- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Aaay böyle karlı bı yerde olsam araba kullanmazdim herhalde ben de
Ay en kötü kollarını kestirirsin fenalık geçiririz vallahi Antalya izmirden daha da sıcak olur nisan mayısta. İçime sinen olsa bende alıp kollarını kestirecektim ama yok yok yani. Bindirim kısmı kötü olmuşBen bugün bı tane uzun kollu aldım aklım niyeyse hep onda kalmıştı sonra da tükendi çok üzüldüm halbuki indirim bekliyordum beklerken bindirim olup tukendi bir debugün stoklara gelince hemen kaptım 1 ay önce alsaydım daha ucuzdu şimdi kısa kollu bakıyorum aslında beğendim lcwdan bı tane de bedeni yok
YaaaaAy en kötü kollarını kestirirsin fenalık geçiririz vallahi Antalya izmirden daha da sıcak olur nisan mayısta. İçime sinen olsa bende alıp kollarını kestirecektim ama yok yok yani. Bindirim kısmı kötü olmuşbenim beğendiklerimde de hep s m beden vardı vallahi aklıma senle cesursavasci geldi şimdi onlar olsa rahat rahat giyerlerdi dedim. Ben nerdeee xl bakıyorum anca hatta varsa xxl de olur
Vallahi okadar s m beden vardı ki direk aklıma geldiniz fit hamile olmak vardı ah ahYaaaaaklına geldiğim için çok sevindim canim benim lcwde çok güzel takımlar vardı beğenir misin bilmiyorum ama oraya kesin bak mesela bunu cok beğenmiştim baya ama fiyatı pahalı geldiği için almak istememistim.. hani sana uyarsa burda da guzel seyler varEki Görüntüle 3383499
Kız senin önceki hamilelikten yok mu pijama takımın? Bir de ben temmuzda doğurmuştum ama uzun kollu giymiştim üşümüştüm gerçi ben soğuk bir yerde yaşıyorum ondan da olabilirVallahi okadar s m beden vardı ki direk aklıma geldiniz fit hamile olmak vardı ah ahinanırmısın 2li 3lü takımlara 1500-2500 tl arası fiyat veriyorlar şaka gibi bi ara gözümü kararttım yeterki bulayım alayım diye yok ama iyikide bulamamışmıyım diyorum acaba şimdi bugün duyduğum fiyatlardan sonra bu bana uygun geldi vallahi bi bakayım en iyisi ben LCW ya
O nedir fiyatlar neden uçmuş acaba bende alsa miydim bunu pişmanlığı yaşadım şuanVallahi okadar s m beden vardı ki direk aklıma geldiniz fit hamile olmak vardı ah ahinanırmısın 2li 3lü takımlara 1500-2500 tl arası fiyat veriyorlar şaka gibi bi ara gözümü kararttım yeterki bulayım alayım diye yok ama iyikide bulamamışmıyım diyorum acaba şimdi bugün duyduğum fiyatlardan sonra bu bana uygun geldi vallahi bi bakayım en iyisi ben LCW ya
Yok vallahi benim ilki acil erken doğum olunca hiç bişey almamıştım hastane kantininden anane usulü ama bildiğin cidden öyle yani bi gecelik almışlar yıkanmamıştı ona bile vakit yoktu giydimKız senin önceki hamilelikten yok mu pijama takımın? Bir de ben temmuzda doğurmuştum ama uzun kollu giymiştim üşümüştüm gerçi ben soğuk bir yerde yaşıyorum ondan da olabilirben de senin attığın fotodaki gibi normal bir şey aldım bir de gecelik almıştım, evde de iki takım var yeter heralde. Ben de hiç sevmiyorum dantel vs.
Ya ben de çok yoruluyorum doktor her gün 20 dk yürü dedi ama bugün hiç yürümedim meselaönceki gün bayılacak gibi oldum tansiyonum çok düşüyor. Benim de bebek kıyafetlerini falan yıkayıp halletmem lazım sanırım sonrası zor görünüyor
Ben rahat rahat olsun diye L alıyorumAy en kötü kollarını kestirirsin fenalık geçiririz vallahi Antalya izmirden daha da sıcak olur nisan mayısta. İçime sinen olsa bende alıp kollarını kestirecektim ama yok yok yani. Bindirim kısmı kötü olmuşbenim beğendiklerimde de hep s m beden vardı vallahi aklıma senle cesursavasci geldi şimdi onlar olsa rahat rahat giyerlerdi dedim. Ben nerdeee xl bakıyorum anca hatta varsa xxl de olur
Ben lcw da beden bulamadım. Yoksa güzel sade içerikli pijamalar var.Vallahi okadar s m beden vardı ki direk aklıma geldiniz fit hamile olmak vardı ah ahinanırmısın 2li 3lü takımlara 1500-2500 tl arası fiyat veriyorlar şaka gibi bi ara gözümü kararttım yeterki bulayım alayım diye yok ama iyikide bulamamışmıyım diyorum acaba şimdi bugün duyduğum fiyatlardan sonra bu bana uygun geldi vallahi bi bakayım en iyisi ben LCW ya
Yaa kıyamamYok vallahi benim ilki acil erken doğum olunca hiç bişey almamıştım hastane kantininden anane usulü ama bildiğin cidden öyle yani bi gecelik almışlar yıkanmamıştı ona bile vakit yoktu giydimsonra annem bitane pijama takımı almış evde giyeyim diye normal bi pijama takımı pembe. Başkada olmadı lohusa takımım benim
Şimdi şık bişey istiyorum alcam ama her halükarda kan olur kirlenir yada evde giyerim filan diye aldım bunu sade hoşuma gitti okadar dantelin içinde
Vallahi ben normalde takla attırırdım oraya gir buraya çık mağaza dolaş alışveriş yap en sevdiğim şey ama bugün anladımki eskisi gibi değiliz yoruldum ben oturalım diye diye bi hal oldum kesinlikle sonraya bırakmamak lazım şu alışveriş işlerini yıkama ütüleme de biraz daha bekletirim dinlene dinlene hallederim onu ama yine son haftalara bırakamam sanırım
Vallahi uçmuş 350 tl aldım bugünkü aldığımı ben o normal geldi amaO nedir fiyatlar neden uçmuş acaba bende alsa miydim bunu pişmanlığı yaşadım şuan
İnşallah doğumdan sonra istediğin forma gelirsinama çok zayıflama baksana ben 13 kilo aldım diye seviniyorum etli butlu oldum dünyanın en güzel şeyiymis zayıf olmak istemiyorum
ooo sende miBen rahat rahat olsun diye L alıyorumlcwdaki de s beden o da bana olmaz
Miss Dünya Lissa Lacivert Hamile Ve Lohusa Sabahlık Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ay şu nasıl kızlar şık adı altında yeterli mi sizce aşırı danteli de yok olmazsa bide bunu alıp lohusa takım olayını kapatayım diyorum hoşuma gitti buBen lcw da beden bulamadım. Yoksa güzel sade içerikli pijamalar var.
