2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimki iştahsızmış demek
Kızıma hamile olduğum grupta herkes 160-170 cc lerden bahsediyordu 5 ay civarı valla bende böyle düşünmüştüm ozamanlar inşallah hiç birimize gerek kalmaz. Bana da gerek kalmaz bu sefer biberona sağmaya filan bol bol emziririz inşallah canım
Aminnn canım bol sütlerimiz olsun güzel güzel emsinler inşallah

Travazol verdi canım doktor da ama kaşıntıdan duramıyor oğlum, stilex verdi kaşıntı kremi bir de. Kaç günde geçmişti sizin?
3-4 günde geçmişti canım. Kaşıntı fena oluyor. Çok geçmiş olsun canım. Sen dikkat et sana bulaşmasın. Çok çektik mantardan biz. Nioli yağı var ya ondan kullanın camasina azıcık damlatiyorsun, koruyor.

Aay kizlar bu arada söylemeyi unuttum, Dr bu gidişimde kilomu sordu ben son zamanlarda yemeği fazla kacirmistim 69.9dum bir iki gün ara öğünlerde muz falan yedim akşam meyve derken kabızlık durumuma iyi geldi 69.15e düştüm Dr sordu 70e çıkınca 7 kilo demeye dilim varmayacakti 6 kilo aldım dedim, kilo alımın çok iyi dedi aaay ben bı şok sınıra yaklaştım çünkü 70-72 kendi tahminimce 75 olurum ben

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş o zaman sen Kaan da kesinleştin ben de Kağan koycam
vallahi şekil bozulmasın diye Kaan yazdım Kaan olur Kağan olur ama illaki bu isim olsun ben kesin bakıyorum eşim hala şunu mu koysak bunu mu diyor kimlik çıkarmaya gidince başka isim yazdırırsan dava açarım sana dedim
Eki Görüntüle 3385255 7.ay kelimesi çok garip geliyo kızlar inşallah saglikli şekilde kucağımıza aliriz melegim can ayy 7.aya girmişiz haberim yok
ay 7.ay diyince kaynanan geldi aklıma. 6 aylık olma muhabbeti yapıyordu ya bi ara. Maşallah Rabbim 9 u görmeyi nasip etsin sağlıkla
Kenarları da hoş bir hava katmış çok beğendim bebişin de güle güle kullansın inşallah
amin canım Allah razı olsun

Kızlar ya fikrinizi almak istiyorum. Kayın babamın adını kesin koyacağız Hasan . Yanına bir isim daha koymak istiyoruz hasanı kullanmak istemez daha modern bir isim kullanır diye, eşim Alp diyor ama Alp şöyle seslenirken zor gibi birde bende Ege diyorum . Sizce Hasan Alp mi Hasan Ege mi ay doğdu doğacak biz hala karar veremedik

Ellerine sağlık harika olmuş güle güle kullanın inşallah
Aminn canım inşallah
bence senin doktor başta zayıfsın kilo alımın fazla olur dikkat et diye psikolojik baskı amaçlı öyle söyledi. Zaten belirttiği kilo pek mümkün değildi. Şimdi geldiğin ayda aldığın kiloyu normal görüyor. Güzel taktik doktorun uyguladığı bence
bakıyorum canım teşekkür ederim

Vallahi eşler arası zıt fikiri desteklemeyim dedim ama bence haklısın. Aaaalpppp diye seslenmek gerekiyor lafın yarısı ağzında kalıyomuş gibi. Eşim de bi ara han diye takmıştı oda aynıydı seslenilmiyor gibi. Ege daha iyi geldi bana

Aay yok hiç zayıf muamelesi yapmadı bana zaten yüksek kiloyla başladın gebeliğe demişti

Eğer Hasan'ı kullanmama gibi bir ihtimali olursa bence Ege, Alp tek heceli olunca sanki iki isimle seslenilmeli gibi oluyor Hasan Aaaalp gibi ama Ege kendi başına bir isim seslenmesi de kolay sadece Ege olarak kullanılabilir :)

evet seslenirken iki sessiz harf yan yana gelince peltekmiş gibi oluyorsun son harfte tükürüyor gibi oluyorsun Alper olsa Alperen olsa daha kolay söyleyişi ama Alp tek başına zor bir isim

Eğer Hasan'ı kullanmama gibi bir ihtimali olursa bence Ege, Alp tek heceli olunca sanki iki isimle seslenilmeli gibi oluyor Hasan Aaaalp gibi ama Ege kendi başına bir isim seslenmesi de kolay sadece Ege olarak kullanılabilir :)
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum hasanı kullanmaz açıkçası bende pek kullanmam oğluma daha modern bir isimle seslenmek istiyorum Alp de tek heceli küçük ünsüz uyumuna uymuyor zor seslenişi ama Ege hem modern seslenişi güzel akran zorbalığı yaşamaz eşim de ikna oldu gibi ama sizin de fikrinizi almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…