2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayy kızlar ben dün size söylemeyi unuttum radyolog dedi ki ultrasonla karaciğere bakarken "kız" efendim anlamadım dedim. Bebeğin cinsiyeti kız dedi nasıl ya çok büyük sürpriz olur bize şu zamana kadar detaylı dahil hep erkek dendi dedim emin misin dedi (evet net pipisini gördüm eminim tabii ki diyemedim) evet öyle denildi dedim, sonra biraz daha bakarken yok tamam erkek dedi ben emindim erkek olduğuna zaten gördüm yani

Senin yanaklar poğaça olmamıştır ama zayıftın zaten sen güzel olmuşsundur sevimli top yutmuş gibi yerinde olsam ekstra bol resim çekilirim hatırası güzel
başka zaman olsa dalga geçseler kavga çıkarırız şimdi bize de komik geliyor tipimiz bi kaç ay sonra penguen yürüyüşleride başlayınca tam oluruz artık ay o popo bende kızda aşırı çıkmıştı şimdi zaten var olanın üstüne eklenmedi Allahtan

Aay yook benim yanaklar hep pogacaydi ne kadar zayıf olursam olayım yüzüm bi ödemli oluyor benim o yuzden eskisi gibiyim hala poğaça surat bir de gobus eklendi

Aman maşallah vaktiyle gelsin de 2 hafta daha beklersin Ben listeye baktım alışveriş olayını baya abarttım ben sadece büyük parçalar kaldı odasını gelecek ay alacağım anne yanını bu ay sonu alacağım buhar makinesi sterilizasyon makinesi elektroniklerim kalıyor onları tamamlayacağım telsiz aldım görüntülü alsam mı diye aklımda o kaldı bir tek bezler indirime girdikçe stokluyorum yani inşallah vakti geldiğinde hazır olacağım doktora doğumla alakalı soruların vardı onlara ne dedi

Dogunca bakarsin caresine ver basketbola...olduda bitti masallah

Benimde bitti odasi esyalari falan halloldu

MaşaAllah sağlıkla gelsin paşa
Benide bu gün perinatolojiye gönderdi son adetle uyumsuz haftası diye ama elhamdulillah bi sıkıntı yok herşeyi normal ayrıntılı da yaptı , adet tarihimi değiştirdi normalde 5 Ağustos ama 15 ağustosa çekti. 22+0 405 gr benimki kilosu normal heralde, boyunu sormayı unuttum

Dogunca bakarsin caresine ver basketbola...olduda bitti masallah
Anne tarafim kısa benim de ben yine iyi uzamisim o boy oranına diyorum voleybol basketbol falan oynamıştım bir süre kendi genlerimi bildiğim için zaten hep kızım olursa voleybola oğlum olursa basketbola başlatcam küçük yaşlarda diyordum sanırım bunu kesinlikle yapmam lazım

Ben artık maske takmaya başladım eğer çevremdede hasta biri varsa aynı ortamda olmamız gerekiyosa maske takmasını rica ediyorum inşallah hasta olmadan atlarız bu süreci ya

Boy söylemiyor kuzum femur çarpı 7 yapıp biz buluyoruz

Biz direkt kamera aldık canım sonra da güvenlik için vs kullanılır dedik, telsiz ayrı kamera ayrı olmuş oldu :) sterilizasyon aletleri hakkında genelde nemli bıraktıklarını okudum acil kullanimda kurulamak gerekiyormus steril etmenin manası kalmiyormus o yüzden eledim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…