2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar yenidogan takimlarim geldi aşırı güzeller

İlki açlık kan şekeri 115 in altında olması gerekiyor.ikinci ve üçüncü değerler ise tokluk kan şekerleri onların da 140 ın altında olması normal değerdir...yani değerlerin gayet normal...
Çok teşekkür ederim canim

İhtiyacın olursa al o zaman bence, benim sütüm yetmiyordu mama kullanmam gerekiyordu mecburiyetten aldım, sadece emiyor olsa gerek duymazdım

Konya’da bugün hava 20 dereceyi gördü demin. Nisanda mayısta soğur mu daha da mı ısınır bilemedim. Şubat ayı olmasına rağmen ne kadar sıcak hava maalesef ya

Kızlar tek doz olcam demiştim tetanoz dün vuruldum bugün kolum az şişti çürük gibide acıo hiç sevmiom şu aşı olaylarını bunuda yapılmıcaltım nolur nolmaz yaptrdım karnım yukarda değil aşağda şiş benim ne zaman yukarı çıkıp şişiyor 24+4 üm

Konya’da bugün hava 20 dereceyi gördü demin. Nisanda mayısta soğur mu daha da mı ısınır bilemedim. Şubat ayı olmasına rağmen ne kadar sıcak hava maalesef ya
Bizde 15 i gördük. Dediğin gibi diğer aylarda nasıl olacak. Belki mart ayında değişir hava

Midemin yerinden kaynaklı olabilir belki. Benim mideden dolayı yukarı şişti. Şimdi aşağıda şiş artık toplu bir şişlik var

Ayy ne güzel ya bizim burda hamilelere idari izin verdiler

Eklentiler

• IMG_4526.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar lohusa takımı almaya çıktım bakmadığım yer kalmadı 3lü 4lü set istedim sonra 2li sete de tamam dedim yok. Hep içinde uzun kollular var pişerim uzun kolluyla ben. Olanlarda beden yok. Annem full işlemeli dantellileri gösterip duruyor üstüme dantel kusmuşlar gibi olcam bi ara imdat diye bağıracaktım yahu bukadar mı abartı olur bukadar mı dantel işleme şehzade mi doğurcaz yoksa sultan mı nedir bu dantel sevdası. Az olsa yine tamam dicem ama full dantel en son gittim yedek olabilecek pijamamı aldım ve geldim şimdilik yok demicek kadar var ben yine internetten bakmaya talim

Eklentiler

• IMG_8326.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 75
Ben de geçen çıktım baktım elim boş döndüm nette de hiç güzel yok anlamadım gerçekten ben de. Rahat, sade ve şık olsun diyorum ama asla yok

Evet ya bir Antalyalı olarak küçükken hep kar yağan yerde çalışıcam derdim sürekli kar haber görünce şimdi bıktım
Ben böyle kar yağan bir yerde okudum uniyi, geçici olunca her şey çok güzeldi mezuniyetten bir sene sonra falan kışın gitmiştim ağlayacaktim bünye tekrar Antalyaya alışmış soğukta hep aglayasim gelir

Evet ya kar yokken insan istiyor ama sürekli olunca hiç çekilmiyor bir de yürüyeyim desem işe kadar her yer köpek daha önce de kaydım düştüm yürüyemiyorum araba da kayıyor arabayla da kaydım yolda kaldım hiç çekilmiyor

Ben bugün bı tane uzun kollu aldım aklım niyeyse hep onda kalmıştı sonra da tükendi çok üzüldüm halbuki indirim bekliyordum beklerken bindirim olup tukendi bir de bugün stoklara gelince hemen kaptım 1 ay önce alsaydım daha ucuzdu şimdi kısa kollu bakıyorum aslında beğendim lcwdan bı tane de bedeni yok

Aaay böyle karlı bı yerde olsam araba kullanmazdim herhalde ben de

Ben de geçen çıktım baktım elim boş döndüm nette de hiç güzel yok anlamadım gerçekten ben de. Rahat, sade ve şık olsun diyorum ama asla yok
Yok yok valla şık bişey istedim bende oda yok normal bitane aldım elimin altında dursun olasi aciliyet durumu için netten bakcam tekrar gezmeyle asla bulunmuyor. Bide eskisi gibi değilim ay aşırı yoruldum şu mağaza alışverişlerini çok ötelememek lazım galiba temelli ağırlaşmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…