- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Ecowell aldım ben de yorumlarda bazı bebeklerde alerji yaptığını okudum. Küçük bi yerinde deniyim dedim eğer ağlarsa hemen yıkarız, mustela sipariş ederimBen masajı hep losyonla yaptım. 3 yaşında bir sıkıntı olmadı cildinde. mustelanın losyonunu kullandım uzun bir süre. sonra minoris, şimdi de ecowell.
Evet bazı şeyler deneyerek öğrenilecek canım. Fazla stok yapmamak gerek. Zaten uzun süre kullanılıyor 1 kutusu.Ecowell aldım ben de yorumlarda bazı bebeklerde alerji yaptığını okudum. Küçük bi yerinde deniyim dedim eğer ağlarsa hemen yıkarız, mustela sipariş ederim
Evet evet ben de başta bilmeden mustela almıştım 2 tane, onu onermislerdi ama peg varmis içindeEvet bazı şeyler deneyerek öğrenilecek canım. Fazla stok yapmamak gerek. Zaten uzun süre kullanılıyor 1 kutusu.
hahahahajs incinmişsin dedi geldi aklımaAhahahhaa okumus adam tabi yapılı demiş benimki iri dedi
hadi inşallah güzel sonuçlarla gelKızlar bende şeker yuklemesinden çıktım. Benim için çok kolaydı neden derseniz ben redbull ve elmalı soda çok severim bildiğiniz elmalı soda desen değil redbull desen değil 4 dk da içeceği bitirdim..İlk açlık kan şekerim 72 çıktı şimdi diğer 2 sonucumu 4 gözle bekliyorum
canım biberona su koy kapat ters çevir akışına bak pıt pıt damlıyorsa su ozaman sadece uç alman gerekebilir yenidoğana uygun. Onun haricinde yedek biberon alıp almamak sana bağlı varsa elinde gerek yok doğumdan sonra duruma göre bakarsın. Ama uygun bitane araştır dursun aklında acil durum olursa eşini gönderir aldırırsın aklındaki marka biberonuSağol hayatım ben lansinohun gögüs pompasını almıştım onun içinde biberon var o yetmez mi acaba extra almak zorunda mıyım onu düşünüyorum
Aynen öyle canım arkadaşımın doktoru önermiş bi marka onun bebeğine aşırı iyi gelmiş ben kızıma aldım set olarak stok yapmadım ama. Banyodan sonra çocuğa sürdüm losyonu bide diyorum heralde isilik oldu sıcaktan diye. Kıpkırmızı oldu bi burun altına sürmemişim orası normal sürdüğüm kısımlar kızardı hemen soktum geri yıkadım çocuğu. Allahtan yenidoğan dönemi değildi 1 yaş civarı filan yaşadım o durumu. Her marka her bebeğe iyi gelmiyor kesinlikle stok yapmamak lazım katılıyorumEvet evet ben de başta bilmeden mustela almıştım 2 tane, onu onermislerdi ama peg varmis içindeşimdi kendim araştırıp birer tane alıyorum. İncianin pişik kremini aldım bir tane ise yaramazsa mustela vs devam ederim dedim. Ecowell de bir tane aldım eğer ki bir sıkıntı yaşarsak hemen başka bir ürün sipariş ederim dedim. Her bebiş farklı olunca böyle şeyler denenmeden stoklanmiyor onu anladım
Ecowell için yorumları kötüden iyiye sıraladım hep bebeğime sürdüğüm anda çığlık çığlığa ağladı falan diyenler olmus. Kendilerinde denemişler derilerinin ince olan yerinde yanma yapmış hemen yikamislar bebeği. Ebebek satıcısindan aldım orijinal olsun diye ama içinde herhangi bir ürüne de alerjisi olabilir bebeklerin. Bana Aloe Veralı yüz kremi çok iyi geliyor başka arkadaşıma alerji yapmıştı yüzü komple sivilce olmuştu. Benim de vazgeçilmezim mesela yıllardır onu kullanırım. O yüzden bazı şeylerin iyi gelmemesini (ürün orijinalse) vücuttan vücuda değişebilecegini anlayabiliyorum normal bence böyle şeyler. Her bebekte sıkıntı yapsaydı bir problem arardım ama çoğunlukla anneler memnun. İnşallah aldığımız her ürüne uyum sağlar bebislerAynen öyle canım arkadaşımın doktoru önermiş bi marka onun bebeğine aşırı iyi gelmiş ben kızıma aldım set olarak stok yapmadım ama. Banyodan sonra çocuğa sürdüm losyonu bide diyorum heralde isilik oldu sıcaktan diye. Kıpkırmızı oldu bi burun altına sürmemişim orası normal sürdüğüm kısımlar kızardı hemen soktum geri yıkadım çocuğu. Allahtan yenidoğan dönemi değildi 1 yaş civarı filan yaşadım o durumu. Her marka her bebeğe iyi gelmiyor kesinlikle stok yapmamak lazım katılıyorum
