2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim kv nin paylaşımına bi bakın hele bunu 848473 kere paylaştı.. hayır yani gülüyorum da sinirde oluyorum
Eki Görüntüle 3386048
Ay ben bunu nasıl görmemişimmm kaynana var kendi kızlarıyla gelininin resimini paylaşıp altına kızlarım yazıyor kaynana var el kızı aldı oğlumu diyor

Evet ya sıkıntı yaşarsa 2.ismini kullansın evet zaten biri Türkçe biride Arapça olduğu için mi farklıydı yazılışı..
Benim ğ ile isteme sebebim ilk Türk tarihinde Kağan hükümdar demekti o yüzden hoşuma gidiyor böyle bana isim ağır geliyo ama Kaan daha naif geliyo da kan dermiş gibi olmasa işte dusunebilirdim senin şimdi son kararın ne hangisini koyacaksin
Ayy sorma birde kocamla kocamı yanaktan öptüğüm fotoğrafları paylassam veya hergun paylaşım yapsam ordan onu kıskandırmaya çalışsam anlayacağım.. kocamla ne zaman fotoğraf paylassam tartışıyoruz diye hiç paylaşım yapmiyorum kiskanacagi da bir sey yok
Canım birde bu paylaşımı çok ciddiyim bak 4. Kere yapışı ve durup dururken gerçekten ben mesela gelini olarak okuduğumda soğuyorum ondan elalem aha diyecek aralarında sorun var ne acaba vs diye.. hayati ilaçları var bir tanesini bile unutsa hayatı riski başlıyor bizim düğün olmadan 1 ay önceden içmeyi bırakmış Allah büyük biz balayına 3.gununde yoğun bakıma kaldırılmış güya işte düğünümüzu yaptirtmayacak zihniyete bak biz bunu 5.gunumuzde öğrendik gorumcem engel olmuş mutlulukları bozulmasın diye.. gerçekten bu kadın neyi çekemiyor anlamıyorum şimdide böyle paylaşımlar yapıyor ya hep böyle bana yaptığı kötülükler aklıma geliyo yukarda yazdığım içlerinden 1 tanesi

Ay ben bunu nasıl görmemişimmm kaynana var kendi kızlarıyla gelininin resimini paylaşıp altına kızlarım yazıyor kaynana var el kızı aldı oğlumu diyor
Ayyy gerçekten birde açık açık paylaşmış gelde sinir olma işte avcumun ici kasiniyor bi video varya benim kaynana diye paylaşıyorlar oğlumu kurtarin özleeeggnmm oğlumu kurtarin diyo onun hesap benim ki
O gelince sen de 'çatla patla kaynana' şarkısını aç
oğlun beni istiyor diye ulen çocuğumuz olacak attığı şeye bak kadindaki

Ay soğumaz mı insan ben bile burdan kadından soğudum yani oğlunun turşusunu mu kurcan napcan be kadın

Aman boşver gül geç. Bebek de olunca eşinin tüm ilgi ve sevgisi ona ve sana olacak ya bunu biliyor o yüzden kendini hatırlatıyor

Benim kv nin paylaşımına bi bakın hele bunu 848473 kere paylaştı.. hayır yani gülüyorum da sinirde oluyorum
Eki Görüntüle 3386048
Aay bu ne yaa eşin bunları görünce yorum yapıyor mu bir de eşinin başka kardeşi var mı? Gelin damat başka birisi daha var mı çok komik gerçekten ya ne gerek var bunlara yani sen de boşver yani gülüp geçmelik

Ay soğumaz mı insan ben bile burdan kadından soğudum yani oğlunun turşusunu mu kurcan napcan be kadın
Vallahi ya
Aman boşver gül geç. Bebek de olunca eşinin tüm ilgi ve sevgisi ona ve sana olacak ya bunu biliyor o yüzden kendini hatırlatıyor
Şaka gibi ya çok mantıklı ama gerçekten amaci bu sanırım
Ben şaka yollu söylüyorum kaynanam yine gelinine ve damadına gecirmis diye bir de ablası var onun dışında tek gelin benim tek damatta ablasının eşi ya işte benimki ayrı bi vaka incelenmesi gerekiyor inan bak suan gülüyorum ama 5 dk sonra sinir oluyorum

Hahaha evet şaka yollu demen iyi olmuş eşin de bilsin yani gormediyse de görmüş olur ama inan sağlıklı bir şey değil bunu paylaşmak o yüzden hiç sinir olmalik bir sey yok gül geç