Trendyoldan eklediklerim var bakabilirsin
Aminn canım inşallah bu sefer herşey hepimiz için güzel olur yolunda gider gönlümüzce geçer şöyle doğum sonrası makyajlarımızı yapar süslenir resimlerimizi çektiririzYaa kıyamaminşallah bunda gönlüne göre hazırlanırsın canım
Benim de normal doğum olunca savaştan çıkmış gibiydim, makyaj yapıp fotoğraf falan çekilirim diyordum da hiç halim yoktu, o yüzden süslü takım almadığım iyi olmuş dedim
Son attığın linkin beyazını ben aldım canım bence ideal çok güzelVallahi uçmuş 350 tl aldım bugünkü aldığımı ben o normal geldi amareyreyhannn ın attığı koleksiyona baksana 17-200 kusurlara da güzel şeyler var gibi çok zayıflayamam zaten ben kemik yapım buna müsait değil 65-68 olsam öpüp başıma koycam ama şuan hayal gibi
ooo sende mivalla daha 2-3 ay olduğunu düşününce bende xl mi 2xl mi hatta 3xl mi arasında gidip geliyorum
Miss Dünya Lissa Lacivert Hamile Ve Lohusa Sabahlık Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ay şu nasıl kızlar şık adı altında yeterli mi sizce aşırı danteli de yok olmazsa bide bunu alıp lohusa takım olayını kapatayım diyorum hoşuma gitti bu
Ben beğendim. Koyu renk düşünüyorsan da güzel duruyorVallahi uçmuş 350 tl aldım bugünkü aldığımı ben o normal geldi amareyreyhannn ın attığı koleksiyona baksana 17-200 kusurlara da güzel şeyler var gibi çok zayıflayamam zaten ben kemik yapım buna müsait değil 65-68 olsam öpüp başıma koycam ama şuan hayal gibi
ooo sende mivalla daha 2-3 ay olduğunu düşününce bende xl mi 2xl mi hatta 3xl mi arasında gidip geliyorum
Miss Dünya Lissa Lacivert Hamile Ve Lohusa Sabahlık Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ay şu nasıl kızlar şık adı altında yeterli mi sizce aşırı danteli de yok olmazsa bide bunu alıp lohusa takım olayını kapatayım diyorum hoşuma gitti bu
Aay valla ne olur olmaz diye beli nasıl olsa ayarlanır dedim L aldım geçtimVallahi uçmuş 350 tl aldım bugünkü aldığımı ben o normal geldi amareyreyhannn ın attığı koleksiyona baksana 17-200 kusurlara da güzel şeyler var gibi çok zayıflayamam zaten ben kemik yapım buna müsait değil 65-68 olsam öpüp başıma koycam ama şuan hayal gibi
Dimi ya şık ta hemSon attığın linkin beyazını ben aldım canım bence ideal çok güzel
renkleri bedeni filan var da ben koyu renk istiyorum beyaz düşünmedim hiçBen beğendim. Koyu renk düşünüyorsan da güzel duruyor
Bir de ben karar versem
ay çok güzelmiş kumaşı kalın mı acaba geldi mi yeni mi aldınAay valla ne olur olmaz diye beli nasıl olsa ayarlanır dedim L aldım geçtim
LİKAPA Interlok DüÄmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı 1354-01 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu aldım ben de
Yeni aldım henüz gelmedi, üşürüm kesin dedim uzun aldımDimi ya şık ta hemzevklerimiz benziyormuş
renkleri bedeni filan var da ben koyu renk istiyorum beyaz düşünmedim hiçgüzel bak bu sende al bundan
ay çok güzelmiş kumaşı kalın mı acaba geldi mi yeni mi aldın
Ay üşürmüyüz acaba ya bak şimdi acaba da kaldım. Aman şu havlulu gibi sabahlıklar var ya ondan götürürüm yanımda çok üşürsem onu giyerim altı ince olsun daYeni aldım henüz gelmedi, üşürüm kesin dedim uzun aldımkısa bakıyorum bir de gecelik gibi olanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?