2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Neler olmuyor ki baskıdan tut gerilmeler şişlikler kabıma sığamıyorum gıbı hıssedıyorum bı ıgne karnıma batsa karnım patlayacak sanırım
Hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ve her seferinde vajinadan fırlayıp çıkcak gibi oluyo sanki acayip canım acıyor

Aaaa o sümüksü yapışkan uzayan akıntı iki gündür bendende çok geliyor nişan mı o ne ki ben hiç diger çocuklarda yaşamadığım için bilmiyorum

Aaaa o sümüksü yapışkan uzayan akıntı iki gündür bendende çok geliyor nişan mı o ne ki ben hiç diger çocuklarda yaşamadığım için bilmiyorum
Bilmiyorum ki canım inşaAllah değildir 1 kere geldi yoğun tekrar gelmedi dağılmayan yapış yapış mı uzuyor seninde?
Doktor kontrolün ne zamandı? Yakın zamanda gidecek misin

Bilmiyorum ki canım inşaAllah değildir 1 kere geldi yoğun tekrar gelmedi dağılmayan yapış yapış mı uzuyor seninde?
Doktor kontrolün ne zamandı? Yakın zamanda gidecek misin
Evet canım bugün peçeteyle silerken gördüm dokusu kalın uzayan akıntı oluyor ya iki defa eldi bugün. Ayın 15inde gidecem

Bende akıntı oluyor sürekli bazen çok yoğun bazen az oluyor. Hamilelik döneminde normalmiş.
Ancak yapısı değişir kokusu olursa enfeksiyon olabilir.

Bende ozamanlar gideceğim inşaAllah nışan değildir
Ayyy inşallah canım bende korktum şimdi görsellere baktımda benden gelenle benzeyen var kansız olanda inşallah öyle bir şey degildir. Bende takip edim bakim birdaha gelecek mi. Ben hiç yaşamadıgım için bilmiyordum.

Benim diğer iki kızımda da geldi ama kanlıydı canım elime alıp yapısına hiç bakmadım ama daha sıvımsı ve sallanan jölemsiydi. Benden bu gün gelen daha katı slime gibiydi

Benim diğer iki kızımda da geldi ama kanlıydı canım elime alıp yapısına hiç bakmadım ama daha sıvımsı ve sallanan jölemsiydi. Benden bu gün gelen daha katı slime gibiydi
Aynen canım aynen katı yogun ama uzayan cinsten hatta sildikçe geldi. Ben onu rahmi koruyan bişe diye düşündüm görünce bu ne şimdi dedim görünce rengi şeffaf degil beyazdı sanki. Ayy allahım daha çok küçükler inşallah önemli birşey degildir

İnşaAllah canım internetten baktım da normal diyor bu tarz akıntılara inşaAllah bizimde öyledir genelde nışan kanlı oluyor.
İlk kızımda suyum gelmişti onun arkasına nışanım geldi kanlıy şeffaf jöle gibiydi

2. Kızımda direk nışan gelmişti ilk belirtim o baya kanlıydı sildikçe gelmişti sonrasında sancım başlamıştı gecesine

Çok şükür benimkide kanlı degildi bundan sonra takip ederim öyle bir şey gelirse korkarım artık. Hiç yaşamayınca insan 3. Bebegide olsa bilmiyormuş valla

Bu arada benim belimde agrı da oluyor gibi sancı gibi kasıklarımda da ve karnım çok sert oluyor birden tuvaletim geliyor altıma kaçıracak gibi buda bugün başladı

Bu arada benim belimde agrı da oluyor gibi sancı gibi kasıklarımda da ve karnım çok sert oluyor birden tuvaletim geliyor altıma kaçıracak gibi buda bugün başladı
Bebek büyüdüğü için baskı yapıyordur o birden tuvalet gelme bendede oluyor canım, diğer kızlarda yazmıştı onlarda da oluyor.
Diğer ağrılarında normaldir inşaAllah kaç haftalık oldunuz?

Bebek büyüdüğü için baskı yapıyordur o birden tuvalet gelme bendede oluyor canım, diğer kızlarda yazmıştı onlarda da oluyor.
Diğer ağrılarında normaldir inşaAllah kaç haftalık oldunuz?
Bugün bitti 26 haftam canım yarın 27. Haftaya giriyoruz

Olmazsa ben ayın 10una çekim randevumu duruma göre bakim
En son gittiğinde serviks uzunluğun kaçtı ?

● Yapılan bir araştırmaya göre 24. Haftada 25 mm veya daha altı servikal kısalık teşhisi konulan kadınların, yaklaşık olarak yarısının 35. Haftadan önce doğum yaptığı belirtilmiştir.

Yaaa işte stresten onu sormayı unuttum ama kısalmış erken dogum riskin var dedi rengim attı zaten 2.5 altının riskli oldugunu biliyorum çok aşagı inmiş dedi hem kesesi hem plesenta zaten kasıklarıma öyle bir vurıyor ki aglıcam nerdeyse çok acıyor aşagıda oldugu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…