2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Tam olarak aynıyız aynı vallahi hayatımmm çişim geldi tuvalet bul
aynen hele bide 3 saatlik isterlerse of of beyin uyuşuyor açlıkla karışık inşallah senden de istemezler
Geç kaldım heheheh senle aynı gün doğurmamız yok mu ya da gulumsebebek le o da 1 gün ilerde
olur mu olur vallahi ama benim normal tarih 6 Mayıs aslında sezeryan ya. Eğer 38 de doğurursan aynı zamana denk geliriz
Benim de glikozdu. İç gel demedi hatta hemşire gözü önünde hızlıca içmemi istedi.
aynen bende de öyle oldu valla. Kızımdaki buradaki grubumda millet dışarda filan içiyordu resim atıyodu dışarda içip giriyordu bize göz önünde içirdiler aslında olması gereken hemşirenin yanında belli dakika aralığında içmek sanırım.
Kızlar siz şimdi 6 aylık mı oldunuz
Tam dolu dolu 5 aylığız canım 5bitti 6 ya girdik te diyebiliriz ama 6 aylık değiliz

İnşallah canım ya geçen kızımın doktoruyla görüştüm oğlanı da nasipse ona götürcem. Ben size süreci anlatcam sürekli dedi. Benzetmek gibi algılama ama nasıl bi pitbull la bebeği bi odada yalnız bırakmazsın aynı şekilde kızınla da bebeği bi odada asla yalnız bırakmıcaksın bu yaş grubu ölümü zarar vermeyi bilmez dedi. Bi akrabamın da iki kızı oldu ben gibi arkaya çok anlık bırakmış annesi yalnız o ara yastığı almış bebeğin yüzüne kapatmış ağlamasın diye Bana en azından ilk 6 ay yardımcı şart gibi görünüyor. Anneme de kv de bi tık uzak oturuyorum çünkü aynı ildeyiz ama 6 ay hergün gelmeleri zor olur. İnşallah benim kızda çabuk kabullenir

Instagramda bi influencer 41+ larda doğurdu erkek erkek hep geç gelir diyolar bu örnekleri de görünce eyvah diyorum

Canım her çocuk bir olmaz illaki yalnız bırakamazsın da belkı cabuk adapte olur benım arkadasımın cocukları arasında 2 yas var o yanında küçüğü yerine büyüğü gezdırıyordu gozunu buyuk olandan ayırmazsan sıkıntı yok Rabbım dağına göre kar verir inşallah sessiz kendi halinde bı bebeğin olur

Kızlaaaar siz gram yazınca heyecan yaptımmmm 17+5 te 239 gr 18 cm di pazartesi 22+1 oluyor kaç gr kaç cm olursa normal oluyor

Valla dün gece mahvoldum canım soğuk süt biraz iyi geldi Allahtan. Senin yazdığını okuyunca farkettim gün gibi bişey vardı orda börek yemiştim belki de beni de o tetikledi ya da kısır hafif yağlı salçalıydı dün akşam da kalanını yedim o etkiledi .. senin kızın saçsız doğduysa üzgünüm ama oğlanda pek olacağını sanmıyorum ama olsun keltoş ya da az saçlı bebişler de çok tatlı

Ay kızlar ayrıntılıya gıttıgım doktor profesördu ısrarla göbek yağımdan bahsetti daha kendı doktorum bırgun olsun yaglı yok goremıyorum soyle boyle demedı ayy ne tip insanlar varya
Kendi çok mu fitmiş hay allahım ya insanı sinir etmeye bayılıyorlar hamile kadına yağlısın denir mi birde profesör olacak

Yapma yaa offf şimdi daha da bi kararsız kaldım.. bir yandan riskli diyenler bir yandan tetanoz sonrası kötü olanlar diğer yandan ben olmadım hiç sıkıntı olmadı diyenler var nolucak halimiz… bu arada maşallah bebeğin iyiymiş canım sükür gecti bu da

