2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar aramızda hemşire vardı dimi kimlerdi? Konudan bağımsız bişey danışacaktım.

Canım geçmiyorsa mantar olabilir. Kızımda yaşamıştım, 2 gün ne surduysem geçmedi. Sonra mantar olduğu çıktı. Mantar ise travazol krem var o geçiriyor.
Travazol verdi canım doktor da ama kaşıntıdan duramıyor oğlum, stilex verdi kaşıntı kremi bir de. Kaç günde geçmişti sizin?

Birisi hesabını dondurmuştu en son dönmedi sanırım dimi
Ay evet gitti o ses soluk yok biri daha vardı da adını unuttum ya benim idrar tetkik sonuçlarında da çok yardımcı olmuştu burdan. Kayınpederin akciğer patoloji sonucu çıkmış. Bulgular kısmında yazanları Google yazdım hiç güzel şeyler çıkmadı sonuçta anca pazartesi gösterilecek içim sıkıldı biraz

Haftanın birincisini seçeriz elenenler olur arada yada az kilo vereni potaya sokarız

hakikaten yani nerde saçma salak ev sahipleri var seni buluyor. Sendeki şansta işte
Aslında kızlar kilo vermekten daha çok bel bölgesinde oluşan gereksiz yağları önce nasıl yakacağımızı bilmemiz lazım.. Zayıflasak ne olur ben görüyorum dogum yapmış zayif insanları karın bölgesi şiş duruyo :/

O ozgeeeee1 canım benim referans değerleri böyle görünüyor, 160 üst sınır diyor ama belki hastaneden hastaneye değişir. Benim de 75 likti. Sıkıntı yoktur senin de inşallah

Eklentiler

• IMG_7139.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 44
Korsenin önemi. Annemde zayıf ama göbek hamur gibi iki çocuk doğurmuş göbek buruşuk. Arkadaşım var arkadan manken gibi önden göbek buruşuk ve sarkık onunda bi oğlu var. Göbekten yana psikolojik sıkıntıda resmen kadın. Korse toparlar da buruşukluk gidermi birazda yapısal oluyor durum galiba

O ozgeeeee1 canım benim referans değerleri böyle görünüyor, 160 üst sınır diyor ama belki hastaneden hastaneye değişir. Benim de 75 likti. Sıkıntı yoktur senin de inşallah
İnşallah canım ama sabahtan beri örnek verem herkesten yüksek benimki doktorum öğlen neye dayanarak normal dedi acaba ptesi anlıcaz

Aay ne sinir bozucu insanlar ya, göbeğini gözlerine sok, bilmiyosaniz hamile kadınlar ped kullanmaz de böylesi ancak böyle anlar çok sinir oldum ya aptallar

Okuduğum şeyler kimi senin gibi korse önemli diyo kimisi de ordaki kasların gücünü azalttigi için sarkar diyorlar.. birde doğumdan sonra hızlı kilo verilirse göbek öyle sarkiyormus vs sarkmamasi için en önemli şey aslında mekik çekmek diyorlar bilmiyorum ki bende
Aay ne sinir bozucu insanlar ya, göbeğini gözlerine sok, bilmiyosaniz hamile kadınlar ped kullanmaz de böylesi ancak böyle anlar çok sinir oldum ya aptallar
Gerçekten ya saçma sapan şeyler beni buluyor ya bende ona şaşırıyorum.. işte kocama üzüldüm birde öyle yazdığın gibi aciklama yapmak zorunda kalmis

Hava nemlendiricisi buhar makinesi vs almayı düşünenler araştıranlar var mı? Ben bugün ebebekte gördüm indirimdeydi kanz marka alsam mı dedim hatta sonra trendyoldan baktım yorumları iyi değil ve çok az.Araştırayım dedim sizce neye dikkat etmek gerekli?

Bir de kulaktan ateş ölçer almayı düşünüyorum kullanan var mı en hassas ölçüm kulaktan olanıymış braun önerenler var son çıkan modeli de çok pahalı o kadar para vermek mantıklı mı sizce?

Ben almıcam hava nemlendiricisi zaten yaz bebeği olacak yazın da nemli oluyo çok gerek olursa kışın düşünürüm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…