2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar kilolar ne durumda kaç kilo aldınız
Ben 4 kilo aldım
8
Kızlar deprem oldu çok korktum 1 sene olucak hala alışamadım bu seferki uzun da sürdü elim ayağım titriyo
Çok geçmiş olsun iyisin dimi
Ben 8 kilo aldım canım 12 kilo ile kapatırım diye düşünüyorum
Yaa ben de 8 aldım ama keşke 12 ile kapatsam çok hızlı alıyorum sanki 20 ile kapatacakmışım gibi geliyo

8

Çok geçmiş olsun iyisin dimi

Yaa ben de 8 aldım ama keşke 12 ile kapatsam çok hızlı alıyorum sanki 20 ile kapatacakmışım gibi geliyo
Yok yok şunun şurasında 3 ay kaldı her ay 2 kilo alsak 6 kilo daha alırız ben ilk aylar ikişer kilo aldım biraz durakladım sanki geçen hafta gittim 64 kiloyum 3. Bebeye göre çok iyi diye düşünüyorum çünkü digerllerinde hem az kilo ile hamile kaldım hemde 9 -12 kilo aldım

Biliyorum kız adanada olduğunu ondan sordum ben de antepteyim sevindim hissetmemene. Sağol canım
Hissetmedim kuzum hiç sen baya hissetmişsin antepte olmana ragmen allah tekrarını yaşatmasın senesi yaklaştıkça korkuyor insan zaten unutamadık

Kızlar bundan ne anlamam gerekıyor enfeksıyon var mı varsa ne kadar değişik bı ıdrar sonucu
Bende olduğu zamanla karşılaştırdım. Ama seninkinde değerlerin hiç biri yazmıyor. Keton ve dansite referans dışıymış bende. Enfeksiyon var demişti. Hatta uzun süre geçmedi. 2 defa antibiyotik kullandım.

Eklentiler

• IMG_3345.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 35
Ayy bende anlamadım bende antıbıyotık kullandıgım halde cıkıyor artık farklı bı doktora daha gıdıcem herhalde

Ayy bende anlamadım bende antıbıyotık kullandıgım halde cıkıyor artık farklı bı doktora daha gıdıcem herhalde
Bana en son gittiğimde zimaks ve monurol verdi. Monuroldan 3 tane verdi. O söktü içindeki enfeksiyonu gibi. Zimaks kadar etkili değilmiş ancak birlikte olduğu için herhalde iyi geldi. Zimaksda dün bitti. Bi kaç gündür akıntımda normale döndü.
Ay bu arada sende Kayseridesin

Kızlar kilolar ne durumda kaç kilo aldınız
Ben 4 kilo aldım
5 kilo almışım canım. Böyle yazınca az ama zaten kilolu kalınca çok geliyor hayatım boyunca görüp görebileceğim en yüksek kilodayım daha nekadar alcam onu da bilmiyorum 94 kilo olmuşum

Geçmiş olsun canım. Tiroitte daha çok alınıyo diye biliyodum ben
Teşekkür ederim. Benim çok önceden vardı. Tedavi oldum. Kontrol ettiriyordum. Yoktu. Ama hamilelikte tekrar çıktı. İlaç kullanımı olmazsa alıyorsun ne yaparsan yap. Ama ilacında etkisiyle alım yavaşlıyor. Harekette varsa yediğin bi şekilde onu karşılıyor. Birde yüksek tansiyonda olunca yediklerime de dikkat ederek fazla da olsa yiyorum.

Ben dikkat ediyorum canım çünkü zaten kiloluyum 86 ile kaldım şuan 90 oldum üzerine en fazla 4 kilo daha alırsam 95 le doğum istiyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…