2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
bana da küçük geldi o ilk model hayatım sağol bu ikisine biraz daha bakayım bel kısmı olanı tercih etmemin sebebi bebek kayıyor o şekilde tutuluyor diyorlar
Evet kayıyor canım benim attığım modelde de yazdım ya onda da kayıyor azda olsa. Belden bağlanmalı model kullanmadım fakat bebek büyüdükçe bi tık yukarı doğru çekmek gerektiğinde bu bel bağlantısı aşağıda kalır mı o durumda da çıkartırsak üstüne yatırdığımızda batarmı onu düşünüyorum. Bende şuan öbür attığımdan iki tane var reflü yatağı. Ben demiştim ya normalinden daha uzun süre kullandım kızımda prematüre ve dolayısıyla minyon olunca uzun süre kullanabildim. Sünger bi süre sonra üstüne yata yata düzlendi gibi geldi bana gittim bitane daha aldım onda az yattı ama almayı düşünüyorum bende bitane daha şu belden bağlamalılar dediğim gibi değilse benim tercihimde ondan yana olur

aslında mağazaya gidip kontrol etmek lazım o bel tutmaçlı olanı ona göre almak lazım

Kızlar merhaba 24. Haftadayım. Yaklaşık 10 gündür geceleri ağız ve dil kuruluğu yaşıyorum sabah kalktığımda ağzımın içi kupkuru oluyor konuşamayacak kadar başına gelen var mı ?

Kızlar merhaba birkaç gündür doğru düzgün giremiyorum.

Dün perinatoloji randevumuza gittik. Maalesef plasentam henüz yukarı çıkmamış. 5 hafta sonraya (28. Haftaya) gün verildi yine. 28. Hafta önemli. Gidişata göre az çok belli olacak durumumuz.
İnşallah o zamana kadar yukarı çıkar. Doktor pek iç açıcı konuşmuyordu ama umudum var tabiki.
28. Haftadaki kontrolde hala çıkmamışsa ben mecburen çantayı erken hazırlayacağım. 28-29 haftada hazır olur. Artık yavaştan kıyafet işlerini halletmeliyim .

Dualarınızda bize de yer verirseniz çok mutlu olurum. Ne kadar geç doğarsa o kadar iyi

Erken doğum olsa Allah korusun doktor kontrolünde doktor söyler bana şey dedi doktor rahim uzunluğunda iyi erken doğum gözükmüyor dedi kendi dedi ama ben son 2 3 hafta kala başlarım zaten o zamanlar haftada 1 gidicez doktora sıklasacak az buçuk doğum yapacağı tarihide biliriz önceden yıkama hadi yıka valize koyma kokar

Rabbim acil şifalar versin canım tüm bebekler zamanımda doğsun

Kızlar merhaba 24. Haftadayım. Yaklaşık 10 gündür geceleri ağız ve dil kuruluğu yaşıyorum sabah kalktığımda ağzımın içi kupkuru oluyor konuşamayacak kadar başına gelen var mı ?
Malesef vardı ama çok şükür geçti berbat bir sey

İnşallah güzel haberler alırız canım inşallah vaktinde sağlıklı doğar

Ben de 24 teyim gerçekten öyle düşününce az kalmış ben geçen gün suwen indiriminden lohusa geceliği aldım güzel çıktı 350 ₺ fiyatı, mayısta kısa kollu giyeriz diye düşündüm. İki takım pijamam bir tane daha geceliğim var yeter heralde. Onları hazır edeyim ben en azından.
Bu arada kilosu iyi olan bebişlee kuvöze girmiyor, bir arkadaşım 32. haftada doğurmuştu 2700 falandı bebeği ciğer geliştirici iğne de olduğu için sıkıntı yaşamadı, o yüzden alınan kıyafetleri de giyebildi.
Tabi hepsi inşallah zamanında doğsun

Ben de uzun kollu beğendim hep ana kumaşı falan mevsimlik kışlık gibi değil. Belki bir uzun bir kısa kollu bir de gecelik alabilirim duruma göre. Çok güzel fiyata almissin güle güle giy canım. Pembe bir tane gecelik vardı suwende somon gibi rengi o mu yoksa hep karşıma çıkıyor ben de önden düğmeli olanlardan beğendim 450-500 civarıydı onlar da hiç indirim de olmuyor ya olsa düşünmeden alcam da şimdi nasıl olsa indirim yok daha güzel bir şey görürsem diye bekliyorum.
Aay maşallah minnosa ne güzel girmemiş kuvoze. Kendimden kilosu güzel bir bebe beklemiyorum babası da ben de ortalama kilolarda dogmusuz bebiş de bize çeker herhalde inşallah öyle durumlar yaşamayız tabii, hepimiz zamanında doguralim inşallah

Sen stres yapıp üzülme canım her şey yoluna girecektir Dualarım sizinle

Ben de gül suyu deneyeyim en iyisi canım. Siyah nokta temizleyince leke kaldığını hiç duymamıştım batıl inancın varsa yapma gelir seni bulur
Batıl inancım aslında yok, böyle bi batıl inançta yeni nesil olur zaten eskiden vakum makinesi mi vardı ama işte elime aldım sonra aklıma geldi bebişin burnunda kızarıklar olursa benim yüzümden diye yeni bi batıl inanç uydurmuş olabilirim, demek ki böyle böyle çıkıyor bunlar

Valla şekerin de tansiyonun hep sebebi stres oluyor. Ben kendimi çok rahat zannediyordum hatta dün dedim hiç bi şeyi takmıyorum falan diye de takıyormuşum aslında Tekrar rahat kafa rahat hamilelik modumu açıyorum kalan süreç hepimiz için çok güzel çok keyifli geçsin inşallah canım

O ozgeeeee1 canım şeker yüklemesi sonucunu merak ediyordun
Doktorum sonuçların gayet güzel dedi.
Aclık 77
60.dk 103
120.dk 88 çıkmış :)
Ayy süper canım çok sevindim ben şekerden korkuyorum nedense senin iyi çıkmasına çok sevindim bunu da atlattın artık doğumu beklemesi kaldı sende

Sen mi uydurdun kız hahahah yıllar sonra anonim diye senden bahsederler

Allah şifa versin canım benim inşallah vakti zamanında gelir bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…