Çok yavaş bende bakındım az önce baya takıldıKızlar ebebek sitesi çok mu yavaş yoksa benim internetimden mi kaynaklı, on saatte açılıyor bir ürün
Evet o da mantıklı aklıma gelmemişti en azından bir masraf yapılcaksa bile sonraya ertelenmiş olurBen almıcam hava nemlendiricisi zaten yaz bebeği olacak yazın da nemli oluyo çok gerek olursa kışın düşünürüm dedim
Biberonda neyi almamız gerekiyor peki ona göre aliyimÇok yavaş bende bakındım az önce baya takıldı
Normal doğumda kolay olur mekik vs ama sezaryende bilemedim. Araştırıp iyice biyerlerden başlamak lazım doğumdan sonraOkuduğum şeyler kimi senin gibi korse önemli diyo kimisi de ordaki kasların gücünü azalttigi için sarkar diyorlar.. birde doğumdan sonra hızlı kilo verilirse göbek öyle sarkiyormus vs sarkmamasi için en önemli şey aslında mekik çekmek diyorlar bilmiyorum ki bende
Gerçekten ya saçma sapan şeyler beni buluyor ya bende ona şaşırıyorum.. işte kocama üzüldüm birde öyle yazdığın gibi aciklama yapmak zorunda kalmis
yok canım site yavaş. Saat 20:30 dan beri alışveriş yapmaya çalışıyorum anca satın alım yapabildimKızlar ebebek sitesi çok mu yavaş yoksa benim internetimden mi kaynaklı, on saatte açılıyor bir ürün
Evet ya onlar utansın boşverOkuduğum şeyler kimi senin gibi korse önemli diyo kimisi de ordaki kasların gücünü azalttigi için sarkar diyorlar.. birde doğumdan sonra hızlı kilo verilirse göbek öyle sarkiyormus vs sarkmamasi için en önemli şey aslında mekik çekmek diyorlar bilmiyorum ki bende
Gerçekten ya saçma sapan şeyler beni buluyor ya bende ona şaşırıyorum.. işte kocama üzüldüm birde öyle yazdığın gibi aciklama yapmak zorunda kalmis
Yataşın yorumları çok güzeldi canım inşallah bebişlerde rahat ederÇoğunluk yataş almis sanirim
Kuzum ben biberon almadım almıcam da diğer iki kızımda hiç kullanmadım inşaAllah bundada gerek kalmaz. Biberon alan bebek anneyi emmeme ihtimali çok yüksek. Olurda mama vermek zorunda kalırsam şırınga ile veririm ilk günler sütüm geç vs gelirse diye düşündüm .Biberonda neyi almamız gerekiyor peki ona göre aliyim
Canım ben sadece orta boy almıştım diger gebelikte 1 tane zaten hiç mama vermedim 4 aya kadar ondan sonrada kaşıkla verdim ek gıdaya geçince. Ama bir tane bulundur her ihtimale karşı. Benim ilk bebek kuvezde kalmıştı orda kullanmıştık biberonu. Zaten indirime yine girer o zaman hangi boya ihtiyacın olursa ona göre alırsınKızlar benim sütüm hala geliyor ben biberonda da ne alacağımı gerçekten bilemedim... bebeğe 0+ alsam anlamsız olacak birde ml cinsinden çok ama çok az gereksiz masraf.. Bu seferde kaç yaş grubu ve ml alacağımı bilmiyorum.. bilen biri yardımcı olabilir mii
Kuzum ben biberon almadım almıcam da diğer iki kızımda hiç kullanmadım inşaAllah bundada gerek kalmaz. Biberon alan bebek anneyi emmeme ihtimali çok yüksek. Olurda mama vermek zorunda kalırsam şırınga ile veririm ilk günler sütüm geç vs gelirse diye düşündüm .
