2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım hangı doktora gıttın bende gıdeyım bu ılaclrı kullanmadım hıc

Sen dengeliyosun o zaman baya:) böyle daha iyi hem sağlığına dikkat etmiş oluyosun hem az kilo alıyosun

Biz 8 kilo nasıl aldık yaa cidden ben bir de 16 haftaya kadar kustum hep, sonrasında aldım yani 8 haftada 8 kilo almışım gibi duruyor durum vahim
O kadar kusunca iştahın açılmış ben de 18e kadar 4 kilo aldım 18-23 arası 4 daha aldım 5 haftada her hafta 1 kilo almaya devam edersek büyük sıkıntı ama

reyreyhannn ay canım pardon kullanmışım acildeki doktor verdi hatırladım basıma bela
Etkileyen başka bişey mi var acaba? Cidden insanı hayattan bezdiriyor enfeksiyon.
Tekden de üroloji doktoruna gitmiştim. Böberiğime stent takmıştı. Böbrekten ağrı yapınca onla görüştüm.

Etkileyen başka bişey mi var acaba? Cidden insanı hayattan bezdiriyor enfeksiyon.
Tekden de üroloji doktoruna gitmiştim. Böberiğime stent takmıştı. Böbrekten ağrı yapınca onla görüştüm.
Acaba bende mı üroloji doktoruna gitsem yada dahiliyeye kadın doğumcular etkılı olamadı malesef canım diğer gebeliğimde de olusmustu bunda da serklaj var ama bence serklajla alakalı bı durum degıl benım vucudum bebegı gorur gormez enfeksıyon yapıyor baya baya agrı cekıyorum

Üroloji dahiliyeden daha iyi olabilir. Sonuçta idrar yolları üroloji alanına giriyor. İnşallah bi an önce geçer. Hayat kalitesini düşüyor

Kızlar anneme gelmiştim bugün salata yapmış ben de kocaman bir kase yedim, içinde maydonoz da varmış yerken fark etmedim, annem de unutmuş sonradan söyledi şimdi tedirginiz acaba bir şey olur mu diye iki demet maydonozu 4 kişi yemiş gibi olduk yani yarım demet yemiş oluyorum off doktor bana maydonoz nane ve nar yeme demişti eve sokmuyordum bende ama burada unuttum işte. Bebişin hareketleri iyi sorun yok ama içime dert oldu yine de.

O kadardan bir şey olmaz canım. Tek başına yoğun şekilde sürekli yersen sorun olabilir benim çevremde çok kişi var baya yiyorlar ben de çorbaya, salataya koyuyorum. Tedbir amaçlı abartmamak lazım tabi ama yarım demetle korkma.

Sağol canım yorumun için inşallah bir şey olmaz dediğin gibi

Canım bir kadın doğum uzmanı vardı Mehmet Fatih karslı. Ona da bayağı soran oluyordu en son bir reels çekti maydanoz tarlasında, bu tarladaki maydanozların hepsini yemezseniz bir şey olmaz demişti. Maydanozu çok yoğun alırsak ve hatta kaynatıp içersek sıkıntı oluyor bende kullanıyorum salatalara böreklere bir sıkıntı olmuyor canım çok az almışsın birde ben bayılırım maydanoza gebelikten önce limon sıkıp tuzlayıp yerdim ah ah …..

Yok canım artık bişey olmaz düşük zamanını geçtik çok şükür bende nar yemeye başladım

Canım sürekli yaptığın bir şey değil o yüzden herhangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Bebiş de hareketliymis hiç endişelenme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…