2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım diğerleri günlük kalıtelı bulmusken omurluk dıktırdım cok gıyıyorum pıjamayı zaten alırım

Ayy tamam canım ben bırde hazır yakası dugmelı alıcam hıc zorlanmayayım guzel guzel gıyeyım ne olsa pijamanın yerı gıtmez

Gunaydin anneler:) bi suredir pek ugrayamadim.umarim her sey yolundadir:)
Bu cumartesi doktor rand var. Kizimi gorecegim..1 ay oldu ozledim30 lu haftalara giriyoruz..hala inanamiyorum.cok az kaldi
İlk doğum yapacaklar sizlersiniz zaten vay be cinsiyeti merak ediyorduk bir ara

Evet canım Allahtan benim hastanem hemen evin karşısında bir tık fazla üşüsem zaten hastaneyi ayağa kaldırırım ben hemen evden yorgan getittiririm
Aay yakin olması harikaa benim trafiğe göre değişiyor iş cikisina denk gelmezsek 15-20dk usumeyiz herhalde ya şimdi bile sekreterler falan hep kısa kollu

Yaa ben de muz kabak çekirdeği yerdim şu ara bı saldım acıkınca öğleden sonra falan bisküvi vs ne bulduysam yiyorum inşallah bebiş kilosunu alıyordur

Oh en azından tek değilmişim birçok kişilikmiş böyleymiş o rahatlattı beni

Gunaydin anneler:) bi suredir pek ugrayamadim.umarim her sey yolundadir:)
Bu cumartesi doktor rand var. Kizimi gorecegim..1 ay oldu ozledim30 lu haftalara giriyoruz..hala inanamiyorum.cok az kaldi
Artık bundan sonra sıklaşır da senin kontroller ay çok heyecanlı

Kızlar doktora dün burun tıkanıklığımdan bahsettim susam yağı yada buğday yağı al birer damla damlat o yumuşatır dedi dün almaya vaktim olmadı ama bugün alıp denicem burda da burun tıkanıklığı yaşayan çok kişi vardı iyi gelirse haber ederim

Kızlar kilo işine benim doktor da takık bende 3 gündür hem bol yürüyüş yapıyorum ve dikkat ediyorum ama ona rağmen 100 200 gram alıyorum gergin böyle giderse 4 hafta sonra benim doktor da cıldırcak

Kızlar bugünkü ebebek indirimi yok sanki ben göremedim.

Kızlar kilo işine benim doktor da takık bende 3 gündür hem bol yürüyüş yapıyorum ve dikkat ediyorum ama ona rağmen 100 200 gram alıyorum gergin böyle giderse 4 hafta sonra benim doktor da cıldırcak
Ay 3-4 hafta önce tartılmıştım malum ben zaten yüksek kiloda olduğumdan sık tartılmıyorum psikolojim bozuluyor ben hala 3 hafta önceki kilomdayım. Hatırlayanlar olacaktır golden-snitch seninle filanda konuşmuştuk dimi 1 ay oldu mu olmamıştır galiba hatırlayamıyorum kilom aynı çıkıyor nasıl oldu bu iş mutlu olmadım desem yalan olur

Kızlar bugünkü ebebek indirimi yok sanki ben göremedim.
Listeyi kaldırmışlar kalan şubat günlerinin indirimlerini güncellicekler galiba. Bugünkü indirimde Dr bronws biberonları filan vardı. Ay ben dünkü indirimi unuttum alışveriş yapmayı 7-8 Şubat alacaklarım vardı bugün biberonları alayım bari

Aay ben o konuşma üzerine 1 kilo aldım yaa 69.9'da kalsam bir süre razıyım en son 69.15tim galiba 70e bu ay adım atmak istemiyorum hayır yurumuyorum da hafta içi, hamur işi de yiyorum çikolata da sonra aay kilo almamam lazim

Hamur dan alt açma örtüsü yada organizer bakanlar dolapta outleti var aklınızda olsun çok ufak defoları var ve acayip uygun. Almak isteyenler varsa diye buraya link bırakıyorum.
Seveceğin ürünler burada. Hemen bu dolabı incele!

Amaaan can boğazdan gelir napalım yani en fazla doktor iki çıkışır bitti gitti desen ki benim gibi 100 kiloya yaklaştın anlıcam. Ama zayıflar gerçekten daha fazla kilo alıyor ben aynı kalmışım ya sevindim ama bence ben hem zaten kilolu olduğumdan hemde kızımdan dolayı evde pek oturmadığımdan almıyorum bazı günler ben bu evde k*çımı yere koyamıyorum diye söyleniyorum

Bnde prima alayim dedim 1 ve 2 numara ama yok indirim. Hepsiburada da olurdu orada da yok. Bakalım bekliyorum artık.

Hahaha ne güzel bak kızın sana kilo konusunda yardımcı oluyor ben ancak ye iç yat neyse yaa bı doguralim da veririz zaten bebisler sağlıklı sağlıklı buyusunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…