2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım işin garibi eğer kilo almak sorun olsaydı Rabbim iştahımızı acmaz ilk 3 ay nasıl tiksindik bu durum devam ederdi ben şahsen oyle dusunuyorum da bende abartıyorum yemeyı bazen
Aynen öyle kesinlikle biz yedikçe bebişler de büyüyor bence çok etkileniyorlar bizim yediklerimizden

Canım bende öyle aldım canım boyuda mı onde gıdıyor nasıl

Yaa of bende cok kacırıyorum dıkkat edeyım bari
Bende 2 aydır dikkat etmedim ne bulduysam yedim. Bulantilar filan geçti ya rahatlama geldi. Daha sağlıklı beslenmeye dikkat ederim. Haftaya benim sonraki hafta kızımin dogum günü nasıl dikkat edeceksen artik

Kesinlikle katılıyorum bende daha dün bile kustum 27. Haftamda, çok şükür bebiş iyi ay zaten zor yiyoruz seçiciyiz birde kısıtlama mı yapacaz yediklerimizden abartmıyoruz ama napalım hamişiz

Bende 2 aydır dikkat etmedim ne bulduysam yedim. Bulantilar filan geçti ya rahatlama geldi. Daha sağlıklı beslenmeye dikkat ederim. Haftaya benim sonraki hafta kızımin dogum günü nasıl dikkat edeceksen artik
Zaten bu gezmeler doğumgunlerı ısı bozuyor canım bende şimdi koca bı tatlı yedım geldım

Evet ben de gördüm şimdi napcaz neye inancaz şaşırdık bugün bir kadın bana dedi ki ben 3 kilo aldım o da bebeğe gitti zaten dedi içimden dedim iyi bok yemişsin dışımdan dedim ayyy ne güzel anlam veremiyorum kime inancaz

Birer uzun kollu olsun o zaman bizim cantamizda yanarsak kısa koluyu giyeriz atletle falan otururuz en kötü ama üşümek gerçekten çok sinir bozucu
Evet canım Allahtan benim hastanem hemen evin karşısında bir tık fazla üşüsem zaten hastaneyi ayağa kaldırırım ben hemen evden yorgan getittiririm

Sende hemşireydin zaten değil mi canım yanlış hatırlamıyorsam

Bende aynı şekilde bazen o çamaşırı bile makinede bekletiyorum bazen makineye attığımı unutuyorum ertesi gün tekrar kısa programla bir yıkama yapıyorum
Ben o zaman eşime makinede de çamaşır vardı diyorum. mesela az önce çamaşır astı
Eşim iş yapmasa daha zor olurdu

Bilmiyorum aslında öyle bisiler dedi gibi geldi bana. 5 kilo doguranda gününde doğuruyor bnce sıkıntı olmaz
Aynen canım benım kardesım 5 bucuk kılo dogdu gununu gectı dogmadı normal doguracak sandık ama megerse bebek kıloluymus sezeryana aldılarkı bebek kocaman bence onla alakası yok

Ay su suwenınkıne bayıldım bende bırde ondan alayım ıkı tane olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…