2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay en kötü kollarını kestirirsin fenalık geçiririz vallahi Antalya izmirden daha da sıcak olur nisan mayısta. İçime sinen olsa bende alıp kollarını kestirecektim ama yok yok yani. Bindirim kısmı kötü olmuş benim beğendiklerimde de hep s m beden vardı vallahi aklıma senle cesursavasci geldi şimdi onlar olsa rahat rahat giyerlerdi dedim. Ben nerdeee xl bakıyorum anca hatta varsa xxl de olur

Yaaaa aklına geldiğim için çok sevindim canim benim lcwde çok güzel takımlar vardı beğenir misin bilmiyorum ama oraya kesin bak mesela bunu cok beğenmiştim baya ama fiyatı pahalı geldiği için almak istememistim.. hani sana uyarsa burda da guzel seyler var

Vallahi okadar s m beden vardı ki direk aklıma geldiniz fit hamile olmak vardı ah ah inanırmısın 2li 3lü takımlara 1500-2500 tl arası fiyat veriyorlar şaka gibi bi ara gözümü kararttım yeterki bulayım alayım diye yok ama iyikide bulamamışmıyım diyorum acaba şimdi bugün duyduğum fiyatlardan sonra bu bana uygun geldi vallahi bi bakayım en iyisi ben LCW ya

Kız senin önceki hamilelikten yok mu pijama takımın? Bir de ben temmuzda doğurmuştum ama uzun kollu giymiştim üşümüştüm gerçi ben soğuk bir yerde yaşıyorum ondan da olabilir ben de senin attığın fotodaki gibi normal bir şey aldım bir de gecelik almıştım, evde de iki takım var yeter heralde. Ben de hiç sevmiyorum dantel vs.
Ya ben de çok yoruluyorum doktor her gün 20 dk yürü dedi ama bugün hiç yürümedim mesela önceki gün bayılacak gibi oldum tansiyonum çok düşüyor. Benim de bebek kıyafetlerini falan yıkayıp halletmem lazım sanırım sonrası zor görünüyor

O nedir fiyatlar neden uçmuş acaba bende alsa miydim bunu pişmanlığı yaşadım şuan
İnşallah doğumdan sonra istediğin forma gelirsin ama çok zayıflama baksana ben 13 kilo aldım diye seviniyorum etli butlu oldum dünyanın en güzel şeyiymis zayıf olmak istemiyorum

Yok vallahi benim ilki acil erken doğum olunca hiç bişey almamıştım hastane kantininden anane usulü ama bildiğin cidden öyle yani bi gecelik almışlar yıkanmamıştı ona bile vakit yoktu giydim sonra annem bitane pijama takımı almış evde giyeyim diye normal bi pijama takımı pembe. Başkada olmadı lohusa takımım benim
Şimdi şık bişey istiyorum alcam ama her halükarda kan olur kirlenir yada evde giyerim filan diye aldım bunu sade hoşuma gitti okadar dantelin içinde
Vallahi ben normalde takla attırırdım oraya gir buraya çık mağaza dolaş alışveriş yap en sevdiğim şey ama bugün anladımki eskisi gibi değiliz yoruldum ben oturalım diye diye bi hal oldum kesinlikle sonraya bırakmamak lazım şu alışveriş işlerini yıkama ütüleme de biraz daha bekletirim dinlene dinlene hallederim onu ama yine son haftalara bırakamam sanırım

Ben rahat rahat olsun diye L alıyorum lcwdaki de s beden o da bana olmaz

Ben lcw da beden bulamadım. Yoksa güzel sade içerikli pijamalar var.
Trendyoldan eklediklerim var bakabilirsin

Yaa kıyamam inşallah bunda gönlüne göre hazırlanırsın canım
Benim de normal doğum olunca savaştan çıkmış gibiydim, makyaj yapıp fotoğraf falan çekilirim diyordum da hiç halim yoktu, o yüzden süslü takım almadığım iyi olmuş dedim

Vallahi uçmuş 350 tl aldım bugünkü aldığımı ben o normal geldi ama reyreyhannn ın attığı koleksiyona baksana 17-200 kusurlara da güzel şeyler var gibi çok zayıflayamam zaten ben kemik yapım buna müsait değil 65-68 olsam öpüp başıma koycam ama şuan hayal gibi
Ben rahat rahat olsun diye L alıyorum lcwdaki de s beden o da bana olmaz
ooo sende mi valla daha 2-3 ay olduğunu düşününce bende xl mi 2xl mi hatta 3xl mi arasında gidip geliyorum
Ben lcw da beden bulamadım. Yoksa güzel sade içerikli pijamalar var.
Trendyoldan eklediklerim var bakabilirsin

Miss Dünya Lissa Lacivert Hamile Ve Lohusa Sabahlık Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ay şu nasıl kızlar şık adı altında yeterli mi sizce aşırı danteli de yok olmazsa bide bunu alıp lohusa takım olayını kapatayım diyorum hoşuma gitti bu

Aminn canım inşallah bu sefer herşey hepimiz için güzel olur yolunda gider gönlümüzce geçer şöyle doğum sonrası makyajlarımızı yapar süslenir resimlerimizi çektiririz

Son attığın linkin beyazını ben aldım canım bence ideal çok güzel

Ben beğendim. Koyu renk düşünüyorsan da güzel duruyor
Bir de ben karar versem

Aay valla ne olur olmaz diye beli nasıl olsa ayarlanır dedim L aldım geçtim
LİKAPA Interlok DüÄmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı 1354-01 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu aldım ben de

Son attığın linkin beyazını ben aldım canım bence ideal çok güzel
Dimi ya şık ta hem zevklerimiz benziyormuş
Ben beğendim. Koyu renk düşünüyorsan da güzel duruyor
Bir de ben karar versem
renkleri bedeni filan var da ben koyu renk istiyorum beyaz düşünmedim hiç güzel bak bu sende al bundan
ay çok güzelmiş kumaşı kalın mı acaba geldi mi yeni mi aldın

Kızlaaar bugünkü aldığım pijama takımının üstü çok hoş gayet iyi altı tayt gibi durdu bende zaten basen var her tarafım çıktı meydana. Annemde doğumdan sonra evde giyersin diyor sanki göbeğim yerine popom küçülecek evde de giysem aynı kötü duracak ay yıkıldım resmen komşulaaaar ne tarafa yığılcağımı şaşırdım bu kilolarla beeeen

Yeni aldım henüz gelmedi, üşürüm kesin dedim uzun aldım kısa bakıyorum bir de gecelik gibi olanlara

Yeni aldım henüz gelmedi, üşürüm kesin dedim uzun aldım kısa bakıyorum bir de gecelik gibi olanlara
Ay üşürmüyüz acaba ya bak şimdi acaba da kaldım. Aman şu havlulu gibi sabahlıklar var ya ondan götürürüm yanımda çok üşürsem onu giyerim altı ince olsun da

Kızlar saçlarımı boyatmak istiyorum ama inanılmaz vicdan yapıyorum eşim de çok beğeniyor saçlarımın rengini ama niyeyse psikolojim mi bozuldu noldu eski resimlerime bakıyorum inanılmaz kilo aldım bir çirkin geliyorum kendime, lazere gidemiyorum eşimle konsere gitmek istiyorum sevgililer gününde tutturmuş sen o kadar sigara alkol ortamında ne yapacaksın miden bulanıyor zaten gönlümce eğlenemiyorum bile akşamları gezmeyi çok severdim artık bel ağrılarından sadece uzanıyorum akşamları Bebek sağlıklı olsun önemli değil evet ama ben de inanılmaz sıkıldım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…