2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kız nasıl yaptın sen bende fazla kiloyla hamile kaldım ben dikkat ettiğim halde alıyorum

Bnde prima alayim dedim 1 ve 2 numara ama yok indirim. Hepsiburada da olurdu orada da yok. Bakalım bekliyorum artık.
Canım prima 10 şubatta indirime giriyor. Bende kızıma alcam takipteyim
Hahaha ne güzel bak kızın sana kilo konusunda yardımcı oluyor ben ancak ye iç yat neyse yaa bı doguralim da veririz zaten bebisler sağlıklı sağlıklı buyusunler
umarım iki çocuk daha da yardımcı olur da doğumdan sonra hızla veririm. Az önce kızımın videosunu çektim izlerken arkadan kendi nefes alış sesim geliyor uyanıkken horluyor gibiyim bu kilolar başa bela ama veririz ya veririz heralde umuyorum yani
Kız nasıl yaptın sen bende fazla kiloyla hamile kaldım ben dikkat ettiğim halde alıyorum
evde 2 yaş bebesi var asla oturtmuyor ki akşama kadar 8 kere tüm evi baştan dönüp topluyorum sonuncuda pilim bitiyor eşim bazen yoğun oluyor geç geliyor oyuncakların leğenlerin üstünden atlayıp geçiyor mutfak dolaplarında filan ne varsa dağıtıyor çocuk heryer heryerde. Geçen evin anahtarını saklamış ara tara 45 dk zor bulduk. Anahtar ararken mutfak dolabından yarım muz ve bi parça ekmek buldum kurumuş ama küflü değil fazla eski olamaz

Verirsin verirsin bı de erkek bebiş, peşinden epeyi kosturturYaa o nefes alış veriş olayı bende de var geçen göbüşümü çekeyim dedim hareket ediyordu videoyu izledim sanki kmlerce kosmusum gibi arkadan nefes nefeseyim

Sizce bu ikisinden hangisi kullanışlı olur?

Eklentiler

• IMG_4564.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_4563.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 40
Yaa ben de muz kabak çekirdeği yerdim şu ara bı saldım acıkınca öğleden sonra falan bisküvi vs ne bulduysam yiyorum inşallah bebiş kilosunu alıyordur
Arada bi salma olayı oluyor canım bizde de , sen yine de bisküvi yerine daha besleyici bisey yemeye çalışırsın. Muz çekirdek olmasa da atıyorum biraz kuru yemiş ya da kuru meyve olabilir. Değişiklik olur biraz böyle denersin sonra yine çekirdek muz yaparsın. Sürekli aynı seyler yenilince insan salıyo bi süre sonra

Günlük hayatta erken doğururum diye düşünmüyorum kuzum ama işte temkinli de olmak zorundayım bir yandan . Bence muz kaşar senin bebişe yaramış böyle devam
Aynen canım tamam de gec kendini hiç sıkma zaten diğer cocuğunda gayet iyi normal kiloda doğmuş

Evet evet bugün yine bı muz falan da alayım en azından usenmeden direkt yiyebileceğim bı meyve, eski düzene dönmeye çalışcam böyle çok sağlıksız besleniyorum bı kaç haftadır

İkisi de olmalı bence, çanta olan dışarıya çıktığında piknik vs mesela, direkt büyük çanta taşımadan bunu goturursun. Diğeri de evde sifonyerin üzerinde falan durur direkt oradan alıp değiştirirsin altını

ama her halükarda çanta gerekmez mi dışarı çıkınca kıyafet felan da almak lazım sonuçta ya da alayım dursun mu ki

Bebek yukarda diyaframa ve akciğere baskı yapıyor çok normal diyo doktor da videoda da böyle de çıkmaz be kardeşim eşim önceden gece kalkar kızımın nefesini dinlerdim şimdi kalkıp senin nefesini dinliyorum düzgün alıyon mu burnun açık mı diye diyor
canım ikiside organizer ama ikisinin kullanım alanı farklı. Küçük olan hep içinde bez ıslak mendil pişik kremi vs hazırda bakım çantasında duruyor benim. yedek üst baş çorap filan da var acil durumda yada dışarı çıkarken hemen çantayı alıp çıkıyorum. Diğerini yatakodasında kullanıyorum alıp alt değiştirmeye yada vitaminlerini vermeye elimin altında oluyor. Bencede ikiside olmalı anneye kullanım kolaylığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…