Doğru şey aklına gelmishahahahajs incinmişsin dedi geldi aklıma
hadi inşallah güzel sonuçlarla gel
canım biberona su koy kapat ters çevir akışına bak pıt pıt damlıyorsa su ozaman sadece uç alman gerekebilir yenidoğana uygun. Onun haricinde yedek biberon alıp almamak sana bağlı varsa elinde gerek yok doğumdan sonra duruma göre bakarsın. Ama uygun bitane araştır dursun aklında acil durum olursa eşini gönderir aldırırsın aklındaki marka biberonu
Bende eşimle gittim. Beğendik ve eğlendikte. Zaten sağolsun yardımcı olmaya çalışan biri. Filmden sonra öyle herşeyi sırtlanmak yok akıl edemediğim şeyler olursa bana söyleyeceksin vs falan diye benle konuştu.Aay ben de aksine iyi ki gittik dedim çünkü eşimin bilinçaltına lohusalıgin zor olduğu işlendi direktçıktığımızda istersen bakiciyi direkt doğumdan itibaren tutabiliriz dedi
aaa tamam hayatım deneyeceğim çok sağolhahahahajs incinmişsin dedi geldi aklıma
hadi inşallah güzel sonuçlarla gel
canım biberona su koy kapat ters çevir akışına bak pıt pıt damlıyorsa su ozaman sadece uç alman gerekebilir yenidoğana uygun. Onun haricinde yedek biberon alıp almamak sana bağlı varsa elinde gerek yok doğumdan sonra duruma göre bakarsın. Ama uygun bitane araştır dursun aklında acil durum olursa eşini gönderir aldırırsın aklındaki marka biberonu
Filmden ilk çıkarken ben anladım benlik bir şey yok ben mi emzircem dışarı çıkabilirmişim demek ki diye dalgaya vurmuştuBende eşimle gittim. Beğendik ve eğlendikte. Zaten sağolsun yardımcı olmaya çalışan biri. Filmden sonra öyle herşeyi sırtlanmak yok akıl edemediğim şeyler olursa bana söyleyeceksin vs falan diye benle konuştu.
Bebek yağı yeterli olmaz mı ,losyona gerek var mıAynen öyle canım arkadaşımın doktoru önermiş bi marka onun bebeğine aşırı iyi gelmiş ben kızıma aldım set olarak stok yapmadım ama. Banyodan sonra çocuğa sürdüm losyonu bide diyorum heralde isilik oldu sıcaktan diye. Kıpkırmızı oldu bi burun altına sürmemişim orası normal sürdüğüm kısımlar kızardı hemen soktum geri yıkadım çocuğu. Allahtan yenidoğan dönemi değildi 1 yaş civarı filan yaşadım o durumu. Her marka her bebeğe iyi gelmiyor kesinlikle stok yapmamak lazım katılıyorum
Evet evet benzer espiriler döndü bizde de haftada iki maç olur giderim benlik durum yok bilmem ne falan sonra ciddiye bağladıFilmden ilk çıkarken ben anladım benlik bir şey yok ben mi emzircem dışarı çıkabilirmişim demek ki diye dalgaya vurmuştusonrasında ciddi ciddi konuşurken bakiciyi hemen tutalima getirdi lafı lohusaligi yaşamadığım için bilmiyorum film abartı mı vs ama abartiliysa da eşim böyle zor olarak bilsin de destek olsun en azından kafasında zor bir şey olduğunu biliyor artık ve o zaman için neler yapabiliriz anneleri nasıl konumlandiralim hangi tarihlerde gelip gitsinler planları yapıyor
Ben oğluma medela biberon kullanmıştım canım, lansinoh ve avent vardı evde ama onlar meme reddi yapmıştı. Medelanın değişik bir yapısı var bebek iyice çekmeden gelmiyor, memeden emer gibi oluyor yani, diğerlerinde kolayca geliyor mama. Medela aldıktan sonra memeye dönmüştü şükür. 6-7 sene önceden bahsediyorum tabi şimdi muadilleri vardır belki, o zaman için çok pahalıya aldığımı hatırlıyorumahahah bayılıyorum hafızana evet bu hafta ama şu sıralar hiç zamanım yok belki haftaya alırım randevuyu :)
aa sana şeyi sorucaktım medela biberon hakkında bi bilgin var mı ?
