Bu aralar yemekler çok tuzsuz geliyor normalde hiç aramam ama herkesin normal dediği yemeğe ben ekstra tuz atar oldum, hareketsiz de bi yaşamım var haklısınız hepsi birleşince şişmişim ben
Oo nasıl 2 hafta küçüldü nasreddin hoca hikayesi gibi oldu kazan doğurdu doğurmadı olayı kazanın doğurduğuna inanmıştım doğurmadığına inanamadım şaka bi yana nasıl oldu cidden
Ayy çok guldum canım perinatoloji yanlış bilgi vermiş diyelim doktor önceki ultrason olcumlerime baktı hatta ilk 3 ay olana özellikle kalp atışı olana dedi burda tam doğru ikili testime baktı yine tam gününde yani o yüzden 2 hafta büyük demişti üstüne görmüşsün demişti olmamış öyle bir şey.. bugünkü doktorum bana ispatlı şekilde anlattigulumsebebek
İkili testi ilk 3 ay ultrason görüntülerini inceledi kendi de olctu son sonucu da öylece ispatlı şekilde önüme koydu hatta tam tamına gününe kadar doğru ne eksik ne fazla
Canım serum fizyolojik alıp veya tuzlu karbonatlı su yapıp onu burnuna çekebilirsin (youtubeda hazırlanışı ve gramajları var miktarını ayarlayıp suya eklemek gerekiyor) Biraz burnunun içini nemlendiriyor sonra boşaltmaya çalış tıkanıklığı açmak için. Bu arada bizim kullanabileceğimiz antibiyotikler falan da genelde b kategori oluyor.B olunca da zaten hayvanlar üzerinde çalışma yapılmış ama insanlar üzerinde yapılmamıştır yazıyor prospektüslerinde onu yazmaları gerekiyor canım.googledan ilaç ismi gebelik kategorisi yazıp bak güvenilir siteden doktor da belirtmiş 12 hafta geçtiği için zorunlu haller varsa veriyorlar artık
Ay bak bu bilgi iyi geldi canım tam olarak yeterli çalışma yok yazıyor ama doktor b katagorisi demişti detaylı açıklamasını senden öğrendim şimdi. Bi araştırayım yazdığı antibiyotiği sağol canım
Diğeri 2 hafta fark var derken şimdi çıkmamasına çok şaşırdım bu aletler nasıl ölçüyor ya benim bebişin diğer şeyleri ne kadar ileri giderse gitsin boyu hep yumurtlama tarihimde kalıyor babasına çekse bari ya bana çekerse yandık
Kızlar yardım çağrısıııı dün bi doğum gününe gittik fotoğraf çekildik çekilmez olaydım yanaklarım poğaçadan hallice. Kocaman olmuşum şişmişim. Evde aynada nasıl fark etmemişim kendimi. Psikolojim bozuldu dünden beri. Toplamda 7 kilo aldım çok hızlandı kilo artışım belli ki ödem de topluyorum. Şimdiden böyle olması büyük sıkıntı bence. Ödem atmak için su içmek dışında ne yapabiliriz bilen var mı?
Çok çok aynıyız fotoğraf çekilmek istemiyorum yanaklarım löp löp duruyor evde eşimle kızımla saklambaç oynuyoruz eşim kızıma anneni koca göbeğiyle bulamazsak yazık bize diye dalga geçiyor ağır vasıtaya dönmeye başladım yavaş yavaş tabi kilolu da olunca ekstra görünüyorum çözüm bulan bana da yazdın
Ayy çok guldum canım perinatoloji yanlış bilgi vermiş diyelim doktor önceki ultrason olcumlerime baktı hatta ilk 3 ay olana özellikle kalp atışı olana dedi burda tam doğru ikili testime baktı yine tam gününde yani o yüzden 2 hafta büyük demişti üstüne görmüşsün demişti olmamış öyle bir şey.. bugünkü doktorum bana ispatlı şekilde anlattigulumsebebek
Ay tamam sağlıklı olsun önemli olan o da bi miktar yıkılırdım ben ne yalan söyleyim burda hepimizin hayali oldu senden sonra birden 2 hafta atlamak şimdi 2 hafta geri neyse yine sağlıklı olsunda
Bende buraya hiç yazmadım ama kızlar 1.5 aydır geçmeyen grip öksürük ishal var balgam doldu cigerim artık nefes almakta zorlanıyorjm cigerlerim yanıyor dogal yolla geçirmeye çalıştım olmuyor randevumu yarına çektim doktora söylicem bakim hepinize geçmiş olsun
Çok çok aynıyız fotoğraf çekilmek istemiyorum yanaklarım löp löp duruyor evde eşimle kızımla saklambaç oynuyoruz eşim kızıma anneni koca göbeğiyle bulamazsak yazık bize diye dalga geçiyor ağır vasıtaya dönmeye başladım yavaş yavaş tabi kilolu da olunca ekstra görünüyorum çözüm bulan bana da yazdın
Eşimin de gözü sürekli benim gobuste, odaya giriyorum direkt o ne diye göbeğime bakıyor yeni kıyafet aldım deniyorum nasıl olmuş diye normalde ben derim foto çeker misin nasıl gorunuyormus diye şimdi kendisi dur dur bir foto çekeyim gobusune bir bak diyor
Kızlar bebişimin boyu için ne yapabilirim yaa hangi ultrason kağıdına baksam bebişin boyu hep yumurtlama günümde bir şeyler ileri geri değişmiş ama bebişin boyu hiç ileride çıkmıyor, ben çok uzun değilim anne tarafım da kısa hep kendime şükrediyorum o yüzden yine iyi uzamisim diye şimdi bakınca oğluşum da boy konusunda bana çekecek gibi görünüyor ne yapmak gerek ekstra
Yok karnımda olmuyordu ama sağ bel boşluğum o kadar çok ağrıyordu ki o ağrılar sırtıma yayılmaya başlamıştı herkeste farklı etki oluyormuş bana idrar tahlili yaptırdı doktor orda da kesinleşti sana da öyle yaparlarbenim de kötü bir şeyim yoktur inşallah resmen dünden beri kafayı yiyorum düşünmekten
Gel sarılalım arkadaşım benimki de dalga geçiyor göbeğime bakıp bakıp gülüyor ama göbek diil derdim yanak ve popo önden ne kadar göbek varsa bi o kadar da arkada var allahtan kışa denk geldi de montla kapatıyorum çözüm yürümek ve az yemek galiba
Gördüğüm kadarıyla alt değiştirme yok gibi geldi bana 8041de bir de dönence alt değişti kısmı yok sanırım. 8040 premium var mesela onun dönencesi falan otomatik kurmalı değil müzikleri falan da var diye biliyorum ama bı kaç sene idare edecek diye ortalama bir şey aldım ben de