2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar kontrole geldim çok şükür her şey yolunda fakat sezaryen olma ihtimalin daha yüksek ama yine de ilaç başlasak belki normale çevirebiliriz dedi. Bebeğin eşi rahim ağzına mesafesi 18 cm. Sanırım 25 cm ideal planıymış tam anlamadım. Vajinal progrsteron kullanmamı söyledi. 30’uncu haftadan sonra da günde iki defa almamı söyledi. Şeker bakıldı birazdan sonuçlar çıkacak ona göre bakacağız dedi ailede şeker geçmişi olmadığı için yükleme yapmayız dedi. Soğuk algınlığım için de bitkisel şurup yazdı nane limon ıhlamur iç dedi birde demekki zararlı değilmiş. Bebiş de eli yüzünde minnoşum ya hiç yüzünü göstermiyor bakalım inşallah normal doğuma döner tabi hayırlısı neyse o olsun

Sudocream geciriyormus diye biliyorum ama o da temiz değildi. Mustela alacak gibiyim haber ederim :)
Sudo krem iyi gelmemişti bize, en iyi geçiren sebamed olmuştu, mustela da zaten baya hafif kalmıştı, bu kez ileri düzey pişik sorunları yaşamam inşallah. Ben de takipteyim bakalım.

Ortama pişik kremi olarak penatenle giriş yapıyorum
Alman markası nasıl unuttuysam.

Plasentan aşağıda mıymış yani canım? Düzelir inşallah bir sorun teşkil etmez boyu kilosu ne kadar olmuş? Ben de 5 şubatta gidicem 3 hafta olacak epey oldu özledim

Ay bir de desitin vardı pişik kremi old anneler bilir en iyi geçiren o diyorlardı ama içeriğini hiç bilmiyorum. Benim bebe alerjik olduğu için baya bir çeşit kullandık biz. Ben yine de temiz içeriklerle başlarım gittikçe doz artırırım ihtiyaç olursa

Plasentan aşağıda mıymış yani canım? Düzelir inşallah bir sorun teşkil etmez boyu kilosu ne kadar olmuş? Ben de 5 şubatta gidicem 3 hafta olacak epey oldu özledim
Canım 26+2 1.200 dedi boyunu bilmiyorum bir değerler yazıyor ama anlamadım . Doktor bebiş için sıkıntılı değil dedi ama normal doğum mümkün olmayabilir dedi bakalım ilaçlarla düzelir inşallah

İnşallah normal doğuma döner canım donmese bile sen ve bebişin iyi olun da hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Canım 26+2 1.200 dedi boyunu bilmiyorum bir değerler yazıyor ama anlamadım . Doktor bebiş için sıkıntılı değil dedi ama normal doğum mümkün olmayabilir dedi bakalım ilaçlarla düzelir inşallah
Aay maşallah kilosuna benim ne oldu son durum çok merak ediyorum bugün 26+6'yim, haftaya gitcem 1 kilo olur mu ki diyordum

İnşallah normal doğuma döner canım donmese bile sen ve bebişin iyi olun da hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Aynen öyle doktor da öyle dedi eşim de öyle dedi sezaryen de olsa bir şey olmaz diyorlar bakalım bebiş iyi olsun da erken doğum riski yokmuş Allahtan ben ondan korkuyorum etrafımdaki insanlar tutturmuş ben 7. Ayda doğdum ben 7. Ayda doğdum herkes bir gebe görünce illa başından geçen kötü şeyleri söyleyecek doktor da evrene pozitif şeyler söyle bunları düşünme kötüyü çağırma dedi

Kızlar ben baby oillere bakıyorum ama başta losyon mu kullanmamız gerekiyor bebislere?
Canım yağları rutin masajda yada gaz masajında losyonu banyo sonrasında kullandım ben. O yüzden ikisinden de aldım.
Doktorlar puset örtüsü öneriyor mu bilen var mı?
Canım puset veya oto koltuğuna herhangi bi örtü minder vs istenmiyor. Allah korusun olasi bi kaza anında yanmaz kumaştan yapıldığı için risk barındırmıyor diye. Aynı zamanda yine yanmaz kumaştan yapıldığı için terletiyor bebeği. Bide puset sert duruyor diye ben minder kullanmıştım üstüne de puset örtüsü takmıştım. Yani önerilmiyor ama kullanıp kullanmamak sana kalmış.

Aay maşallah kilosuna benim ne oldu son durum çok merak ediyorum bugün 26+6'yim, haftaya gitcem 1 kilo olur mu ki diyordum
Senin benden ilerde canım bir kiloyu rahat geçmiştir doktor dedi ki kirpikleri kocaman dedi elleri boğum boğumdu öyle tatlı ki çok heyecanlıyım

İnşallah düzelir ya kilosuna da maşallah ben de 25te gidicem inşallah 1 kiloyu görürüz

Minder zaten kullanmamayı düşünüyorum omurga sağlığı için de önermiyorlarmış ama örtüyü bilemedim

Aa senin haftan öndeymiş baya altta yazmıyor ya unutuyorum her seferinde maşallah bir kiloyu geçmiş inşallah düzelir canım

Bi kaç yerde okudum. İçeriğinde de bişey yok ya iyi geliyormuş. Saçtaki konağa, cilde ve hatta diş çıkarırken ki kaşıntıya falanda
İlk dönem cildine kullanmadım ben hiç şimdilerde kış dönemi fazla kuruduğunda kullanıyorum cildine aynı zamanda kaşıntıyı da hafifletiyor. Saçtaki konak içinde zeytinyağı kullanıyodum konak tarağıyla tarayıp yıkıyordum
Ay bi kilo oldular mı yaaa bak duygulanmıyorum diyodum duygulandım şimdi maşallah güzel büyümüş biraz önden gidiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…