2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sen elinden geleni yaptın serklaj dedi yaptırdın yatmana gerek yok dedi günlerce yattın. Allah’a şükür risk geçti seni niye darlıyolar ki hadi yine sonra sen üzülürsün Allah korusun bişey olmasın diye korkuyorlar baskı yapıyorlar dicem de bukadar kötü senaryolar da söylenilmezki. Kv olsa takma boşver dicem ama anne söyleyince insan ister istemez üzülür tabi. Yavrularımız Allah’a emanet biz onlar için en iyisini en doğrusunu düşünürüz zaten

Karın çevresinin küçük olması kiloyu mu etkiliyor canım kilodan bağımsız mı Mart annelerinde birinin de öyle onun 2 hafta geriden geliyormuş ama kilo alımı normale döndü diyor bebek için bi sıkıntı yokmuş.
Kızlar ben gece bir şeye çok aşırı korktum ve ağladım.. karnım çok acıyor hala başta kasiklarimdan başladı karnım şuan acıyor ne yapabilirim sizce neden böyle geçmedi??
Sen korkup ağladıkça bitarafa toplanıp kasıldı galiba canım. Rahatlat kendini bi ılık duşa girsen iyi gelir mi acaba

Evet ılık bir dusun bebekleri de rahatlattigini okumuştum ben de cesursavasci çok geçmiş olsun

Merhabalaaarr Göğüs pompası indirime girmiş ama manuel. Sizce buda iş görür mü alınabilir mi yoksa elektriklilerden mi almak daha iyi olur?
merhaba, bu çok güzel bir ürün ben kullandım lansinoh marka olanını. Makina değil, sadece göğsünüze takıyorsunuz ve göğsü boşaltıyor. Emzirirken filan diğer göğüs için çok iyi oluyordu benim göğsüm akıyordu. ama süt arttırmak için kullanılır mı bilemiyorum. elektrikli olandan da var bende. mastit oldum ben 20. günde. bu ürün baya kurtarıcı olmuştu. Ama makine olarak düşünmeyin lütfen.

Canım benimde ilk bebegimde böyle olmuştu her gidisimde göbek çevresi geriden geliyor diyordu doktor.
Bu genetik bir durummuş çocugun yapısıyla alakalı.
Bence çokta sıkıntı etme.
Zaten yeterince iyi besleniyormuşsun.

O degilde öyle korkutmuşlardı ki ben çocuk dogunca göbegi baya baya içe çökük tuhaf görünen tutsan ikiye ayrılacak bişey olacak sandım.

Doğdu ki gayet sağlıklı bir bebek.
Diğerlerinden hiç farkı yok.

Bazen çokta takmamamk gerekmiş ozamanlar baya stres yapıyordum. Gereksizmiş

Kızlar bebeğim gece karnimdan çıkmak istercesine hareket ediyordu. Vurma olayini geçtim yer değiştirirken hissettim karnım sürekli oynuyor ve hareketleri sertti epeyi sanki eliyle ayağıyla var gücüyle ittiriyor ya da karnıma doğru yaslanmis dönüyor gibi. Bu beni biraz endişelendirdi açıkçası çok sert hareketlerdi çünkü dünde aşı olunca bebeğin iceride rahatsız olduğu bir durum mu oldu acaba dedim. Bu normal mi artık böyle çok sert mi olacak hareketler yoksa farklı bir durum mu var

Kizlar sudocrem bide lansinohum göğüs ucu kremlerini aldiniz mi
Canım lansinoh göğüs ucu kremini kullandım ben hala var elimde ilk gebelikten kalan ama 2 sene olcak skt geçti mi yada kullanılır mı bilmiyorum içime sinmezse ihtiyaç olursa ozaman eşime aldırırım diye düşündüm. Ama çoğu anne adayıda doğumdan 2-3 hafta önce kullanmaya başlıyor onu ozaman düşünürüm dedim artık. Sudocrem kızıma almıştım sık kullanmıyorum pişik filan olursa sürüyorum indirimdeyse alınır yoksa aciliyeti yok gibi zaten rutin kullanacağın pişik kremi varsa doğumdan sonra gerekli olursa alınır

