2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Annesinin yanına gitmiyormuş yani canım
Kesinlikle benim kb vefat ettmiş biz tanışmadan eşimle sanırım eşinin yerine koyuyor bende böyle düşünüyorum iğrenç bir zihniyet ben o yüzden 2 yıl oldu evleneli 4 yıldır tanıyorum hiç anlaşamıyorum gidip gelmek istemiyorum kv ile

Merhabalaaarr Göğüs pompası indirime girmiş ama manuel. Sizce buda iş görür mü alınabilir mi yoksa elektriklilerden mi almak daha iyi olur?
Benim ikizler olacağı için ben elektrikli aldım daha pratik geldi açıkcası manuel ile uğraşmak istemedim ama ne kadar kullanırım elektrikliyi onunda garantisi yok

Hee simdi anladim iyi olmus herkesin kendi duzeni var.. Senin işin de zormuş Allah sabır versin gerçekten iğrenç..

Şimdi istemesin önemli değil de nişanlı kızı niye istemez ki nişanlıyken ne yapmış olabilirsin yani. Aman istemesin çokta önemli değil onu kim takar ay bak aklıma sen geldin

Şimdi istemesin önemli değil de nişanlı kızı niye istemez ki nişanlıyken ne yapmış olabilirsin yani. Aman istemesin çokta önemli değil onu kim takar ay bak aklıma sen geldin
Oğlunun turşusunu kuracakti o yüzden istemedi evet aman bosver yalnız çok komikmiş sonuna kadar benim kvnin sırat köprüsünden geçiş görüntüsü

Benim ki mesela oğlum evlendi iyice ayağı kesildi oğlumu aldı kıskanıyorum demiş kızlar eltilerine bana onlar söyledi bu kadar olamaz ya djjsjs
Nekadar sürede bir gidip geliyo ki annesine? Hergün uğramasını filan mı bekliyor acaba ? Herkesin kendi hayat telaşı var iş güç gayesi var tamam haftada bir gitsin bi ihtiyacı getirilecek götürülecek bişeyi varmı dolansın gelsin de zırt pırt olmaz ki bide kıskanıyorum mu demiş ayyy

Merhabalaaarr Göğüs pompası indirime girmiş ama manuel. Sizce buda iş görür mü alınabilir mi yoksa elektriklilerden mi almak daha iyi olur?
Canım manuel zor ya bas dur ona bi bilek gücü lazım haliyle. En güzeli elektrikli almak bence
Kızlar bebişlerin düz kafa olmaması için ne yapmak gerekiyor yada yastıkları falan oluyormuş almak gerekir mi
canım ben yastığa gerek duymamıştım sık sık yatış pozisyonunu değiştirirsen hiç gerek kalmaz. Biraz sağa biraz sola yatır biraz sırt üstü. Uyanıkken yeni beslenmediyse yüz üstü. Hep tek taraf üstüne yatırmazsan düz kafa sorunu olmaz yani

Evet canım bunu toplu ortamda demiş bir de.. o yüzden ben kötü gelin değil herkes Allah yardım etsin gibi bakıyor bana kv bildikleri için haftada bir gidiyor eşim iş güç var tabi ki bende hep gitmiyorum eşim bi gidip bi saat yarım saat durup geliyor

Senin gibi demekki giderek kötüleştim bende.. Ayy çıkaramıyorum da bi çıkarsam rahatlicam.. böyle doktorları Allah bildiği gibi yapsın ben anlamıyorum neye göre veriyolar bu ilaçları. Tam geçmedi biraz hafifledi sabaha iyi olurum herhalde

E daha napsın adam kendinin de ailesi var ikiz bebeklere hamile karısı var onların masrafları kontrolleri işi gücü var hayat telaşı var yani bu kv de hep bana hep bana. Bazıları gerçekten çocuklarının kendi yuvaları aileleri olduğunu algılamakta güçlük çekiyor

Evet evet yoğurt da iyi gelir midene canım , nereden bileceksin ki doktorun vermiş insan hiç şüphe etmeden tüketiyor sorgulamıyoruz ki
Aynen canım , çok üzücüü ama demekki her zaman da körü körüne güvenmemek lazım doktora
Evet arkadaşım da değişik kramp gibi diyordu demekki herkeste aynısını yapıyor
Bak demekki yalnız değilmişim kramp gibi giriyordu bütün karnıma. Şuan bir tık hafifledi.

Sabaha geçer canım.. içindeki kağıdı okudun mu hamilelik kısmında yazan yazıyı onu okuyunca ben cok üzülmüştüm bu yazdıklarını düşünmüştüm.. Ama Allahtan daha beter olmadan çok şükür seni kurtardi

Kızlar bıkac gündür moralim cok bozuk haftasonu esım tarla surmek ıcın memlelete gıttı durumları biliyorsunuz bende anneme gıttım halamla babannem sankı ben kendımı cocugumu dusunmuyor gıbı bırsuru laf ettıler işte bırgun ıcın gelınır mı 3 ay daha sabredemıyon mu cocuga bısey olacak heryere gıdıyon butun olumsuzşukları saydılar sankı hersey benı korkutuyor hersey benım elımdeymıs gıbı eve gelınce hungur hungur ağladım zaten esımın memlekete gıdelım gelelım baskısı benı daraltıyor cok sukur doktor hareket etmemde risk gormuyor hatta yuruyus yap ben sen ayaga kalk dıye serklaj yaptım dıyor ama artık yoruldum ınsanların her ayaga kalktıgımda sankı kotu anneymısım gıbı bakmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…