2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım ben boyadım 4 aylık filandı ozaman. mecburdum boyatmaya renk oturtmaya çalışırken öğrendim hamile olduğumu bi süre hiç ellemedim boyatmadım aktı berbat bi renk oldu öyle gezemezdim kuaföre de gitmedim aldım tamamen bitkisel boya boyadım kendim bi kez koyu renge bidaha da ellemedim.
Kızımı anneme bırakıp eşimle eğlence mekanlarına da gidiyorum doğurcam zaten çıkamıcam uzunca bi süre diye canımın her istediğini yapıyorum gidiyorum napalım hamileyiz de hiç mi çıkmayalım eğlenmeyelim. Sonra mecburen zaten çıkamıcaz bari şimdi tadını çıkaralım. Eşime de böyle psikolojik baskı yapıyorum kıyamıyor yani zaten herşeye dikkat ediyoruz ama bu süreçte psikolojimiz de önemli. Normalde 14 Şubat kutlamaz eşim sevgili değiliz biz kafasında olanlardan işine öyle geliyor aslında yani ama bu sene eğlenceye gitmek istedim ebru yaşar sahne alacakmış bi problem olmazsa gitmeyi planlıyorum. Doğurmadan bide oraya gideyim dedim sustu ebru yaşara da çok bayılmam ama gitmek için gidiyorum

Aynen hazırlıkları hızlandırcam ben de. Zaten bir yere gidiyorum 10 dk sonra sıkışıyorum bir yere çıkılmıyor rahatça.

Kızlar şimdi birşey sorucam size daha önce eve temizlik için yardımcı abla çağırmıştık ama hiç beğenmemiştim sonrasında eşimle tekrar yapmıştık şimdi doğuma yakın temizliğimi kendim yapmak istiyorum kaçıncı haftada yapmaya başlasam ve yavaş yavaş yapsam bir sorun olur mu sizce

Yarın boş günüm mağazalarda bakacağım. Yoksa onlar aklımda alacağım artık dursun. Aldığım bitane şiödi olmuyor ki o zaman hiç olmaz

Saçını hangi renk istiyorsun off lazere gidememek benide yıkıyor ama tüylerim kendiliğinden döküldü çok garip bi şekilde bende kocamla sigara kahve keyfi yapmayı işlerimi bitirince sigara içmeyi özledim

Ah kendimi güzel bulamama bende de var. Bişey giyeyim diyorum olmuyor. Sabah bi ayakkabım olmadı.
Arada biz çıkıyoruz ama kafeye ya da dışarda yemeğe falan. Bunları yapabilirsin iyi geliyor.

Canım şimdiden bile evini hep temiz tutmaya çalışsan hiç zorlanmazsin ben evimi çok kolay temizliyorum çünkü gereksiz süs eşyası vs yok beni tek yoran şey çamaşır ve bulasik.. zaten hemen hemen her gün klozeti temizliyorum banyo desen 2 haftada 1.. evin diğer odalarını da 3 4 günde bir süpürüp siliyorum.. yetişiyor bence ben bi tek çamaşır bulaşık problemini cozemedim

Saçlarım bu renk ama inanılmaz sıkıldım sanki çingene gibi hissediyorum kendimi. Bal sarısı istiyorum

Canım benim camlarımın da temizlenmesi lazım evim büyük camlarım da boydan silmesi çok zor oluyor birden yapamam ama anca günde 1 cam silebilirim ama korkuyorum da temizlikten sonra doğuran kişi çok olunca

Benim de gitmek istediğim sanatçıları pek bilmem ama sırf gitmek için aslında hep saat 10da başlıyor ben saat 10 da zaten pil bitiyor da işte bende sırf gitmek için ay bugün bir buhran içerisine girdim arkadaşlarımdan da çok etkileniyorum inanılmaz enerjikler (

Eki Görüntüle 3383556
Saçlarım bu renk ama inanılmaz sıkıldım sanki çingene gibi hissediyorum kendimi. Bal sarısı istiyorum
Azcık turunculasmis ama çingene gibi değil igorayla bi cila yapsan aslinda o istemedigin goruntuden kurtulursunbende aşırı derecede sarı istiyorum hatta yaptircaktim hamile olduğumu öğrendim bende kahverengi saçımla kalakaldim

Canım benim camlarımın da temizlenmesi lazım evim büyük camlarım da boydan silmesi çok zor oluyor birden yapamam ama anca günde 1 cam silebilirim ama korkuyorum da temizlikten sonra doğuran kişi çok olunca
Onu salla canım o kadar da yapma sanki camın pis olsun disardan tülle belli olmaz ben hiç yapmıyorum zaten yapsamda antalyadayim yağmur yağıp duruyo

Al benden de o kadar ya gebeliğimden önce kumral yapmıştım yıkaya yıkaya hep böyle oldu turuncuya kayıyor biraz kahveyle karışık. Sen boyamayı düşünüyor musun? Bebek doğunca mı yapsam şimdi mi yapsam bilemiyorum ya igorayla cila yapsam bebiş etkilenmez mi ki kimyasal diyorlar ama yapan da var bilemiyorum şu saç açıcı spreylerden mi alsam denesem gerçi aynı kimyasal onda da vardır bitkisel boyalar gerçekten bitkisel mi ya

Ay üşürmüyüz acaba ya bak şimdi acaba da kaldım. Aman şu havlulu gibi sabahlıklar var ya ondan götürürüm yanımda çok üşürsem onu giyerim altı ince olsun da
Annem çok sıcak oluyo hastane dedi yengem de kışın doğum yapmıştı ne olur ne olmaz dedim ben de bir tane uzun kollu olsun dedim

Ah kendimi güzel bulamama bende de var. Bişey giyeyim diyorum olmuyor. Sabah bi ayakkabım olmadı.
Arada biz çıkıyoruz ama kafeye ya da dışarda yemeğe falan. Bunları yapabilirsin iyi geliyor.
Ben akşam beşte eve geliyorum sonra direk yorgunluktan asla çıkasım gelmiyor sabah planlıyorum bugün şunu yaparım akşam diye, akşam oluyor asla hiç bir şey yapamıyorum ya en fazla haftasonu çıkmak istesem çıkıyorum onda da evdeki işleri halledince zaten akşam oluyor yine çıkasım gelmiyor ay gece gece bir buhran geldi hamişler

Kız napcan camları boşver hava kış zaten bir yağmur yağsa gitti tüm temizlik boşver kız benim anam da senin gibi ya camlara kadar düşünür

Bu saçın turunculugunu almak gerekiyor şimdi oryal yapamayacagimiz icin cila zarar vermez o kadar dibine degdirmeden hemen yap yapacaksan benim saçlarım şuan doğal renginde olduğu için yapmicam ben doğal olsun diye uğraştım sarıdan yıpranmışti tekrar sarı yapacakken öğrendiğim için rahatim ya bitkisel boyalar yapacağına cila yap daha zararsız ama şöyle bir şey var gerçekten yaptırmak istiyorsan kendini kötü hissediyorsan kuaförde yaptır kendin uğraşma maske tak onlar hemen hızlı hızlı yaparlar

gulumsebebek cnm ben şubatta doğum yaptığımda pelus sabahliklardan koydum valize. Kesin üşürüm dedim. Ama hastane sıcaktı boşuna gitti geldi hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…