2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bnde 27 de kontrolde söylicem 28 de vurulcm
Unutmuştum geçen hafta aklıma geldi
Canım kanaman olmadıysa onemlı degıl zaten eskıden dogumdan sonra vurulurlarmıs annemlerde de varda sımdı her ıhtımale karsı vuruyorlar korkulacak bı ıgne degıl benım 3. Bu ıkı defa dusuk yaptıgımda vuruldum bıde bunda

Kız sen gebe okuluna da mı gidiyorsun maşallah ya bizim ilk gebeliğimiz sanki önceden doğum yapmışım gibi umursamıyorum ya keşke bende bir eğitime felan katılabilsem yeminle cahil geldim cahil gitcem
İlkinde ben de gitmemiştim canım, bu kez de onlar aradı da öyle haberim oldu yoksa ben de bilmiyordum ben yazarım öğrendiklerimi size

gulumsebebek bugün lohusayı izledik arkadaşlarla hepimiz anneyiz, gülmekten karnımız ağrıdı kız eşlerimiz de oradaki eş gibi aynı kendimle çok bağdaştırdım ben, hem güldüm hem ağladım beğendim yani. Aydınlanma geldi doğum öncesi izlemem iyi oldu, eşime de kesin izletmem lazım ama

Kızlar bebişlerin düz kafa olmaması için ne yapmak gerekiyor yada yastıkları falan oluyormuş almak gerekir mi
Bir sağa bir sola yatırırsın canım zaten uyurken sırt üstü yatırmayın diyorlar, reflü yatağı gibi bir şey alırsan sırttan ve önden destekliyor kendisi dönemiyor bebekler.

Oyle düşünme canim belki üstü kapalı eşine kızıyorlar o halde seni de getirdiği için ama işte sen rahatsan agritmiyorsa üzme kendini

Kızlar bugün kontrolden geldim doktor bebişin karın çevresinin olması gerekenden geri geldiğini söyledi. Çok üzerinde durmadı uzun boylu zayıf olarak doğabilir normal dedi. Eşimde çok zayıf yaşıtlarından hep geride gelen bi çocukmuş ergenlikten sonra atak yapmış. Bizim ailede de herkes uzun boylu ve obez Doktor da genetik olabilir takılma eşine çektiği daha iyi dedi. Ne yapmam gerekiyor dediğimde de protein alımını artır dedi. Ben her gün 2 yumurta yarım avakado eski kaşar zeytin ceviz tüketiyorum. Çiğ kabak çekirdeği kaju badem yemeye dikkat ediyorum. Ekstra ne önerirsiniz arkadaşlarım.
Bir de haftasonu çok gezdiğim için akşam kahverengi leke geldi doktor progestana tekrar başlattı. Erken doğum riskinden dolayı. Direkt sorduğu şeyde yoruldun mu oldu. Bende uzun bi aradan sonra dışarıda normal bi gün geçirmiştim oysa ki. Neyse yavaş hayatıma devam etmem gerekiyor demek ki sağlık olsun

Geçmiş olsun az kaldı dayan kilo için de sütle nesquik karıştır bunu çok duydum ben bunu güzel kilo aldırıyormuş bebişe

Kızlar ben gece bir şeye çok aşırı korktum ve ağladım.. karnım çok acıyor hala başta kasiklarimdan başladı karnım şuan acıyor ne yapabilirim sizce neden böyle geçmedi??
Kendini kastığın için mi oldu acaba sıcak iyi gelir ama o da koyulmaz riskli masaj yapsan belki iyi gelir mi ki

Ben ikisinide oldum canım ama en son 10 sene önceki dogumumda olmuştum doktoruna veya saglık ocagına söylersen bilgilendirir mutlaka. Nasılsın nerelerdesin nasıl gidiyor bebişin nasıl kuzum
Çok şükür iyiyim kuzum Bebişimde iyi tekmeler teyzesii, en son detaylı ultrasona gitmiştim ay sonu gibi gideceğim tekrar artik 25.hafta oluyor saka maka az kaldi siz hazır hissediyor musunuz

Evet bi fikir söylediğin zaman illa ki bi yorum yapılıyor zaten karar vermek çok zor kafa iyice karışıyor işin içinden çıkılmıyor.İnşallah hepimiz bebişlerimiz için en doğru en hayırlı ismi koyarız
Evet canım güzel babamı da çok mutlu etmek isterim ama kazımı da eşim ekliyor kazım kemal hiç istemiyorum aslında iki isim de çok seviyorum tek sade olsun istiyorum

Kızlar ben gece bir şeye çok aşırı korktum ve ağladım.. karnım çok acıyor hala başta kasiklarimdan başladı karnım şuan acıyor ne yapabilirim sizce neden böyle geçmedi??
Benim de ağlayıp üzülünce karnım bir süre taş gibi oluyor canım, sola uzanıp dinleniyorum derin nefes alıyorum birkaç saate geçiyor

Annem büyük abime siz koymadınız babanızın ismini demiş geçen gün o da biz hanımların ağzına baktık koyamadık demiş Hay Allahım ya 4 erkek torun birine 2. İsim olarak bile koyabilirlerdi ama tercih etmemişler.kemal güzel isim ama baba ismi diye koymak istemedim demişti küçük yengemonu koyarsa kendi babası da istermiş böyle böyle ortalık karışıyor kimse koymuyor
Dedemin ismi mehmet bi amcam bi de halam koymuş mehmet ismini babam niye tercih etmedi bilemiyorum

Kanamam yok ama benim kanım negatif kızlarımın pozitif oldu babadan aldılar. Buda pozitif olmaz ihtimali yüksek o yüzden nolur nolmaz diye vurulayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…