- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Evet kayıyor canım benim attığım modelde de yazdım ya onda da kayıyor azda olsa. Belden bağlanmalı model kullanmadım fakat bebek büyüdükçe bi tık yukarı doğru çekmek gerektiğinde bu bel bağlantısı aşağıda kalır mı o durumda da çıkartırsak üstüne yatırdığımızda batarmı onu düşünüyorum. Bende şuan öbür attığımdan iki tane var reflü yatağı. Ben demiştim ya normalinden daha uzun süre kullandım kızımda prematüre ve dolayısıyla minyon olunca uzun süre kullanabildim. Sünger bi süre sonra üstüne yata yata düzlendi gibi geldi bana gittim bitane daha aldım onda az yattı ama almayı düşünüyorum bende bitane daha şu belden bağlamalılar dediğim gibi değilse benim tercihimde ondan yana olurbana da küçük geldi o ilk model hayatım sağol bu ikisine biraz daha bakayım bel kısmı olanı tercih etmemin sebebi bebek kayıyor o şekilde tutuluyor diyorlar
aslında mağazaya gidip kontrol etmek lazım o bel tutmaçlı olanı ona göre almak lazımEvet kayıyor canım benim attığım modelde de yazdım ya onda da kayıyor azda olsa. Belden bağlanmalı model kullanmadım fakat bebek büyüdükçe bi tık yukarı doğru çekmek gerektiğinde bu bel bağlantısı aşağıda kalır mı o durumda da çıkartırsak üstüne yatırdığımızda batarmı onu düşünüyorum. Bende şuan öbür attığımdan iki tane var reflü yatağı. Ben demiştim ya normalinden daha uzun süre kullandım kızımda prematüre ve dolayısıyla minyon olunca uzun süre kullanabildim. Sünger bi süre sonra üstüne yata yata düzlendi gibi geldi bana gittim bitane daha aldım onda az yattı ama almayı düşünüyorum bende bitane daha şu belden bağlamalılar dediğim gibi değilse benim tercihimde ondan yana olur
27+1 canim.Maşallah kaç haftalık
Erken doğum olsa Allah korusun doktor kontrolünde doktor söyler bana şey dedi doktor rahim uzunluğunda iyi erken doğum gözükmüyor dedi kendi dedi ama ben son 2 3 hafta kala başlarım zaten o zamanlar haftada 1 gidicez doktora sıklasacak az buçuk doğum yapacağı tarihide biliriz önceden yıkama hadi yıka valize koyma kokarKızlar instada bi post gördüm bebeklerin kıyafetlerinin yikanmasiyla ilgili. Yorumlarda anneler hep 28-29 gibi yıkayıp utulediklerini, çantalarını hazırladıklarını falan yazmışlar erken değil mi yaAllah korusun erken doğum falan olursa evet hazır olması iyi olur da bebislerin zamanında doğduğunu düşünürsek 2 ay gibi bir süre oluyor. 2 ay da epeyi uzun bir süre
Rabbim acil şifalar versin canım tüm bebekler zamanımda doğsunKızlar merhaba birkaç gündür doğru düzgün giremiyorum.
Dün perinatoloji randevumuza gittik. Maalesef plasentam henüz yukarı çıkmamış. 5 hafta sonraya (28. Haftaya) gün verildi yine. 28. Hafta önemli. Gidişata göre az çok belli olacak durumumuz.
İnşallah o zamana kadar yukarı çıkar. Doktor pek iç açıcı konuşmuyordu ama umudum var tabiki.
28. Haftadaki kontrolde hala çıkmamışsa ben mecburen çantayı erken hazırlayacağım. 28-29 haftada hazır olur. Artık yavaştan kıyafet işlerini halletmeliyim .
Dualarınızda bize de yer verirseniz çok mutlu olurum. Ne kadar geç doğarsa o kadar iyi
Malesef vardı ama çok şükür geçti berbat bir seyKızlar merhaba 24. Haftadayım. Yaklaşık 10 gündür geceleri ağız ve dil kuruluğu yaşıyorum sabah kalktığımda ağzımın içi kupkuru oluyor konuşamayacak kadar başına gelen var mı ?
İnşallah güzel haberler alırız canım inşallah vaktinde sağlıklı doğarKızlar merhaba birkaç gündür doğru düzgün giremiyorum.
Dün perinatoloji randevumuza gittik. Maalesef plasentam henüz yukarı çıkmamış. 5 hafta sonraya (28. Haftaya) gün verildi yine. 28. Hafta önemli. Gidişata göre az çok belli olacak durumumuz.
