2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimkide aşagıda malesef o yüzden bende yıkayıp hazırlayıp dolaba koyacagım acil doguma gidersem çantaya koyarım. Erken dogum riskin var diyince hemen hastane çıkışı ve yedek kıyafet aldım çanta ve pijama takımımıda hazırlıyacagım her ihtimale karşı bana çıkar yukarı demedi inşallah seninki çıkar canım

Umarım vaktinde doğar minikler Rabbim hepimizi sağlıkla sıhhatle kavuştursun

Rabbim şifa versin , inşallah inşallah vaktinde sağlıkla gelir bebiş...

Sen mi uydurdun kız hahahah yıllar sonra anonim diye senden bahsederler
Ay evet yapacaktım tam sonra aklıma geldi ya böyle bir şey olursa diye ve yapmadım şimdi internete de düştü internetten arayıp baktıklarında görürler böyle böyle yayılır artık benden başka kimin aklına böyle bi şey gelir de internete bakar onu da bilemiyorum tabiiii

Ayyy güldürdün beni

Kızlar gecmıs olsun belırtılerınız sıkayetlerınız var mı bızde erken davranalım en azından benımde hala vajınamda agrılarım var

İnşallah canım. İnsan kötüyü düşünmek istemiyor ama önümüzde böyle bi durum varken şu saatten sonra tedbirli olmakta fayda var . İnşallah senin bebişde olabildiğince geç gelir anne karnında kaldıkları her gün onların yararına. Benim rahim ağzı yarım falanda değil tam kapanmış doktor umutsuz konuştu. Umarım bir mucize olurda düzelir bebeğim de yavaş kilo alıyor gibi. Ben henüz hiç hastane çıkışı bile almadım. 5 hafta çabuk geçer zaten. Yavaş yavaş alayım. Aldıklarını yıkadın mı peki canım ? Ya da ne zaman çantaya koyarsın?

Yeni aldım kuzum daha yıkamadım deterjan alim hemen yıkıcam ben şuan progesteron kullanıyorum sabah akşam benim çok az rahimde de açıklık var 27 haftam bitince tekrar gidecem 7 ayı atlasırsam çok korkmucam inşallah bizi yanıltırda en azından 36. Haftaya kadar dururlar kuzum

Kızlar gecmıs olsun belırtılerınız sıkayetlerınız var mı bızde erken davranalım en azından benımde hala vajınamda agrılarım var
Benim geçen ay hiç bir şikayetim yoktu canım hatta ayakları aşagıda kafası yukarda ters duruyor demişti doktor bu ay tam tersine kafa aşagı olmuş dogum pozisyonunda plesentam da aşagı inmiş kesende inmiş dedi normlade bu ayda karın mide kısmı dolu olur benim bomboş çok aşagı indi karnım çok zorlanıyorum hareket etmekte diger hamileliklerimde de aşagıda olurdu ama 7 aydan sonra bunda çabuk indi saglıkla gelirler inşallah

Demekkı senin yapınla alakalı benımde ılk gebelıgım oldugu ıcın endıselenıyorum sağol cevam verdiğin için inşallah hamıleliğini sonuna kadar kolaylıkla gecırırsın

Demekkı senin yapınla alakalı benımde ılk gebelıgım oldugu ıcın endıselenıyorum sağol cevam verdiğin için inşallah hamıleliğini sonuna kadar kolaylıkla gecırırsın
Amin canım sagol evet benim rahmim çok taşımıyor en fazla 36 haftalık dogum yaptım digeride 34 haftalık riskim hep vardı zaten

Amin canım sagol evet benim rahmim çok taşımıyor en fazla 36 haftalık dogum yaptım digeride 34 haftalık riskim hep vardı zaten
Canım bende de aynı rısk olduğu için rahim ağzını dikti doktor ama hıc hareket kusıtlaması progestan baslamadı gerek gormedı suan da vajınamda iğne batması gıbı sıkayetlerım olduğu için korkuyorum acaba rahım agzı mı kısalıyor diye

Yok canım öyle degildir inşallah o rahim büyüdügü
İçin olabilir dikiş yaparak en güzel önlemi almış zaten. Bebek aşagıda oldugu zaman agrılar farklı oluyor 2 dak yürüsem karnım taş gibi oluyor sanki dogum gelmiş gibi çok geriliyor

Açıklık olması can sıkıcı. Ama Allah büyüktür kuzum inşallah sağlıkla ilerler haftalarımız. Önlem amaçlı dikkatli olup çok ayakta kalmayıp her fırsatta yatıp uzanmaya çalışırsın Bi yemek yapmaya kalkarsın. Ayıptır söylemesi benim evi bişey götürüyor ama napiim. Haftasonundan haftasonuna eşim yapabildiği kadar yapıyor o kadar . Hiç bişey canımızdan bebeğimizin sağlığından önemli değil

Canım ınsallah öyledir bende de psıkoljık etkılerı oluyor cok ayakta durursam kasıklarım ağrıyor rahat edemıyorum bırturlu eğer o gün boyu yattıysam cok ıyıyım ama yatmadıysam cok sıkıntı cekıyorum

Hıc onemlı değil canım evlerımız hep batık ne yapalım varsın oyle olsun surda ne kaldı kı 4 ay sonra bol bol temızlerız

Evet canım somon rengi göğüse kadar düğmeli benim de hep karşıma çıkıyordu indirimde de olunca aldım emzirmeye uygun düğmeler yeterli geldi. Sen de gönlüne göre bulursun inşallah
Senin bebişin kilosu iyiydi ama ya bence 3.5 ve üzeri olur ee o da yeterli zaten kuvöze girmesinler de sağlıkla kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…