2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aay yok hiç zayıf muamelesi yapmadı bana zaten yüksek kiloyla başladın gebeliğe demişti
İşte tamamen baskı amaçlı dedi gibi geliyor yada sonradan dediği şeyi unuttu boşver unutsun daha iyi. Önümüzdeki ay gidince aradaki söylemediğin 1 kiloyu da söylersin. Bişey derse hiç anlamadım okadar da dikkat ediyorum son aylar hızlanıyor galiba kilo alışı filan dersin bu doktorlar bizi tam filmci yaptı
evet seslenirken iki sessiz harf yan yana gelince peltekmiş gibi oluyorsun son harfte tükürüyor gibi oluyorsun Alper olsa Alperen olsa daha kolay söyleyişi ama Alp tek başına zor bir isim
aynen tek hece oluyor çocuk sokakta oynarken balkondan seslendiğini düşününce tamda dediğin gibi oluyor

Esin de ikna olduysa bence tamam zaten Hasan Ege olsun bence de

Aay yok söylemedim değil aslında kabızlık olunca 69.9 olmuştum sonra dikkat edince 69.15e düştüm. 63.4la başlamıştım zaten 6 kilo aldım dediğim doğru aslında yalan değil bir dahakine 3 hafta sonra gidicem 1 kilo falan alsam sukredicem

Hahahahaha oğluşumu akşam ezanında balkondan çağırırken hayal ettim kendimi ay daha annem bizi çağırırdı balkondan ya zaman ne hızlı geçti

Teşekkürler canım kaşıntı çok zor gerçekten inşallah bizim de hemen geçer nioli yağı çok duydum ama almadım bir deneyeyim ben de
Benim oğlumun adı Alp söylemiştim, seslenirken zor oluyor evet özellikle doğum günlerinde iyi ki doğdun Aaağğğlllppp gibi oluyor ama o kadar çok sesleniyorum ki iyi ki tek hece koymuşuz diyorum
Ege tek başına güzel bir isim ama Hasan Ege olunca biri Anadolu ismi biri modern gibi kalıyor bence, Hasan Alp olursa iki ismin uyumu açısından daha iyi geldi bana ama sen bilirsin tabi
Son adet tarihlerimize göre biz de 6.ayı bitirdik I ImaginaryLife gulumsebebek 6 aylık mı diyoruz 7’ye girdik mi diyoruz
Ben 6.5 diyorum bayadır iki hafta sonra mı 7 diyeceğiz o zaman

İki isim bir arada kullanılınca Hasan Alp daha güzel ama hasanı bence kullanmak istemez biraz eski bir isim bilemedim ya

Sen sadece Alp mi koydun canım

Sana yemin ederim benimde kv aklıma geldi amin canım inşallah bütün annelerimize Allah nasip eder
O kadar emekten sonra gerçekten Kağan Kaan ismini hak ediyor eşin koyacaksa başka isim daha yanına eklesin dimi ama

Ayy han muhabbetimiz aklıma geldi de han han hannn Allah affetsin çok komik

ama helal olsun sana benim kilom 66 oldu. Yani toplam 14 kilo almış oldum gerçekten 6 kilo çok iyi bir başarı çünkü 1 kilosu kesin bebek, plasenta birde bunun suyu var derken kaç kilo ediyorlar bilmiyorum ama 6 gerçekten çok iyi bir rakam

Eşim de ikna oldu gibi ama böyle poncik kalbini kırmışım gibi oldu yüzü asıla asıla tamam dedi bir hüzünlendim
Zaten Hasan ismi konuluyormus bosver yuzde yüz istedigi olamaz ki benim gibi.. bende Ali ismini istemiyorum Kağan Ali olacak çocuğumuzun ismi.. bosver hüzünlenme ikinizinde istediği oluyor Alp olsa bu seferde sen huzunleneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…