2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hemde nasıl zorluyor bide evden daha çıkıp 20 dk geçmeden tuvaletim geldi durumu var kendimi çocuk gibi hissediyorum susadım çişim geldi derler ya evden çıkar çıkmaz
Aay benim de öyle tuvalete giriyorum, üzerimi degistiriyorum bı daha gireyim ne olur ne olmaz diyorum sanki az önce gitmemisim gibi yok sandığımda bile var içim rahat dışarı cikiyorum nasıl olsa girdim diye 15-20dk sonra bı daha geliyor

Evet ilk hareketini de 17 . Haftada hissetmeye başlamıştım. Hep aynı yerde hissediyorum. Daha küçük olduğu için normal olduğunu düşünüyorum doktor söyleyene kadar.

Benim sağlık ocağındaki ebemde tek doz hatırlatma yeter dedi. ilk hamilelikte ben de 3 doz yaptırdım.
Umarım şeker yüklemesi için de doktorum senin doktorunun dediğini söyler. şubatın ilk haftası gidicem. şeker yüklemesi çok zor geliyor bana aç karnına olunca.

Benim de glikozdu. İç gel demedi hatta hemşire gözü önünde hızlıca içmemi istedi.

Benim yengem beş ay önce doğum yaptı herşeyi özeldeydi ve doktoru hiç böyle bir test yaptırmamış , acaba zorunlu mu değil ki
İlkinde doktor yaptır diyince yaptırdım benimde doktorum özeldi yüklemeyi üniversitede yaptırmıştım. Zaten alt sınırda çıktı tüm değerler yüklemeden sonra. Bunda yaptırmıcam. İlk gebeliği olup doktoru yaptır demesine rağmen yatırmayan da çok var çevremde yaptıranda. Tercih meselesi ama zorunlu değil
ay çok sevindim buna bi 4-5 ay dişimi sıkarsam aynı tabloyu görebilirmiyim acaba kardeş sevgisi elbet başka tabi çok iyi oyun arkadaşı olacaklar yakında ama ilk dönem önemli işte bukadar çabuk alışmasına çok sevindim vallahi. Darısı başıma

Çabuk alışmadı ya maalesef biz çok zorlandık. Kapıyı açıyordu bunu çöpe atın diyordu bebek çöp diyordu git diyordu vuruyordu asla yanlız bırakamazdık dövüyor diye. Şimdi gitmeyeceğini anlayınca kabullendi heralde kabullendikten sonra da sevmeye başladı. Senin kız da inşallah hemen kabullenir sever kardeşini

Ne güzel hitap etmiş doktorun, benimki bana sormadı direk aç karna gel dedi şeker testi mi yapacak ne yapacak hiç bilmiyorum
Aç karna dediyse şeker testi yapacaktır canım, çünkü bana da akşamki randevumu iptal edip haftaya bir gün sabah aç gelmemi söyledi. Geçtiğimiz hafta kan degerlerime bakmisti sağlık ocağı o değerleri inceleyip 75lik olan yüklemeyi yapcaz sana dedi

Maşallah canım geçici bişey dediyse sorun yoktur Allahın izniyle. Darısı başımıza
Kaç gram olmuş
338 gram canım ayrıca kızlar kendı doktoruma da ugradık diğer doktora da sordum tetanozu kesin yaptır dediler riske atılacak bısey değil dediler ve kendı doktorum ısrar ettı normalde hıc bı testte hıc bır seyde bu kadar ısrarcı olmamıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…