Evet evet ben de pişman olmadımEvet evet benzer espiriler döndü bizde de haftada iki maç olur giderim benlik durum yok bilmem ne falan sonra ciddiye bağladı
Almaları gereken mesajları alanlar için güzel bi film olmuş gayet
Haftamız aynıymış bakalım benim kız kaç kilo olacak yarın25+4 bugün canım
kızım 25+4 te tam 844 grammış ama erkek biraz daha yapılı da oluyor zaten haftasına göre bana da normal geldi yani
Böyle böyle işlicem seni
Evet boy 1 hafta önde gibi geldi bana da kilo normal ama. maşallah etlenmiş te yanaklar artık ultrason resimleri de daha bi güzel çıkıyor. Aminnn inşallah güzel kilolarda doğuralım hepimiz
Evet hayatım ben de araştırdığımda medelanın meme reddini engellendiği yönünde halen pahalı bi marka gerçi alsam mi almasam mı kararsızım beklesem mi onu da bilmiyorum kesin daha çok pahalılaşır ama alıpta kullanmazsam bi miktar üzülürümBen oğluma medela biberon kullanmıştım canım, lansinoh ve avent vardı evde ama onlar meme reddi yapmıştı. Medelanın değişik bir yapısı var bebek iyice çekmeden gelmiyor, memeden emer gibi oluyor yani, diğerlerinde kolayca geliyor mama. Medela aldıktan sonra memeye dönmüştü şükür. 6-7 sene önceden bahsediyorum tabi şimdi muadilleri vardır belki, o zaman için çok pahalıya aldığımı hatırlıyorum
Ay evet canım internetten alınan bu tip ürünlerin orijinalliğini sorgulamak lazım yada orijinal olduğu kesin olan yerlerden almak lazım. Ben losyonunu hiç kullanmadım ama şampuanını kullandım kızıma bi sıkıntı yaşamadım. İnşallah alerjik olmayan sıkıntı yaratmayan ürünleri seçmişizdir bebişlere de sıkıntı yaşamayızEcowell için yorumları kötüden iyiye sıraladım hep bebeğime sürdüğüm anda çığlık çığlığa ağladı falan diyenler olmus. Kendilerinde denemişler derilerinin ince olan yerinde yanma yapmış hemen yikamislar bebeği. Ebebek satıcısindan aldım orijinal olsun diye ama içinde herhangi bir ürüne de alerjisi olabilir bebeklerin. Bana Aloe Veralı yüz kremi çok iyi geliyor başka arkadaşıma alerji yapmıştı yüzü komple sivilce olmuştu. Benim de vazgeçilmezim mesela yıllardır onu kullanırım. O yüzden bazı şeylerin iyi gelmemesini (ürün orijinalse) vücuttan vücuda değişebilecegini anlayabiliyorum normal bence böyle şeyler. Her bebekte sıkıntı yapsaydı bir problem arardım ama çoğunlukla anneler memnun. İnşallah aldığımız her ürüne uyum sağlar bebisler
canım yağı ben hep masaj yaparken kullandım. İyi içerikli yağlarda yapış yapış hissi olmuyor ama bazılarında da var öyle durum o yüzden banyo sonrası losyon kullandım yine öyle yapmayı düşünüyorumBebek yağı yeterli olmaz mı ,losyona gerek var mı
güzelce büyümüş olsun inşallah prenses güzel haberlerle gel canımHaftamız aynıymış bakalım benim kız kaç kilo olacak yarın
İlki açlık kan şekeri 115 in altında olması gerekiyor.ikinci ve üçüncü değerler ise tokluk kan şekerleri onların da 140 ın altında olması normal değerdir...yani değerlerin gayet normal...Kızlar şeker yüklemesi sonucum 72-127 - 101 çıktı bu ne demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?