Kızlar bide doğumdan önce ayva çekirdeğini krem gibi yapıp bir kaç hafta önceden sürmeye başlıyorlar çok etkili olduğunu okumuştum ama ben kullanmadım hiç aslında denenebilir

Çok şükür iyiyim kuzum Bebişimde iyi tekmeler teyzesii, en son detaylı ultrasona gitmiştim ay sonu gibi gideceğim tekrar artik 25.hafta oluyor saka maka az kaldi siz hazır hissediyor musunuz
Her daim hazırım saglıkla gelsin yeter ki kuzular gününde vaktinde

Ben tetanozdan sonra öyle bişey yaşamışmıydım hatırlamıyorum canım. Haftamda senden küçük olduğu için şuan o derece hissiyat yok bende. İstersen bi doktoruna yaz eğer bebek rahatsız olduysa bir iki güne normale döner aşı da etki etmiş olabilir. Baktın hala devam ediyorsa demekki bundan sonra böyle hissedeceksin ama doktordan duymak içini rahatlatır

Benim oğlum hep öyleydi canım bu haftalarda hatırlıyorum içeride at koşturuyordu çukurlar tümsekler oluşturuyordu, ama kızım narin narin hareket ediyor ben de az hareket ediyo diye endişeleniyorum cinsiyet farkından olabilir bence. Erkek bebekler daha güçlü vuruyor olabilir, bence sorun yoktur
Kızlar bide doğumdan önce ayva çekirdeğini krem gibi yapıp bir kaç hafta önceden sürmeye başlıyorlar çok etkili olduğunu okumuştum ama ben kullanmadım hiç aslında denenebilir
Nasıl yapılıyormuş? Bir de bu aldığımız gümüş kapaklar nasıl kullanılıyor? Ben ilkinde göğüs ucu yarasından çok çektim bu defa tüm tedbirleri almak istiyorum

Nasıl yapılıyormuş? Bir de bu aldığımız gümüş kapaklar nasıl kullanılıyor? Ben ilkinde göğüs ucu yarasından çok çektim bu defa tüm tedbirleri almak istiyorum
Her emzirmede göğüs ucunu sütünle nemlendirip gümüş kapağı kapatcksın canım, zaten 2 3 hafta kullanmak yetiyor sonra alışıyor meme ucu.
İlk kızımda bende çok çektim ne yaptıysam geçmedi 3 ay. İkinci kızımda kullandım elhamdulillah hiç yara olmadı. Bundada kullancm inşaAllah

Tamamdir canım çok teşekkür ederimm

Aay evet tam dediğin gibi tümsekler çukurlar oluşuyor, karnımı açtım izledik resmen hareketleri. Gece de hiç durmadı, normalde ben vurusuna karsilik verirdim o da cevap verirdi dün sadece elim karnimdaydi hissettim resmen elimin altında sertligi dönüşünü, eşim tamam durtmeyelim çocuk uyusun artık diyor, durtmuyorum ki kendi vuruyor hep o beni uyutmuyor asıl dedim peki oğlun çok hareketli miydi bebekken falan, ben bu konuda da korkuyorum çok hareketli bir çocuk olacak diye

Artık büyüdü kuzum alış böyle sert hareketlere hele 30. Haftadan sonra noluyooo yavrum dedirtiyolar

Artık büyüdü kuzum alış böyle sert hareketlere hele 30. Haftadan sonra noluyooo yavrum dedirtiyolar
Yaa normal o zaman dimii ben dün noluyor oldum ilk defa çok sert hareketini hissettim onda da şansımıza eşimin eli karnimdaydi ödü koptu normal mi ya çok garipti çok korkuyorum diyor ben sonrasında uyuyamadım süre boyunca gece hep öyle hissettim, şu instagramda gordugumuz karin hareketlerini yakında gorcez o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…