Annesinin yanına gitmiyormuş yani canımAyağı kesildi derken ne demek istemiş.. oğlumu aldı kıskanıyorum nedir ya gerçekten bunlar oğullarını alıp napiyordu acaba çok sinirleniyorum benimki ben misafirliğe gittiğimde onlara(sevgiliyken) daha oğlumla yatamadım demişti bende evlenene kadar yat ondan sonra izin vermem demiştim bozulmuştu gerçekten nasıl bir zihniyetse kocaları olarak görüyorlar sanırım iğrenç...
Benim ikizler olacağı için ben elektrikli aldım daha pratik geldi açıkcası manuel ile uğraşmak istemedim ama ne kadar kullanırım elektrikliyi onunda garantisi yokMerhabalaaarrGöğüs pompası indirime girmiş ama manuel. Sizce buda iş görür mü alınabilir mi yoksa elektriklilerden mi almak daha iyi olur?
Hee simdi anladim iyi olmus herkesin kendi duzeni var.. Senin işin de zormuş Allah sabır versin gerçekten iğrenç..Annesinin yanına gitmiyormuş yani canım
Kesinlikle benim kb vefat ettmiş biz tanışmadan eşimle sanırım eşinin yerine koyuyor bende böyle düşünüyorum iğrenç bir zihniyet ben o yüzden 2 yıl oldu evleneli 4 yıldır tanıyorum hiç anlaşamıyorum gidip gelmek istemiyorum kv ile
Manuel zorlayabilir bence imkanınız varsa elektrikli alın benceMerhabalaaarrGöğüs pompası indirime girmiş ama manuel. Sizce buda iş görür mü alınabilir mi yoksa elektriklilerden mi almak daha iyi olur?
Şimdi istemesin önemli değil de nişanlı kızı niye istemez ki nişanlıyken ne yapmış olabilirsin yani. Aman istemesin çokta önemli değil onu kim takar ayO kadar güzel yazmışsın ki canım gerçekten kendime hatırlatıcam bu cümleleriniişte neden istemediğini bende anlamasam da yazdığın şekilde onun ayıbı.. siz siz olun kaynanalarinizi öpün başınıza koyun
Oğlunun turşusunu kuracakti o yüzden istemediŞimdi istemesin önemli değil de nişanlı kızı niye istemez ki nişanlıyken ne yapmış olabilirsin yani. Aman istemesin çokta önemli değil onu kim takar aybak aklıma sen geldin
Nekadar sürede bir gidip geliyo ki annesine? Hergün uğramasını filan mı bekliyor acaba ? Herkesin kendi hayat telaşı var iş güç gayesi var tamam haftada bir gitsin bi ihtiyacı getirilecek götürülecek bişeyi varmı dolansın gelsin de zırt pırt olmaz ki bide kıskanıyorum mu demiş ayyyBenim ki mesela oğlum evlendi iyice ayağı kesildi oğlumu aldı kıskanıyorum demiş kızlar eltilerine bana onlar söyledi bu kadar olamaz ya djjsjs
Canım manuel zor ya bas dur ona bi bilek gücü lazım haliyle. En güzeli elektrikli almak benceMerhabalaaarrGöğüs pompası indirime girmiş ama manuel. Sizce buda iş görür mü alınabilir mi yoksa elektriklilerden mi almak daha iyi olur?
