2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Mideler ne durumda gece yemek borumdaki yanma uyandırdı içtiğim kan ilacı ferplex fol şurubuda aç içiorum aç içmek mi dokunuyor gebelikten bilmiyorum tabiki ikiside olabilir ama miğdem nanay olma yolunda

Mideler ne durumda gece yemek borumdaki yanma uyandırdı içtiğim kan ilacı ferplex fol şurubuda aç içiorum aç içmek mi dokunuyor gebelikten bilmiyorum tabiki ikiside olabilir ama miğdem nanay olma yolunda
Canım bende de 20. Haftada vardı sımdı 22. Haftadayım cok sukur gectı belkı gecıcı bir durumdur

Bende uzun zamandır var asla geçmiyor şimdiye kadar iki şişe gaviscon bitirdim kursağım kaynıyor midem yanıyor gece uyurken bile ağzıma geliyor aşırı rahatsız edici. Bi gaviscon kullanıyorum oda bazen iş görmüyor

Çok zor biliyorum benimde öyle asit boğazımı yakıyor bildiğin şu bebeklerimize vakitlice kavuşalım inşallah bir an önce şu özel ama zor süreci sağlıkla atlatalım belki bende gaviskon denerim

Canım bende de 20. Haftada vardı sımdı 22. Haftadayım cok sukur gectı belkı gecıcı bir durumdur
İnşallah geçer canım

Çok zor biliyorum benimde öyle asit boğazımı yakıyor bildiğin şu bebeklerimize vakitlice kavuşalım inşallah bir an önce şu özel ama zor süreci sağlıkla atlatalım belki bende gaviskon denerim
Amin canım inşallah. Gaviscon naneli gibi geğirtiyor ama geğirirken yanmayı baskılıyor mideyi rahatlatıyor tavsiye ederim. Bana iki hamileliğimde de doktor tavsiye etti

Kızlar bundan ne anlamam gerekıyor enfeksıyon var mı varsa ne kadar değişik bı ıdrar sonucu

Eklentiler

• IMG_2054.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…