyor tutunca
Bu mide yanması olayını kız çocukta kapattık sanıyordum alev alevv yanıyor midem. Bugün yediğim 142442 tabak yemeğe değilde halk arasındaki hurafelere sığınam barii
Ay benimde aynı içimde gaviscon ağacı çıkacak. Bazen de soğuk süt içiyorum. Dün biraz fazla yağlı börek yedim yemez olaydım. Patates kızartması yağlı yiyecekler susamlı gevrek portakal mandalina asitli oldukları için vs bunlar hep hayatımdan çıktı berbat ediyor beni. Hayat kalitesi düşüyor insanın. Kızımda bu haftalarda saçlanıyor dedim doğunca saç yoktu bu seferki umarım saçlanıyodur

Evet avmlerde klozetler çok zor oluyor ben de mümkün olduğunca evde girmeye çalışıyorum ama tutunca da iyi olmuyormuş hemen enfeksiyon oldu

Agriyoor eve nasil geldiğimi bilmiyorum yani AVM falan olunca direkt giriyorum zaten ama AVM harici mağaza gezerken falan beni epeyi zorluyor

Kızlar bugün 2. Doz tetanozum var, Türkiye’de yaşıyoruz özelde de olsa ameliyathanede her an her şey olabilir diye düşünüp yaptırmaya karar verdim

Ben ilkini oldum ama 2. Yi olmak istemiyorum o kadar koşum ağrıdı ki 3 4 gün üstüne yatamadım çok zorlandım
Maalesef bende öyleydim 3 gün üstüne yatamadım ama artık ilkini olunca madem etkeni aldık tam etki etsin mantığıyla mecbur yaptırcam

Agriyoor eve nasil geldiğimi bilmiyorum yani AVM falan olunca direkt giriyorum zaten ama AVM harici mağaza gezerken falan beni epeyi zorluyor
Hemde nasıl zorluyor bide evden daha çıkıp 20 dk geçmeden tuvaletim geldi durumu var kendimi çocuk gibi hissediyorum susadım çişim geldi derler ya evden çıkar çıkmaz

Kızlar bugün 2. Doz tetanozum var, Türkiye’de yaşıyoruz özelde de olsa ameliyathanede her an her şey olabilir diye düşünüp yaptırmaya karar verdim
Ben ilk gebelikte toplamda 3 doz Sağlıkocağı aşısı olmuştum. Verdikleri aşı kartında tetanoz 3 dozda 5 yıl koruma sağlar mı ne yazıyordu yanlış hatırlamıyosam. Üstünden 2 yıl geçmeden tekrar hamile kalınca Sağlıkocağı tüm dozları bidaha olacaksın dedi. e hani 5 yıl koruma sağlıyordu.
Sonra kendi doktorum 28.haftada 1 doz olursun yeter hatırlatma dozu gibi düşün dedi. Bende yaptırmaya karar verdim 28 de 1 doz.

Bide kendi doktorum şeker yüklemesine gerek yok iki gebelik arası yakın dedi. Üniversitedeki doktorlar farketmez her gebelik başka yaptırman lazım diye baskılıyor. Ama yaptırmıcam onu

İlkinde nasıldı canım şeker yüklemesi içirdikleri şey gazoz gibi diyor kimisi midem bulandı diyor hatta şekerim yoktu bu testten sonra şekerim çıktı diyen bile var

Kardelenzey canım naptın çıktın mı detaylıdan?

sunn1 sırada sen varsın
Cok sukur hersey yolundaymıs canım ölçümleri güzel cıktı kalbınde parlaklık varmıs gecıcı bırsey dedi şimdi kendı doktoruma geldım darısı sıze guzel haberler alırsınıx inşallah

Sizinkinin görüntüler daha çıkmadı o halde dimi ?
Görüntü yok rapor da da görünmüyor. Ama şöyle sizin riskli gördükleri için özrlllikle eklemiş olabilirler aynı hastaneye değil bir başka hastaneye giderseniz takip için. Ama anlamadım bende de görüntü olmasa da bi rapor bilgi olmalıydı o da görünmüyor halen. Asistan e nabızdan kontrol edersin rapor düşecek dedi de. 2 gün oldu belki daha yazmadı onaylamadı doktor bilemiyorum bi belge olsa iyi olurdı kendi doktorum görmesi açısından ds

İlkinde nasıldı canım şeker yüklemesi içirdikleri şey gazoz gibi diyor kimisi midem bulandı diyor hatta şekerim yoktu bu testten sonra şekerim çıktı diyen bile var
Yok öyle sonrasında şekerim filan çıkmadı ama zorladı beni içerken kimisini hiç etkilemiyormuş ama beni aşırı rahatsız etti bide sonrasında 1-2 ve 3 saatlik ölçümler yaptırdım 2 saatten sonra iyice kötü olmaya başladım suyu anca yudum olarak içip aç bekleyince etkiledi beni. Bazılarının doktoru sadece sonraki 2 saatin ölçümünü istiyor.
75 lik içtim glikoz içtim ben. Gazoz gibi değilde bol şekerli su gibi geldi bana tadı. Git iç gel de demediler öyle bekleye bekleye içeyim. Hemşirenin gözünün önünde belli sürede içtim belki ondan çok zorlandım hızlı hızlı içince

Cok sukur hersey yolundaymıs canım ölçümleri güzel cıktı kalbınde parlaklık varmıs gecıcı bırsey dedi şimdi kendı doktoruma geldım darısı sıze guzel haberler alırsınıx inşallah
Maşallah canım geçici bişey dediyse sorun yoktur Allahın izniyle. Darısı başımıza
Kaç gram olmuş

Benim yengem beş ay önce doğum yaptı herşeyi özeldeydi ve doktoru hiç böyle bir test yaptırmamış , acaba zorunlu mu değil ki

Bu arada benim yeğenim de kardeşine alıştı artık vurmuyor dövmüyor hatta bebeği anneme bırakmışlar uyuyor diye, evde ağlamaya başlamış kardeş yok diye kardeşi istemiş bayağı alışmış beşinci ayda kabul etti artık bebeği hatta eşyalarını bile paylaşıyor onunla oyuncaklarını veriyor oynuyor onunla biz de şok olduk ilk tepkisinden sonra çok yol katetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…