Ay hiç demiyor mu elalem laf söz eder ben kaç yaşında yaşlı kadınım yani biraz oturaklı olmak lazım kız belki sana özel atıyordur herkesi gizliyordur tek sen gör diye bu tarz şeytanlıklara aklı yetiyorsa ben ondan da şüphelenirim

Muhtemelen Kaan olcak canım söylerken yine Kağan der gibi çıkcak ay bilemedim kararsızım
hahahaha ay senin kaynana evlerden Irak vallahi ben bile soğudum kadından. Ne oğlu evlensin istedi ne torun istedi garip bi tip. Yani bizde oğlan anası olcaz da yerini yurdunu eşini bilsin çoluk çocuğa karışsın dışarda kadınlara kızlara para kaçırmasın evine baksın filan isteriz ya ne bileyim. Oğlunun bekar olup nerde akşam orda sabah gezmesini mi istiyodu acaba.

Hahaha evet şaka yollu demen iyi olmuş eşin de bilsin yani gormediyse de görmüş olur ama inan sağlıklı bir şey değil bunu paylaşmak o yüzden hiç sinir olmalik bir sey yok gül geç
Amin inşallah canım Allah ıslah etsin ne diyim
Yok herkese açık bir de onu bilmiyordur o eşime söyledim o da gördü Allah ıslah etsin ne diyim nelerle uğraşıyorum görün değişik bir psikoloji ya düzgün insan yok çevremde
Ya biz nişanlıyken şey demişti ben oğluma hiç kız aramadım.. gerçekten oğlunun evlenmesini istemiyordu.. Bende aynısını düşünüyorum kaynanamdan dolayı konusu açıldığında oğlum eşiyle mutlu olsun ben onlara saygı sevgimi onlarda bana saygı sevgi göstersin herkes kendi yuvasında huzurlu yaşasın.. kimseyi kimseyede muhtaç etmesin diyorum.. benim oğlumu mutlu eden bir gelinim olacak kızım gibi severim basimin taci yaparim.. arkadaşlarıma bakıyorum kvleriyle birlikte disarda bulusuyorlar eğleniyorlar o annelerin gözlerine bakıyorum gülüyorlar farklı bir ışık var benimkinde olmayan
Evleneli 2 sene olacak daha da hazmedemiyor iste insanın kalbi fesat olmasın yeter

Vallahi deminki mesajı yazarken içimden kv nin aklında ya başka kız vardı gelin olarak düşündüğü yada oğlunun evlenmesini hiç istemedi diye geçirmiştim de ilk ihtimali yazmak istemedim. Yani bunun başka bi açıklaması olamaz zaten daha düğünden önce başlayan bi istememe durumu yani henüz o dönem ne yapmış olabilirsin ki baştan ön yargılı. Ya başka kız vardı aklında yada oğlunu evlendirmek istemiyordu seninkisi ikinci şık mış. Boşver hiç takma sen üç kişilik çekirdek ailende mutlu ol da dışarısı dışarda kalsın. Kv böyle paylaşımlar yaparak millete malzeme veriyor resmen oda onun ayıbı olarak kalsın

O kadar güzel yazmışsın ki canım gerçekten kendime hatırlatıcam bu cümlelerini işte neden istemediğini bende anlamasam da yazdığın şekilde onun ayıbı.. siz siz olun kaynanalarinizi öpün başınıza koyun

Benim ki mesela oğlum evlendi iyice ayağı kesildi oğlumu aldı kıskanıyorum demiş kızlar eltilerine bana onlar söyledi bu kadar olamaz ya djjsjs

Benim ki mesela oğlum evlendi iyice ayağı kesildi oğlumu aldı kıskanıyorum demiş kızlar eltilerine bana onlar söyledi bu kadar olamaz ya djjsjs
Ayağı kesildi derken ne demek istemiş.. oğlumu aldı kıskanıyorum nedir ya gerçekten bunlar oğullarını alıp napiyordu acaba çok sinirleniyorum benimki ben misafirliğe gittiğimde onlara(sevgiliyken) daha oğlumla yatamadım demişti bende evlenene kadar yat ondan sonra izin vermem demiştim bozulmuştu gerçekten nasıl bir zihniyetse kocaları olarak görüyorlar sanırım iğrenç...

Merhabalaaarr Göğüs pompası indirime girmiş ama manuel. Sizce buda iş görür mü alınabilir mi yoksa elektriklilerden mi almak daha iyi olur?

Eklentiler

• 81477C4E-49CF-43B8-AA55-D8A3E9CB4E80.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…