Ama alim diyosan da diğer kızlara sorabilirsin bende onun cevabı yok
Ayy çok sagolun kızlar beni çok ama çok rahatlattinizCanım ben sadece orta boy almıştım diger gebelikte 1 tane zaten hiç mama vermedim 4 aya kadar ondan sonrada kaşıkla verdim ek gıdaya geçince. Ama bir tane bulundur her ihtimale karşı. Benim ilk bebek kuvezde kalmıştı orda kullanmıştık biberonu. Zaten indirime yine girer o zaman hangi boya ihtiyacın olursa ona göre alırsın
İnşaAllah hiçbirimiz ihtiyaç duymayız canım sütümüz hemencecik gelir yavrular doya doya emerAyy çok sagolun kızlar beni çok ama çok rahatlattinizbende duruma göre alıyım dediğiniz gibi.. Begonya2 inşallah bu bebeğinde de ihtiyacın olmaz melegim can insallah seninde bir daha oyle durumlar icin ihtiyacin olmaz biberona cok sagolun tatlı anneler
Süt sağma makinası almış mıydın canım? Onun kendi biberonu oluyor bende lansinoh var mesela onun biberonunu kullanmıştım ilk etapta, sonra avent aldım en küçük boyunu sonra da Medela aldım o da küçük boydu. İlk başta mamayı da sütü de 30 ml içiyorlar zaten yenidoğan döneminde. 2 aylıkken falan 60 ml içiyorlar. 3 ay civarı 90-120 ml içiyorlar yani küçük boy yetiyor her türlü. Ben kendi sütümü de verirken max 120 ml çıkıyordu sağınca 6 aylıkken falan. Bana yetti küçük boylar yaniKızlar benim sütüm hala geliyor ben biberonda da ne alacağımı gerçekten bilemedim... bebeğe 0+ alsam anlamsız olacak birde ml cinsinden çok ama çok az gereksiz masraf.. Bu seferde kaç yaş grubu ve ml alacağımı bilmiyorum.. bilen biri yardımcı olabilir mii
Canım +0 yenidoğan da akışı yavaş olması adına öyle yazıyor sonraki aylarda da kullanabilirsin delik kısmını biraz açtırıp. Yetersiz olursa da sadece uç değiştirebilirsin ama 1 numaraların bile akışı hızlı oluyor bebek telore edemiyor ağzında. 120ml küçük oluyor zaten doğumdan 1-2 ay sonra 120ml ve üstünü içiyor ozamanlara ihtiyaç olursa küçük gelir. İhtiyacın inşallah olmaz ama almayı düşünürsen 0+ 250ml filan al en kötü üç değiştirip su biberonu yaparsın. Gerçi pipetli ve yatsı ağızlı su biberonları da var.Kızlar benim sütüm hala geliyor ben biberonda da ne alacağımı gerçekten bilemedim... bebeğe 0+ alsam anlamsız olacak birde ml cinsinden çok ama çok az gereksiz masraf.. Bu seferde kaç yaş grubu ve ml alacağımı bilmiyorum.. bilen biri yardımcı olabilir mii
İyi olan kazansınBi avuç insan kaldık o kadar kişi arasındansurvivorda gibiyiz resmen
Ay bizde yetmedi başta 60 cc 45 dk da filan anca içiyordu emme refleksi yavaştı ya. Sonra 3 ay civarı 150 filan çıktı 120ml küçük gelmiştiSüt sağma makinası almış mıydın canım? Onun kendi biberonu oluyor bende lansinoh var mesela onun biberonunu kullanmıştım ilk etapta, sonra avent aldım en küçük boyunu sonra da Medela aldım o da küçük boydu. İlk başta mamayı da sütü de 30 ml içiyorlar zaten yenidoğan döneminde. 2 aylıkken falan 60 ml içiyorlar. 3 ay civarı 90-120 ml içiyorlar yani küçük boy yetiyor her türlü. Ben kendi sütümü de verirken max 120 ml çıkıyordu sağınca 6 aylıkken falan. Bana yetti küçük boylar yani
İnşaAllah hiçbirimiz ihtiyaç duymayız canım sütümüz hemencecik gelir yavrular doya doya emer
Sende şimdilik alma olurda hastanede ihtyaç dıyarsan şırınga ile verirsin. Çünkü biberondan kolay gelince meme reddi yaşanıyor. Ha sonrasında lazım olursa da alırsın 1 tane ama olmaz inşaAllah
Süt sağma makinası almış mıydın canım? Onun kendi biberonu oluyor bende lansinoh var mesela onun biberonunu kullanmıştım ilk etapta, sonra avent aldım en küçük boyunu sonra da Medela aldım o da küçük boydu. İlk başta mamayı da sütü de 30 ml içiyorlar zaten yenidoğan döneminde. 2 aylıkken falan 60 ml içiyorlar. 3 ay civarı 90-120 ml içiyorlar yani küçük boy yetiyor her türlü. Ben kendi sütümü de verirken max 120 ml çıkıyordu sağınca 6 aylıkken falan. Bana yetti küçük boylar yani
Kızlar hepsini okudum ben süt sağma makinesi almadım onu da sutumun performansına göre o zaman almayı düşündüm.. şimdi fazla gelirse bir kenara koymak için normal gelirse gerek duymam diye düşündüm çünkü bebek hep benimle olacak Allahin izniyle bir sıkıntı olmazsa.. Evet ben notlarıma alıyım o zaman aldirirsam da o an ihtiyaç olarak 250 ml 0+ akiskanli aldırıp çocuğun dönemine göre ucunu değiştiririm..Canım +0 yenidoğan da akışı yavaş olması adına öyle yazıyor sonraki aylarda da kullanabilirsin delik kısmını biraz açtırıp. Yetersiz olursa da sadece uç değiştirebilirsin ama 1 numaraların bile akışı hızlı oluyor bebek telore edemiyor ağzında. 120ml küçük oluyor zaten doğumdan 1-2 ay sonra 120ml ve üstünü içiyor ozamanlara ihtiyaç olursa küçük gelir. İhtiyacın inşallah olmaz ama almayı düşünürsen 0+ 250ml filan al en kötü üç değiştirip su biberonu yaparsın. Gerçi pipetli ve yatsı ağızlı su biberonları da var.
Ben bitane ileriki aylar için Dr browns aldım bitane de Avent cam alcam yarın.
Sana tavsiyem almıcaksan bile notlarında her ihtimale karşı bi biberon ve marka bulunması. Doğumdan sonra gerekli hal inşallah olmaz ama olursa hemen gönderir aldırırsın ozaman arayışa gireceğine şimdiden aklında şekillenmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?