- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Ben de sürekli görüyordum organizer ama beğenmiyordum bu şok hoş duruyor ben de alıcam sanırımmordesign Ãok Amaçlı Kalın Keçe Anne Bebek Bakım Ãantası, Dolap İçi Organizer, Scotch Serisi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Organizer alan var mı? Bunuda öderdi abimin eşi bundan da alcm sanırm iyi olur toparlar baya
Senin tüp bebek mi canım? Son adet tarihine göre de hesaplayınca yine 1 hafta önde mi gidiyor? Kızdan kalanlar ilk yenidoğan döneminde giydirilir yine de sonrası için mevsim iyice tutmaz bebek te vücut ısısını kontrol edebiliyor duruma gelir şubat kalınlığındaki kıyafetler aşırı terletir bencede. Benimde daha hazırlığım yok bi kaç paket bez bide alt açma aldım ufak ufak başlıyorum yarında doktor kontrolüm var görüşüp ondan sonra lohusa takımı hastane çıkışı vs onlara başlıcamAaa ne güzelmiş. İyi denk geliyor.
Benim donmuş embriyo 1 hafta önden gidiyor. Hala tam haftamdan emin olamıyorum. Ama tahmini mayıs ayı ilk haftası diyorum. Nisana çeker mi bilemiyorum.
Pek bi hazırlıkta yapmadım. perşembe netleşirse başlarım hazırlığa. Kızın kıyafetlerine bakıcam neler kullanılabilir diye. Bir de mevsim tutmuyor bizim kız şubat doğumlu. hayırlısı bakalım.
Hahahha ay kızıma hamileyken aynısını düşünmüştüm hatta eşim anlatmıştı arkadaşım çocuğuna böyle böyle yapıyomuş diye ıyy filan demiştim de o öyle değilmişO konuya asla kendimi veremiyorum bazıları o aspiratör mü neyse çocuğun burnuna sokup ağzıyla çekiyomuş e sümük yemez miyiz o zaman ahsjsjsj
Şu anda aydınlandım bak bu açıklamaylaHahahha ay kızıma hamileyken aynısını düşünmüştüm hatta eşim anlatmıştı arkadaşım çocuğuna böyle böyle yapıyomuş diye ıyy filan demiştim de o öyle değilmişsümüğü yutacak kadar nefes yok bende ayrıca filtresi var(ben filtreyle hiç çekemiyorum) bide o derece yoğun çekilmiyor bebeğin burnundaki sümük acıtıyor yoksa bak bende böyle var hafif serum fizyolojik sıkıp yumuşatıyorum sonra çekiyorum o uç kısmında birikiyor sümük. Uç kısımda sürekli değiştiriliyor zaten
Ay sen beni öldürcenŞu anda aydınlandım bak bu açıklamaylaaliym mi bu aspiratörlerden sence şimdiden ya da daha pratik dediğin bi şey varsa onu alıyım. Üst mesajda açıkladın büyük ihtimalle ama onu anlamadım
Sabahtan olsayı mağazadan alırdım. Bebek arabası için mağazaya gideceğimAkşamdan başlıyor sanırm canım
Evet tüp bebek kızın ikizi gibi oluyor. Birlikte dondurulmuşlardı. Son adete göre tam 1 hafta önde. 38 artılarda alır gibi ama bakalım ne dicek perşembe günü.Senin tüp bebek mi canım? Son adet tarihine göre de hesaplayınca yine 1 hafta önde mi gidiyor? Kızdan kalanlar ilk yenidoğan döneminde giydirilir yine de sonrası için mevsim iyice tutmaz bebek te vücut ısısını kontrol edebiliyor duruma gelir şubat kalınlığındaki kıyafetler aşırı terletir bencede. Benimde daha hazırlığım yok bi kaç paket bez bide alt açma aldım ufak ufak başlıyorum yarında doktor kontrolüm var görüşüp ondan sonra lohusa takımı hastane çıkışı vs onlara başlıcam
Mağazalara stok yapmışlar. Ama nette hemen bitiyor.Başlar 10 Şubat akşamı canım. 10 şubatta da primalarda indirim vardı stok bitmezse hem bezi hem emzik ve biberonu alırım 10 Şubat skşamı
evet kızımda öyle oldu atıyor istemiyor. Aslında geçen akşam eşim inat edip emziksiz uyuttu uyuyabiliyor sanırım ben hazır değil diye hissediyordum hala. Damaklı önerin varmı? Ben denemek için ucuzlardan almıştım düzgün damaklı emzik arıyorum
Ayyy hem ikizi gibi hem değil çok garip değilmi yaaEvet tüp bebek kızın ikizi gibi oluyor. Birlikte dondurulmuşlardı. Son adete göre tam 1 hafta önde. 38 artılarda alır gibi ama bakalım ne dicek perşembe günü.
