2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım boyu gayet normal degil mi ben 24. Haftamda gittigimde 30cm idi. Bana normal gelsi doktorun mu fazla dedi
Aynen canım ya banada normal geldı benım bebıste 5 gun ılerde boyda doktor kızımız uzun olcak Allah Allah dedı ben cok uzun degılımya doktorlarda bı tuhaf bıde net olcum oldugunu zannetmıyorum

Aynen canım ya banada normal geldı benım bebıste 5 gun ılerde boyda doktor kızımız uzun olcak Allah Allah dedı ben cok uzun degılımya doktorlarda bı tuhaf bıde net olcum oldugunu zannetmıyorum
Banada ilk kızımda boyu uzun olacak demişti ve oldu canım. Bunada öyle dedi bakalım görecez bizim babamız baya uzun ona çekiyorlar galiba saglıklı olsunlarda inşallah

Banada ilk kızımda boyu uzun olacak demişti ve oldu canım. Bunada öyle dedi bakalım görecez bizim babamız baya uzun ona çekiyorlar galiba saglıklı olsunlarda inşallah
Aynen canım önemli olan sağlıklı olmaları kardesımde dogdugunda 3 aylık bebek kadardı sımdı de vucudu uzuvları uzun bı genc kız nasıl doğarsa öyle gıdıyor tamamen genetık

İşte en yakınlarımız bile anlamaz hoş onlar tarafından değil eşler tarafından anlaşılmak istiyoruz bunaldığımızı hormonlarımızın alt üst olduğunu vs. Benim annemde öyleydi eş üstüne düşüyor ya ilgileniyor ya hayatında ne var ki oluyor adı hemen eşinde sizin iyiliğinizi istiyor ona da hak veriyorum ama bunaldığını da tatlı bi dille anlatman gerek
evde bol bol giyersin bak ev için ideal hastanede başta tutmakta filan zorlanıyoruz ya orda sıkıntı yaşarsan yaşarsın anca canım inşallah orda da kolaylık olur

Aynen düşündüm şimdi tekrar pijama alıcam bunuda gene gıyerım fotograf cekımınde falan guzel cıkabılır beyazya

Ay evet benimkinin boy da kısa gidiyordu birden atmış ve aslında yine haftasına göre normallerdi ama dediğin gibi burda tosuncuk bebiş çok senin kontrol ne zaman inşallah güzel haberler alırsın güzel güzel de büyümüştür oğluşun
Aay ben de kesin yancam da ince nasıl olsa dedim bı de usumekten çok korkuyorum
kumaşı inşallah istediğin gibi gelir de terletmeyen olur
doktora alıştıysan takmıyorsun cidden bi süre sonra. Benim ilk doktorum öyleydi bende ısrarla bi güzel kilo alıyordum saçını başını yolacak duruma geliyordu

Aa çok ilginçmiş neden %50 de gitsin ki belki uzun olacak belki iri olacak genetik olarak. Değişik bir takıntı.
Bi de sezaryen olacakmışsın isterse 5 kilo olsun yani doktor da niye geriyorsa seni ben kafa çapı %97 persentilde olan oğlumu normal doğurdum beni görse demek krize girecekmiş neyse sen takmıyormuşsun zaten de bize tuhaf geldi :))
Onun sabahlığı ve geceliği de var markada aratırsan görürsün, ben de çok beğeniyorum
Ben geceliğini aldım pamuk değilmiş ona bi üzüldüm polyester terletir gibi geldi ama görüntüsü güzel gerçekten

Ne güzel duygulara tercüman olmuşsun
Sağol canım
Fl değeri diyor boy için 4.65 mis 7 ile carpinca 32.5 çıkıyor. 1 hafta önde gidiyor boyu da
boyu hangi haftayla uyumlu olmuş oluyor ozaman benim bebişte bugün 34cm dedi doktor
Aynen düşündüm şimdi tekrar pijama alıcam bunuda gene gıyerım fotograf cekımınde falan guzel cıkabılır beyazya
Hem yedekli olur gerçi baya diktirmişsin yedeklerin var ama illaki kirleniyor tabi üst baş. Ben bugün iki yandan düğmeli aldım onunda yakası epey kapalı öyle normal bi pijama bide şık fotoğraflık takım için özellikle bu beyazı alırsın yanına iki üç takım olur yedekli. Resimlerde bu güzel çıkar