canım ben yastığa gerek duymamıştım sık sık yatış pozisyonunu değiştirirsen hiç gerek kalmaz. Biraz sağa biraz sola yatır biraz sırt üstü. Uyanıkken yeni beslenmediyse yüz üstü. Hep tek taraf üstüne yatırmazsan düz kafa sorunu olmaz yaniKızlar bebişlerin düz kafa olmaması için ne yapmak gerekiyor yada yastıkları falan oluyormuş almak gerekir mi
Ay konudan alakasız ama imzandaki yazı dikkatimi çektiOğlunun turşusunu kuracakti o yüzden istemedievet aman bosver yalnız çok komikmiş sonuna kadar benim kvnin sırat köprüsünden geçiş görüntüsü
Ayy çok teşekkür ederim canım benimAy konudan alakasız ama imzandaki yazı dikkatimi çektiay çok güzel yaa
Evet canım bunu toplu ortamda demiş bir de.. o yüzden ben kötü gelin değil herkes Allah yardım etsin gibi bakıyor bana kv bildikleri için haftada bir gidiyor eşim iş güç var tabi ki bende hep gitmiyorum eşim bi gidip bi saat yarım saat durup geliyorNekadar sürede bir gidip geliyo ki annesine? Hergün uğramasını filan mı bekliyor acaba ? Herkesin kendi hayat telaşı var iş güç gayesi var tamam haftada bir gitsin bi ihtiyacı getirilecek götürülecek bişeyi varmı dolansın gelsin de zırt pırt olmaz ki bide kıskanıyorum mu demiş ayyy
Senin gibi demekki giderek kötüleştim bende.. Ayy çıkaramıyorum da bi çıkarsam rahatlicam.. böyle doktorları Allah bildiği gibi yapsın ben anlamıyorum neye göre veriyolar bu ilaçları. Tam geçmedi biraz hafifledi sabaha iyi olurum herhaldeAyyyy üzüldüm deme öyle Allah korusun.. canım zaten bak tek demir ilacı değil başka ilanlarında da kötü etmeye başladıysa bırak doktoruna danış yenisine başlabenimde öyle başta bi kaç gün bir şey yapmadı git gide kotulestim en sonunda da kusunca hem ilacı hem de doktoru biraktim
Kusabiliyorsan zorla kendini kus mideni temizle sonra yoğurt ye iyi gelir ben kusunca rahatladım o ilacı yoksa mide sindirene kadar devam ediyor
E daha napsın adam kendinin de ailesi var ikiz bebeklere hamile karısı var onların masrafları kontrolleri işi gücü var hayat telaşı var yani bu kv de hep bana hep bana. Bazıları gerçekten çocuklarının kendi yuvaları aileleri olduğunu algılamakta güçlük çekiyorEvet canım bunu toplu ortamda demiş bir de.. o yüzden ben kötü gelin değil herkes Allah yardım etsin gibi bakıyor bana kv bildikleri için haftada bir gidiyor eşim iş güç var tabi ki bende hep gitmiyorum eşim bi gidip bi saat yarım saat durup geliyor
Aynen canım , çok üzücüü ama demekki her zaman da körü körüne güvenmemek lazım doktoraEvet evet yoğurt da iyi gelir midene canım , nereden bileceksin ki doktorun vermiş insan hiç şüphe etmeden tüketiyor sorgulamıyoruz ki
Bak demekki yalnız değilmişim kramp gibi giriyordu bütün karnıma. Şuan bir tık hafifledi.Evet arkadaşım da değişik kramp gibi diyordu demekki herkeste aynısını yapıyor
Canım ben varım bı serklajdan sonra vuruldum bıde 28 de vuracaklarKızlar aranızda hiç eşiyle kan uyuşmazlığı olan yok mu?
Sabaha geçer canım.. içindeki kağıdı okudun mu hamilelik kısmında yazan yazıyı onu okuyunca ben cok üzülmüştüm bu yazdıklarını düşünmüştüm.. Ama Allahtan daha beter olmadan çok şükür seni kurtardiSenin gibi demekki giderek kötüleştim bende.. Ayy çıkaramıyorum da bi çıkarsam rahatlicam.. böyle doktorları Allah bildiği gibi yapsın ben anlamıyorum neye göre veriyolar bu ilaçları. Tam geçmedi biraz hafifledi sabaha iyi olurum herhalde
Senı kv psikpat dunyada anne olmaktan baska hiçbirsey yokmuş gıbı tovbeeeBenim kv nin paylaşımına bi bakın helebunu 848473 kere paylaştı.. hayır yani gülüyorum da sinirde oluyorum
Eki Görüntüle 3386048
Gerçekten ağlanacak halime gülüyorum.. öyle galibaSenı kv psikpat dunyada anne olmaktan baska hiçbirsey yokmuş gıbı tovbeee
Bnde 27 de kontrolde söylicem 28 de vurulcmCanım ben varım bı serklajdan sonra vuruldum bıde 28 de vuracaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?