Kızlaaaar siz gram yazınca heyecan yaptımmmm 17+5 te 239 gr 18 cm di pazartesi 22+1 oluyor kaç gr kaç cm olursa normal oluyor
Bence bunun belli bir durumu yok canım tamamen genetik
20+2 - 337 gram 22-23cm
20+6 - 403 gram 23.5 cm
23+6 - 649 gram 29 cm
Bizim bebenin boyu hep geriden gidiyor:) ultrason kağıdına göre boyu 23+3 yumurtlamama göre bakacak olsaydık 23+4 olması gerekirdi en azından boyunun :) annesine mi çekti napti

Ben de sanırım doktor ne derse onu yapacağım

Canım ben çok yorum yapmak istemiyorum asi konularında herkesin kendine göre fikirleri gördükleri var ama bence tetanoz çok önemli ne olur ne olmaz bebeği tehlikeye atmamak gerek diye düşünüyorum

Yani ama ortalamaya bakılırsa yarım kilodan fazla 22 santimden uzun olmalı herhalde normal çıksın da uzunu kısayı doğunca hallederiz sitede havuz var yüzsün uzatsın boyunu

Yani ama ortalamaya bakılırsa yarım kilodan fazla 22 santimden uzun olmalı herhalde normal çıksın da uzunu kısayı doğunca hallederiz sitede havuz var yüzsün uzatsın boyunu
Ben boyu için değil de tüm kilolarını karşılaştırıp günde ortalama 10-11 gram alıyor gibi bir hesap yaptım haftaya ctesi 740-750 gram civarı diyecek diye bekliyorum

Benim kız kardeşlerim arasında bir buçuk yaş farkı var küçük kız kardeş doğmuş bir büyüğü yastıkla kafasını boğmaya çalışmış annem yetişmese çoktan gitmişti Allahtan annem yetişmiş ve biz beş kardeşiz bunu yapan kardeşim 4. Çocuk ona rağmen yeni kardeşi kabullenemedi, ilk çocuklar için bu durum daha zor . Yengem de asla yalnız bırakamıyor yemek yapacaksa birini yanına mutfağa alıyor. Öldürmeyi bilmiyorlar evet ama çok zarar veriyorlar maalesef Allah yardımcın olsun inşallah ama beraber büyüyecekler abla kardeş çok güzel ikili olacaklar büyüyünce o kadar güzel bir şey olduğunu anlayacaklar kardeş mükemmel bir şey

Ayy avokadonun tadı hiç hoşuma gitmiyor ya balığı marketten alsam olur mu acaba. Hani dondurulmuş olanlardan?
Bence maşallahı var küçük prensinin kilo alımı gayet iyi ve yeterli olmuş. Hatta 21+6 yani artık 22. Haftaymış diyebiliriz imzan da da 24. Hafta içinde yazıyor ama kilo alımı bi hafta önde yazmıştın öyle hatırlıyorum. Bu da demektir ki alması gerekenin ilerisine gecmiş. Hiç aklın kalmasın böyle devamm maşallah canım. İşte geçen gün kasttettiğim şey buydu ben mi iyi beslenemiyotum diye. Beslenmemle max 500 gram fark olacaksa ben onu yapmak için elimden geleni yapayım yaaani. Sonrası zaten (genetik vs ) Rabbimin vergisi

Ay kızlar ayrıntılıya gıttıgım doktor profesördu ısrarla göbek yağımdan bahsetti daha kendı doktorum bırgun olsun yaglı yok goremıyorum soyle boyle demedı ayy ne tip insanlar varya
Benim eski doktorum böyleydi ay göbek benim yağı benim senin cihazın daha iyi olması gerekmiyor mu bak geç sanane diyesim geliyordu aman takma ya zaten bidaha görmücen

Evet ilk hareketini de 17 . Haftada hissetmeye başlamıştım. Hep aynı yerde hissediyorum. Daha küçük olduğu için normal olduğunu düşünüyorum doktor söyleyene kadar.
Normal canım bence de. Hiç bozma moralini. Bebeğin büyüdükçe yukarı çıkacaktır.. Ayrıca benim bir iki tanıdığım vardı onların bebekleri de aşağıdaydı hemde 9 ay boyunca. Sağsalim doğdu bebekleri şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…