Kızlar
canımı sıkan bir sey paylasmak istiyorum.. Biliyorsunuz ben memlekete gittim her neyse geldik apartmanda bir koku var lağım kokusu..Apartmanda da aynı kısımda biz ve bi aile daha oturuyorum yeni evli çift..aradan 2 3 gün gecti sonra öğrendik ki meğersem 1.kattan fışkırmis her yeri gerçekten b.k götürmüş
ev sahibinin de baya masrafı var şişmiş kapılar parkeler ev sahibi dedi ki 2 haftalık bi mevzu bu dedi bizde gitmeden once söylemiştik ev sahibine biz gidiyoruz vs diye çünkü apartmanda bazen bir şey olduğunda biz sorumluluk alıyoruz yapıyoruz vs.. diğer ailede demiş ki biz bir şey yapmadık onu 4.kat yapmıştır yani bizi hedef gösteriyor ev sahibi de
ped cikti dedi ped tikamis boruyu.. Esimde ev sahibine eşim hamile zaten ped kullanmiyor dedi konuya bak tovbe tovbee.. olsada cope atilir klozete mi atilir ayri ayar oldum.. ev sahibi zaten biliyo kimin ne yaptigini gercekten bir komsum vardi ondan da soğudum.. bir insana da boyle saçma sapan suç atılmaz ayy canım sıkıldı duruma ped kullanmıyorum etmiyorum güya ben tikamisim sinir olmamak elde değil moralim bozuldu akıl var mantık var