2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
kızlar yorulunca sizinde çat kemiğinizde ağrı oluyor mu benim çok erkek başladı ya. Diğer kızımda 6 aylıktı başladığında. Bunda 4 aylıkken başladı. Doktor normal dedi ağrı için
Ayyy benim neredeyse 2 ay oldu canım başlayalı yürürken bile oluyor ama ara ara azalıyor iş yapınca eğil kalk o zaman daha yoğun oluyor

Kızlar kilonuz ne durumda benimki 79 a doğru gidiyor doktorum biraz dikkatli git dedi de nasıl olucak o bilmiyorum yürüyüş de yapamıyorum havalardan dolayı
Bende 81 oldum. Toplam 4 kilo aldım. bu aralar fazla yemeğe başladım. Artar gibi

Kızlar ben baby oillere bakıyorum ama başta losyon mu kullanmamız gerekiyor bebislere?

Eklentiler

• IMG_20240201_103831.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20240201_103818.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar kilonuz ne durumda benimki 79 a doğru gidiyor doktorum biraz dikkatli git dedi de nasıl olucak o bilmiyorum yürüyüş de yapamıyorum havalardan dolayı
68.6 şu an kilom. Doktorum en başta 70-72yle kapatalım demişti 3 ay kaldı 3 buçuk kilodan fazla alırım herhalde bilemedim

4 kilo çok iyi almışsın maşallah ilk aylar zorlu mu geçti
2 ay olana kadar haberim yoktu zaten
Regl düzensizliği olduğundan. Öyle aman aman mide bulantısı falanda olmadı. tiroit var bende ilaç kullanıyorum ilaç kilo alımını yavaşlatıyor galiba. Bir de çalışınca hareket de oluyor.

Ay valla maşallah iyi almışsım 4 kilocuk ben 10 oldum geçtim herhalde

Kizlar kahvalti yapinca ani titreme baş ağrisi oluyor bende. Tansiyonumu ölçüyorum 12 de sebebi ne olabilir

Kızlar şampuan pişik kremi vs için minoris temiz içerik. Mart ayında da indirimi oluyor. Aklınızda olsun.

Yağ ve losyon dönüşümlü kullanmak gerek galiba, yağ gözenekleri tıkayabiliyor çünkü. Ben kızıma hep losyon kullandım yağ hiç kullanmadım.
Bana ebe pişik kremini her zaman sürme demişti. sadece pişik olunca kullan dedi. bir de kız bebeklerde yapışıklık yapabiliyormuş sürekli ve bol kullanım.
Ben ilk mustela kullandım, kızımın her şeyi mustela idi. peg mevzusunu duyunca minoris e geçtik. şimdi de şampuan ve nemlendirici olarak ecowell kullanıyorum.
Oğlumda minoris alıcam gibi görünüyor. Bir de köpük şampuan daha rahat oluyor demişlerdi. belki köpük şampuan kullanırım bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…