2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de çay içerken göbeğimin üstüne bisküvi, kurabiye falan koyuyorum çok hoşuma gidiyor orda alıp yemek azıcık işe yarasın

Bende şeker yükleme yapılmadı kan tahlili verdim sadece şeker ama tetanoz vurulcam bi kaç gün sonra galiba tek doz inşallah sorunsuz geçer

Kızlar daha önce little gusto markasından alışveriş yapan var mı? Uyku tulumlarını hangi marka almalı sizce?

Bende şeker yükleme yapılmadı kan tahlili verdim sadece şeker ama tetanoz vurulcam bi kaç gün sonra galiba tek doz inşallah sorunsuz geçer
Birşey olmaz canım ben oldum sol koluma. 3 gün sol kolla birşeyler taşıma o tarafın üstüne uyuma dediler sadece eşim dokununca ağrıyordu hafif birşey olmadı 2 günde o bile geçti

Karnımda baya hareketlenmeler oldu demin bence bu çocik dik duruyo şu anda. Ayaklarıyla vajinama doğru vuruyo galiba aşağıda acayip bi baskı ve ağrı hissediyorum her hareketinde yerimden zıplıyorum bunu yaşayan oldu mu

Kızlar birşey sorucam şimdi 1 numara bez 2 -5 kg arası 2 numara da 3-5 kg arasında kullanılıyor ya bebiş 3.5 kg falan olsa bile 1 numara almaya gerek varmı

Kızlar birşey sorucam şimdi 1 numara bez 2 -5 kg arası 2 numara da 3-5 kg arasında kullanılıyor ya bebiş 3.5 kg falan olsa bile 1 numara almaya gerek varmı
Ozaman bebeğin kemik yapısı da giriyor devreye canım iri kemikli bebişse direk 2 ye geçersin minyonsa 1 devam edersin elindeki bezler bitene kadar. Bezin duruşundan lastik izinden vs anlarsın zaten rahatsız mı yeterli mi diye. Gereksiz büyük bez bacak arasını fazla açtığından yapısal bozukluk yapabiliyor küçük bez ise lastik izi ve taşma yapıyor

Bende hiç ağrı bile yapmadı. Ama 2 doz olması lazım. İlkinden 1 ay sonra 2. Doz vuruluyor. Sonra devam edersen 6 ay sonra 3. Oluyor.

Neler olmuyor ki baskıdan tut gerilmeler şişlikler kabıma sığamıyorum gıbı hıssedıyorum bı ıgne karnıma batsa karnım patlayacak sanırım

Bu akşam hepimizin bebişler iyi hareketli galiba
Kendilerine bişeyler alıyoruz ya ona heyecan yapıyorlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…