2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kıyafet de mi koyuluyor ben de alayım o zaman ikisinden de şu hamurun outletinde buldum bi tane temiz

Kıyafet de mi koyuluyor ben de alayım o zaman ikisinden de şu hamurun outletinde buldum bi tane temiz
Kıyafet o organizere konmuyor canım normal bakım çantası aldın mı bunun gibi.
Bunun içine yedek kıyafet ağız mendili emzik mevsime göre battaniye bide o bez organizerinden koyuyorum hep hazırda duruyor. Dışarı çıkarken çantayı alıp çıkıyorum hemen kolay oluyor.
Bu senin attığın organizer de mesela benzin istasyonunda yada bi avm de koca çantayı taşımıyorum içinden bez organizerini alıp bebeği alıp gidip altını değiştiriyorum kolay oluyor.

Eklentiler

• IMG_8360.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 42
Anladım şimdi evet çanta aldım tamam o bezden de aldım

Günaydın kızlar güne berbat başladım eşimin iş yerinde zamlar belli oldu herkese yapılan orandan daha az yapılmış eşime. Üstelik geçen ay terfi almıştı yönetici olmuştu yani diğerlerinden daha yüksek oran yapılacağı yerde daha az yapılmış hiçbir şey anlamadık. Patronu da durumu biliyorum mart ayında düzelticez demiş. Ne alaka yani. Mart ayında düzelteceksiniz ama biz şubatı nasıl geçiricez düşünen yok. Yaptıkları zam kirayı bile çıkarmıyor geçen aya göre eksiye düşüyoruz canım çok sıkıldı inşallah gelecek ay adam akıllı bir düzeltme olur

ama her halükarda çanta gerekmez mi dışarı çıkınca kıyafet felan da almak lazım sonuçta ya da alayım dursun mu ki
Mesela pikniğe gittin çocuğun altını degistireceksin bı kocaman sırt çantasını taşımak var (içerisinde parça parça eşyalar) bir de sırt çantasını içerisinde böyle düzenli bir şekilde çantayı alıp alt değiştirmeye gitmek var. Sırt cantasina malzemeleri koymak bana daha zor geliyor hepsi parça parça bir yerde. Sırt çantasını zaten alacağız yanımıza ama bu alt değiştirme cantasi da içerisinde düzenli şekilde olacak alıp direkt altını değiştirmeye goturecegiz

Aay daha şimdiden böyleyiz ben 8-9. Aylari düşünemedim

Canım hiç canını sıkma, bebisi de üzme. Şirketler gerçekten bir garip herkesten böyle garip garip şeyler duydum. Çoğu kişinin yapılan zamlardan haberi yok maaşını alınca öğrenecek falan. İnşallah Mart ayında yüzünüzü güldürecek bir düzeltme olur

Aynen dediğin mantıklı aldım gitti bundan da

Aay daha şimdiden böyleyiz ben 8-9. Aylari düşünemedim
Aynen vallahi napcaz son aylar hiç bilmiyorum
canım Allah yardımcınız olsun inşallah önümüzdeki ay güzel bi düzeltme yaparlar sizi rahatlatır. Bebeğiniz olacak masraf zaten çok üstelik adam terfi etmiş bu şirketler çok saçma işleyişte gerçekten

Kızlar aşırı gaz sıkışmam var karnım ağrıyor gaz çıkmıyor önerisi olan varmı

Kızlaaar sizde lohusa tacı alacakmısınız benim gibi takıkmısınız yoksa normalmisiniz öneri varmı?

Annemler çok istiyor benim hevesim yok ama öyle normal şık bir taç takarım anı kalsın onların gönlü olsun diye.
Ben hiç bakmadım ya bilmiyorum takar miyim belki takarım belki takmam
Bende öyle kırmızı filan değil de güzel bi taç istiyorum fotoğraflık. Adet yerini bulsun severm ben tacı güzel duruyor öyle gözünüze çarpan olursa bana da atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…