Doktor biraz saçma düşünmüş gibi geldi belki senin kusma döneminden sonra yediklerin bebeğine yarıyordur ,plesentan iyi besliyordur, bebeğin 4 - 5 kilo da olabilir bu sağlıksız olduğu ya da erken doğacağı anlamına gelmezki. Kuzenim 5 kilo , sağlıkla doğdu vaktinde geldi tamda. Kimi bebekler de 2.5 doğuyor o mantıkla bakınca zayıf olanların da erken doğma ihtimali daha düşük demeliyiz. Ama alakası yok. Şekerin vs yoksa değerlerin iyiyse Gereksiz yere seni sıkıyor. Allahtan huyuna alışmışsın canım. Hem sağlıklı beslenince asıl kilo alıyor bebişler. Ben burda arkadaşlardan öğrendiğimden beri kaşar, muz, kuruyemiş, balık et vs tüketiyorum . Bebeğe asıl kilo aldıranlar sağlıklı olanlar
Kesinlikle katılıyorum bende daha dün bile kustum 27. Haftamda, çok şükür bebiş iyi ay zaten zor yiyoruz seçiciyiz birde kısıtlama mı yapacaz yediklerimizden abartmıyoruz ama napalım hamişiz
Abartmadan dozunda yiyilebilir bence de yaa bende mesela az kilo aldım ama bilerek yapmıyorum , yapım böyle biraz. bebeğin gelişimi normal dedi doktor. E napayım yani illa 20-30 kg almak zorunda değilim. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum benden ziyade bebeğime kilo yapan şeyler yiyorum. Arada bi kaçamak illaki oluyyo

Ayy İnşallah Bana daha çok var canım perinatoloji şubat sonuna 28. Haftama gün verdi. Aslında ben bu kilo şeysini çok takmazdım da previa olayı biraz düşünmeme sebep oluyor. olası bi ihtimalde en azından toplu doğsun istiyorum. Doğum kilosu önemli malum. Ama yediklerime dikkat ediyorum artık :) kaşar, muz, kabak çekirdeği, kuruyemiş vs düzenli tüketmeye çalışıyorum az ya da çok illaki etkisi olur bebişe

Ay sen söyleyince aklıma geldi bende son zamanlarda kaşara taktım hemen hemen hergün yiyorum bide kızıma muz verirken kendimde yiyorum onuda abarttım. Acaba onun etkisi oluyomu Allah’ın izniyle vaktinde doğacak bebişlerimiz kötüyü düşünmeden yinede temkinli gitmekte fayda var tabi haklısın. Ama ihtimali aklına bile getirme

Cnm boyunu konuşmadık zaten arkadaş sordu. Bilgilerin yazılı olduğu kagittan baktım haftasına. Kilo üzerinden konuştu hep. Benim haftamda olanlara göre ileridemis. Aman kızımda da bir sürü laf etti 38+4 te 3200 doğdu. Bizde sanıyoruz 4 kilo doğacak. Birde öyle zor kilo aldı sonrasında. Tmm dedim geçtim.

Zaten hep 1 hafta öndeydi 2 hafta olmuş. Sanki ne. Tmm dedim geçtim. İnşallah şeker vs çıkmaz. Normalde de sağlıklı beslenen biriyim. Fazla kilo da almadım. Tecrubeliyim bu sefer çok onemsemedim. Tmm dedim geçtim.

Eşim diyo ki hani mayis babalarini ne zaman açıyorsunuz
Benim eşimde isim soruyor farklı isim düşünen varmı bebeğe hangi isimleri koyacaklarmış ne diyo senin gruptakiler diye
benim doktor da yapılı olacak dedi ama hafta belirtmedi ondan sordum canım. Aman senin doktor hepimizi tav etti neyseki sen alışmışsın sağ Salim doğurda sonra görmezsin zaten boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…