Bende 1 paket alt açma örtüsü aldım onunla büyütürüz
Mevsim dolayısıyla geçe bıraktım ince ürünler martta filan çıkmaya başlar diye. Lohusa takımı alıcam. hastane çıkışı takım almam. Ama 1 tane isimli tulum battaniye yastık yaptırıcam. Ama hala bir ismi yok oğlumun. Doğuma kadar olur inşallah.
Ya gidip almak lazım ertesi günün indirimi de olmuşken ikisini bir aradan çıkarırız yada nette şansımıza ne kalırsaMağazalara stok yapmışlar. Ama nette hemen bitiyor.
Ben yarın bakcam canım netten değil de direk gidip alcam ne bulursam şansıma artık inşallah düzgün bişeyler bulurum. Alıp kenarı koymak istiyorum bi gecelik iki pijamaKızlar bebiş alışverişimiz bitmeyecek belli de pijama gecelik baktınız mı ?
Hastanede giymelik güzel bişey olsun istiyorum. Ama hiç içime sinen bulamadım
Hehehe kocan kocamı ikna ederse neden olmasınAy sen beni öldürcenniye İzmir’de değilsin ki hazır seviyorsun da izmiri gelsene kanka oluruz
Bak şimdi bebeğin burnundaki sümüğü çekebilmek için bazen çok kuru oluyor ozaman yumuşatmak gerekiyor genel olarak ta serum fizyolojik kullanılıyor. Bu serum fizyolojik ya tekli olarak satılıyor yada serum şeklinde. Serum şeklindekiler enfeksiyon barındırabilir diye pek önerilmiyor ama asıl olan oraya takılan iğneyi hiç çıkarmamak ozaman enfeksiyon filan olmuyor. Tekliler de kullanılabilir tabi. Bende ikisinden de var ama ben evde serum şeklinde olanı kullanıyorum dışarda ihtiyaç halinde teklileri yanıma alıyorum.
Aspiratör içinde e bebeğin normal nefesle çekilen aspiratörünü kullandım hep. Çok çeşitleri var elektronik olanları da var. Hastanede de ihtiyaç halinde cihazla aspiratör kullanıyorlar. Evde okadarına gerek duymadım ben bu işimi gördü oyüzden daha pratiği varmı yada olanlar kullanışlı mı bilmiyorum.
Bak iki resim attım biri serum fizyolojik diğeri kullandığım aspiratör
Keçe olan nasıl acaba yoksa başka mı baksamOoo bunu kesin almalısın. Bende keçeden olanları varya ondan var. Bez ıslak mendil pişik kremi burun aspiratörü ateş ölçerler gerekli vitaminleri calpol filan ne varsa topladı çok kullanışlı.
Ayy çöpe atılır mı hiçAyyy hem ikizi gibi hem değil çok garip değilmi yaabenim kızımda tüp bebek son 2 embriyo kalmıştı bende çöpe atıp sürece baştan başlayalım demiştim doktor ikna etti bi deneyelim diye eğer ikna etmese kızım yerine başka bi bebişim olacaktı kızımda 3 sene dondurulmuş bekledi Belki yapılı olacaktır bebek maşallah gerilik olmasında 1 hafta önde olması önemli değil genelde 38+2-3 o civarlarda alıyolar çok bekletmiyorlar seninde öyle olur diye düşünüyorum ama yine net sezaryen tarihi verir artık.