İnşallah o zamana kadar yukarı çıkar. Doktor pek iç açıcı konuşmuyordu ama umudum var tabiki.
28. Haftadaki kontrolde hala çıkmamışsa ben mecburen çantayı erken hazırlayacağım. 28-29 haftada hazır olur. Artık yavaştan kıyafet işlerini halletmeliyim .
Dualarınızda bize de yer verirseniz çok mutlu olurum. Ne kadar geç doğarsa o kadar iyi
Ne kadar sürdü peki sizin doktorunuza sordunuz mu ? Benim daha kontrolüme 1 hafta var yine takip edeceğimMalesef vardı ama çok şükür geçti berbat bir sey
Hiç sormadım 1 hafta sürdü kendiliginden geçtiNe kadar sürdü peki sizin doktorunuza sordunuz mu ? Benim daha kontrolüme 1 hafta var yine takip edeceğim
Ben de 24 teyim gerçekten öyle düşününce az kalmışEvet canım hatırladımm. 28. Haftama 2 hafta kaldı surada o kadar erken geliyor ki. Doğum kısmı gozume çok uzak bir zaman gibi geliyorbir de kararsizligimdan ötürü kendime hiç bir alamadım. Bebiş için evet kıyafetler var ama Allah korusun erken doğum gibi bir şey olsa bebiş giyeneyecek küçük zaten. Kendime de hiç bir şey almadım en azından bir Mart ayına geçelim diye bekleyeceğim sanırım
Ben de uzun kollu beğendim hep ana kumaşı falan mevsimlik kışlık gibi değil. Belki bir uzun bir kısa kollu bir de gecelik alabilirim duruma göre. Çok güzel fiyata almissin güle güle giy canım. Pembe bir tane gecelik vardı suwende somon gibi rengi o mu yoksa hep karşıma çıkıyorBen de 24 teyim gerçekten öyle düşününce az kalmışben geçen gün suwen indiriminden lohusa geceliği aldım güzel çıktı 350 ₺ fiyatı, mayısta kısa kollu giyeriz diye düşündüm. İki takım pijamam bir tane daha geceliğim var yeter heralde. Onları hazır edeyim ben en azından.
Bu arada kilosu iyi olan bebişlee kuvöze girmiyor, bir arkadaşım 32. haftada doğurmuştu 2700 falandı bebeği ciğer geliştirici iğne de olduğu için sıkıntı yaşamadı, o yüzden alınan kıyafetleri de giyebildi.
Tabi hepsi inşallah zamanında doğsun
Sen stres yapıp üzülme canım her şey yoluna girecektirKızlar merhaba birkaç gündür doğru düzgün giremiyorum.
Batıl inancım aslında yok, böyle bi batıl inançta yeni nesil olur zaten eskiden vakum makinesi mi vardıBen de gül suyu deneyeyim en iyisi canım. Siyah nokta temizleyince leke kaldığını hiç duymamıştımbatıl inancın varsa yapma gelir seni bulur
Valla şekerin de tansiyonun hep sebebi stres oluyor. Ben kendimi çok rahat zannediyordum hatta dün dedim hiç bi şeyi takmıyorum falan diye de takıyormuşum aslındaBu hamileliğimde şükür iyiyim canım inşallah bi sıkıntı çıkmadan geçiririm kalan sürecide.
Yok öyle stres yapıp korkularla yaşama evrene kötü mesaj gönderme iyi olacak de iyi olsun herşey. Benimde ilk gebelikten önce hipotansiyon vardı hep düşüktü ama anlık baş dönmeleri haricinde bi sıkıntı yaşamıyodum. Şimdi 11-12/8 civarı çıkıyor oda gebelikte normal karşılanıyor. Sen stres yapacağına en güzeli al bi alet dursun evde arada ölçersin dediğin gibi için rahat eder
al al oğluşuna baya aldın zaten az da kendine al
Sen mi uydurdun kız hahahah yıllar sonra anonim diye senden bahsederlerBatıl inancım aslında yok, böyle bi batıl inançta yeni nesil olur zaten eskiden vakum makinesi mi vardıama işte elime aldım sonra aklıma geldi bebişin burnunda kızarıklar olursa benim yüzümden diye yeni bi batıl inanç uydurmuş olabilirim, demek ki böyle böyle çıkıyor bunlar
Allah şifa versin canım benim inşallah vakti zamanında gelir bebeğinKızlar merhaba birkaç gündür doğru düzgün giremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?