2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İnşaAllah en az 34 ü bekler minnak

Bu arada benim belimde agrı da oluyor gibi sancı gibi kasıklarımda da ve karnım çok sert oluyor birden tuvaletim geliyor altıma kaçıracak gibi buda bugün başladı
Şu tuvalet olayında eşim dedi ki tuvaletin var mı yok dedim 2 dk geçti veya geçmedi bir anda geldi artık şansıma yolda benzin istasyonu vardı durduk yoksa tutamayacak gibi geldi birde

Benimde kasıklarım çok ağrıyor heleki azıcık ayakta durunca uzanmaya çalış bol bol

Şu tuvalet olayında eşim dedi ki tuvaletin var mı yok dedim 2 dk geçti veya geçmedi bir anda geldi artık şansıma yolda benzin istasyonu vardı durduk yoksa tutamayacak gibi geldi birde
Yaaa hiç sorma birden geliyor gidene kadar akacak gibi hissediyorum

Kızlar benim karnım şu an gogsumun tam altından başlıyor yani oradan itibaren şişti, şişlik aşağıda değil. Oturur pozisyonda hafif öne egilsem ya da egilip çorap giymek istesem vs kaburgalarım batıyor. Sanki kirilacaklar öyle bir his bir yerde oturmak istesem 90 derece dimdik oturmam lazım azcik öne egileyim direkt kaburgamda baskı ve ağrı oluşuyor daha erken değil mi doğuma 3 ay var bu gidişle kaburgalarim kirilacak gibi hissediyorum

Bazen bebişin pozisyondan dolayı veya yemek yedikten sonraki o doluluk hissinden artabiliyo bu eğilememe, ama artık normal bundan sonra daha hızlı büyücek miniklerimiz benim çorabımı artık eşim giydiriyo

Bazen bebişin pozisyondan dolayı veya yemek yedikten sonraki o doluluk hissinden artabiliyo bu eğilememe, ama artık normal bundan sonra daha hızlı büyücek miniklerimiz benim çorabımı artık eşim giydiriyo
Ben hep hissediyorum artık sabah kahvaltı yapmadan aç olarak oturuyorum çalışmaya dik veya geriye yaslanarak oturmam lazım çünkü azcik egileyim sanki kaburgalarım kırılacak öyle bir baskı, ağrı oluyor. Kıyafetlerde de eşofman vs giymekte zorlanıyorum bacağımı kendime çekince yine batıyor çorap zaten ciddi bir işkence oldu artık. Bir de erkek bebek karnı biraz aşağıda olur der büyüklerimiz. Benim tam gobegimin altından yuvarlak geliyor, oradan baslamasa bu kadar zorlanmayacaktim sanırım

Benimde çok yukarıda özellikle akşamları yemekten sonra bedenime sığmıyorım gibi hissediyorum öyle geriliyor batıyo, o aşağıda yukarıda sivri yaygan muhabbeti doğru değil kişinin yapısına göre oluyor, iki kızmdada füze gibi top gibiydi gören erkek mi diyodu ama değildi. Şimdi oğlumdada aynı karnım yukarda ve sivri.

Evet evet kesinlikle yapıyla alakalı, bu kadar yukarıdan başlamasa gobusler fazla batma olmazdı sanırım. Sonraki 3 ay için korkuyorum şimdiden böyle olması endişelendirdi

Evet evet kesinlikle yapıyla alakalı, bu kadar yukarıdan başlamasa gobusler fazla batma olmazdı sanırım. Sonraki 3 ay için korkuyorum şimdiden böyle olması endişelendirdi
Yukarıda olması evet rahatsız ediyo, aşağıda olması da zor diyen çok her türlü zor anne olmak kolay değil işte öyle böyle geçecek bak yolun yarısını geçtik bile. 30. Haftadan sonra çok daha hızlı geçiyor ne ara büyüdü doğdu olacaz yakın zamanda inşaAllah

Kasılma çok farklı bir şey bence, hiç böyle tarif edildiğini duymadım. Dik duruyorlar heralde ayaklarıyla ittiriyorlardır diye düşündüm
Aynen canım benım basıma geldi bikere bebek toplanıyor bu anlattıgında karın tamamen sert ileeleyen dönemlerde kemik gibi oluyo

Aay 3 haftam kaldı o döneme girmeye sağlıkla zamanında gelsinler inşallah

Xiaomi c200 kamera alan var mı?
Ben aldım canım. Hoşuma gitti. Gece görüşünü denemedim. Ancak görüntü kalitesi çok iyi. İki yönlü ses gidiyor. Wifiye bağlanıyor. İstediğin yerden evi izleyebiliyorsun.

Son düzenleme:
Şu zurafali takımı aldım, bir de yengeçli atmıştım ya bu ikisini hastane çantasına koymayı düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-02-10-43-21-342_com.pozitron.hepsiburada.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…