2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bu hastane niye 140 yazmış ya en yüksek değere ay sinir oldum kafamı karıştırdı aldım evet doktor bu haftaya göre ilerde gidiyosun yavaşla falan demişti

Senin nasıl geçti çıktı mı sonuçların?

Canım geçmiyorsa mantar olabilir. Kızımda yaşamıştım, 2 gün ne surduysem geçmedi. Sonra mantar olduğu çıktı. Mantar ise travazol krem var o geçiriyor.

75lik oldum belki hastane raporunda 75liğin referans aralığı yazmıyodur bilemedim ki hiç
E nabızda yazıyor mu canım referans aralığı bazen hastane ve laboratuvara göre farklı yazıyorlar o referans değerini.benim 1.saat aralığı 75-160 yazıyor mesela.Ama değişir bu laboratuvara göre

E nabızda yazıyor mu canım referans aralığı bazen hastane ve laboratuvara göre farklı yazıyorlar o referans değerini.benim 1.saat aralığı 75-160 yazıyor mesela.Ama değişir bu laboratuvara göre
Baktım şimdi orda da 0-140 çıldırazaaiim

Belki o hastane sadece spontan tokluk şekerini yazmıştır 1.saat değeri 2.saat değeri diye ayrı belirtmemiştir canım 140a takılma o yüzden.Ama yine de 1.saat sınırda dikkat et bikaç hafta sonra da dahiliyeye gidip açlık tokluk baktırırsın sadece canım için rahat eder

Ay ne salaklarmış ya …

Ay çok sevindim ekstra masraf çıktıkça geriliyorum çünkü, ucuz yollu bi de koltukaltından ölçen alırım o zaman anne öpücüğü profesyonelliğine tahmini ne zaman erişiyoruz hocam?
Ay valla bende anlamadım bu ne diye doktor söyleyince sen de anlarsın filan diye şöyle bi alnını öpüyorum direk ortalama ateşi söylüyorum sonra koltukaltından ölçüyorum ya çok az sapma oluyor yada oda olmuyor bir iki ay vakit geçir bebişle tenine ısısına alış çok sürmez bordo bereli olursun
hamile olduğunu ilk ev tutmaya giderken görüşmede öğrenmişlerdi apartmandakiler de biliyor bilmeyen de kör olması lazım anlamaması için. Bu adama bu açıklamayı yaptırmak zorunda bırakan zihniyet benim garibime gitti

Ay bende senin gibi geçirmiştim fazla kötü geldi bana da çok zorlandım bitirirken hastane bahçesine bir attım kendimi bidaha da kalmadım bırak yürümeyi gezmeyi

Bak benim de 75 gram referans değerleri böyle yazıyor canım
Sağolasın canım teşekkür ederim senin değerlerin de güzel çıkmış geçmiş olsun ikimize de :)

Ay hadi inşallah

Ay kızlar 6 sene önce bugün nişanlanmışız eşimle ay ne kadar zayıf güzelmişim intiharın eşiğinden nasıl dönebilirim 6 senede 40 kilo almazsın be

Doğumdan sonra topiği zayıflama üzerine değiştirelim hep birlikte
Valla yapalım kızlar geçen gördüm kasım anneleri birlikte zayıflıyor diye bizde açalım hatta yarışma bile yapabiliriz

Ben de sırf zaman geçsin bitsin diye yürüdüm yürüyüşü düşününce galiba kolay geçti

Baby me ürünleri indirimde de bu su olan ıslak mendil hangisiydi acaba bi sordum ama sanırım gören olmadı bilen varsa yardımcı olabilir mi.

Dimi.. işte saçma sapan şeyler gelip beni bulur o da bunlardan biri

Valla yapalım kızlar geçen gördüm kasım anneleri birlikte zayıflıyor diye bizde açalım hatta yarışma bile yapabiliriz
Haftanın birincisini seçeriz elenenler olur arada yada az kilo vereni potaya sokarız
Dimi.. işte saçma sapan şeyler gelip beni bulur o da bunlardan biri
hakikaten yani nerde saçma salak ev sahipleri var seni buluyor. Sendeki şansta işte

Baby me ürünleri indirimde de bu su olan ıslak mendil hangisiydi acaba bi sordum ama sanırım gören olmadı bilen varsa yardımcı olabilir mi.
Ben görmedim canım. Burda alacak arkadaşlar vardı ben kullanmadım hiç ama sanırım bu. Açıklamasında da doğal pamuk ve su yazıyor

Eklentiler

• IMG_8459.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…