2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yaa öyle olacak muhtemelen de şimdi yasamayinca midem kaldırmaz gibime geliyor yaşayınca tabii iş başa düşecek mecbur

Yaa öyle olacak muhtemelen de şimdi yasamayinca midem kaldırmaz gibime geliyor yaşayınca tabii iş başa düşecek mecbur
Kaldırır kaldırır sümük ne ki daha çiş koklucaz kaka incelicez anlam veremeyip buraya detaylı yazcaz kaka kıvam ve şeklini tam anlatamazsak resim atcaz filan ohoo

Ya ahahahaha aaay şimdi çok komik geliyor da o günler de gelecek
Ay gelsin gelsin vallahi güzel oluyor annelik delilik ya kakası yeşil neden kakası şu kıvamda neden hep böyle gidiyor sonraki konuşmalar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım da o evreye geçelim artık

Ay gelsin gelsin vallahi güzel oluyor annelik delilik ya kakası yeşil neden kakası şu kıvamda neden hep böyle gidiyor sonraki konuşmalar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım da o evreye geçelim artık
Aaay çok heyecanlıyım ben de bazen hamileyim diye mutlu oluyorum hala istediğimiz gibi hareket edebiliyoruz dizi film bı şey izleyebiliyoruz diye bazen de hemen gelsin o günler istiyorum çok karisigim

Aaay çok heyecanlıyım ben de bazen hamileyim diye mutlu oluyorum hala istediğimiz gibi hareket edebiliyoruz dizi film bı şey izleyebiliyoruz diye bazen de hemen gelsin o günler istiyorum çok karisigim
Ben zaten ilk çocuktan çokta rahat edemediğimden biran önce gelen o günler de daha rahat hareket edebileyim derdindeyim ama hamilelik kısmı da güzel yani eşler de hele ilk çocuksa bi bilinmezlik içindeler yeni teknolojiye göre 3 ayda doğurabiliyomuşsun 9 u beklemeye gerek yok desen inanacak moda giriyorlar bide gebelik ne kadar sakin geçerse bebekte okadar sakin oluyor diye aşıladım eşimi ne dersem yapıyor yani bu yönlerden düşününce güzel tabi

Evet evet eşim de bu dönemde epeyi hassas davranıyor inşallah dogurunca da aynı davranışları görürüz

Evet evet eşim de bu dönemde epeyi hassas davranıyor inşallah dogurunca da aynı davranışları görürüz
Ben ilkinde görememiştim sanırım ben lohusa sendromuna oda babalık sendromuna girmişti inşallah bu sefer doğumdan sonra aynı incelik ve hassaslığı görürüz

10 senelik gorumcem verdi ama tertemiz puset o hep üstüne ört örtüp kullanmış kumaşı terletir mi bilmiyorum

Yaa maşallah minigeee inşallah bana da foto verir bu hafta çok heyecanlıyım

Ayyy maşallah ben de görünce hemen büyüsün çıksın istiyorum ama bir yandan da hamilelik çok hoşuma gidiyor içimde hissediyorum hiç bitmesin istiyorum kajuydu, üzümdü derken 1 kiloları gördük vaayy bee

Yaa maşallah minigeee inşallah bana da foto verir bu hafta çok heyecanlıyım
İnşallah canım ben vermesine çok şaşırdım birde fındık burunlu bi foto vermiş bayıldım baş kosemede koyabilirim
Ben hamileliği sevemedim çünkü bakıyoruz ekranda bebek hareket ediyor ben hiçbir şey hissetmiyorum güçlü tekme atınca öyle hissediyorum pek bir şey anlayamıyorum sadece bu aralar oğlum dediğimde tepki veriyo o cok hoşuma gitmeye başladı evettt ya masallah kokusunu her şeyini çok ama çok merak ediyor insan

Konuşmamızın üzerine karşıma şöyle bir şeyin çıkması gulumsebebek
Ve tam olarak hepsinin birebir doğru olması
10 senelik gorumcem verdi ama tertemiz puset o hep üstüne ört örtüp kullanmış kumaşı terletir mi bilmiyorum
valla temizse almaya değmez yani zaten kaç ay kullanacak bi süre sonra ayaklar taşmaya başlıyor zaten içine sığmıyor
maşallah canım gene bi hafta ileri gitti senin oğlan asla haftasını tam anlayamıcaz

Ay onların o süt kokusuna ölünür yaaa bak sen böyle diyince bende heveslendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…