Aynen biz anca alt açmalarla büyütürüz artıkneyseki banyo takımları filan var seninde hazırdır onlar
İsim bulamadınız mı
Bunları önce bi kanka yapmak lazım benim eşimin ikna kabiliyeti yüksektir sonra ikna ederHehehe kocan kocamı ikna ederse neden olmasın
Sabrına hayranım ne güzel anlattın kız teşekkür ederim sümük dosyasını kapatabiliriz burda
ben kullanışlı buluyorum canım çok güzel topluyor öyle fazla süslülere gerek duymamıştım yatak odasında duruyor zaten gece gündüz elimin altındaKeçe olan nasıl acaba yoksa başka mı baksam
toplam 8 embriyom vardı iki iki transfer edilmişti ilki tuttu düştü ikincisi de tutmayınca sonuncu embriyolardan ümidi kesmiştim iyiki doktoru dinlemişim diyorum şimdiAyy çöpe atılır mı hiçcanım inci. Biz aslında tek çocuk istiyorduk ama yüreğim dayanmadı bunu da transfer ettirelim tutarsa bizimdir dedik. Detaylıya gittiğim doktor dondurulmuşlarda genelde 1 hafta önden gidebiliyor normal dedi. Bakalım perşembe öğrenicem 25 artı mı 24 artı mı. 1 ay oldu kaç kilo oldu merak ediyorum bende.
Evet banyo takımları yatağı vs var çok şükür. İsimi babaya bıraktım kızımla anlaşamıyorlar bir türlü. Baba da çok kararsız. Nerdeyse 3 aydan az kaldı doğuma bulur inşallah bir isim.
Aay biz de aldık ama ben hayatta çekemem eşim yapar diye düşünüyorumHahahha ay kızıma hamileyken aynısını düşünmüştüm hatta eşim anlatmıştı arkadaşım çocuğuna böyle böyle yapıyomuş diye ıyy filan demiştim de o öyle değilmişsümüğü yutacak kadar nefes yok bende ayrıca filtresi var(ben filtreyle hiç çekemiyorum) bide o derece yoğun çekilmiyor bebeğin burnundaki sümük acıtıyor yoksa bak bende böyle var hafif serum fizyolojik sıkıp yumuşatıyorum sonra çekiyorum o uç kısmında birikiyor sümük. Uç kısımda sürekli değiştiriliyor zaten
Benimki de ikna olmaya dünden hazır zaten, zor olmazBunları önce bi kanka yapmak lazım benim eşimin ikna kabiliyeti yüksektir sonra ikna eder
ben kullanışlı buluyorum canım çok güzel topluyor öyle fazla süslülere gerek duymamıştım yatak odasında duruyor zaten gece gündüz elimin altında
toplam 8 embriyom vardı iki iki transfer edilmişti ilki tuttu düştü ikincisi de tutmayınca sonuncu embriyolardan ümidi kesmiştim iyiki doktoru dinlemişim diyorum şimdi
İnşallah güzel kilo alıp büyümüştür yakışıklı iyi yapmışsınız insana da garip geliyor dimi orda bekliyor yıllarca sonra kucağına geliyor Rabbimin mucizesi.
Bulur heralde bi isim artık çokta geciktirmese bari isim yazılı tulum filan anca yetişir
Hım benim araştırmam lazım o zamanBen kızımda kullandım canım. Ama daha sonraki aylarda kullandığımdan ilk dönem meme reddi yapar mı o konuda bilgim yok
Ondan da var bende hem tekli almıştım hem bu tarak tırnak makası seti içinde de vardı ikisini de denedim beceremedimAay biz de aldık ama ben hayatta çekemem eşim yapar diye düşünüyorumo yüzden şu ucu yuvarlak olan top gibi bastırıp bırakılan şeyden mi alsam bı de dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?