Ayva çekirdeklerini su dolu kavanoza koyup bir gece bekletiyormuşuz sabaha jelimsi kıvam alıyormuş benim doktor arkadaşım yeni doğum yaptı sayılır, pahalı kremlerden çok daha iyi geldiğini söyledi. Ben de mevsimi geçmeden ayva aldım çekirdeklerimi çıkarıp buzluğa atayım diye hala yapmadım onca ayvayı kim yicek diye düşünmektenBenim oğlum hep öyleydi canım bu haftalarda hatırlıyorum içeride at koşturuyordu çukurlar tümsekler oluşturuyordu, ama kızım narin narin hareket ediyor ben de az hareket ediyo diye endişeleniyorumcinsiyet farkından olabilir bence. Erkek bebekler daha güçlü vuruyor olabilir, bence sorun yoktur
Nasıl yapılıyormuş? Bir de bu aldığımız gümüş kapaklar nasıl kullanılıyor? Ben ilkinde göğüs ucu yarasından çok çektim bu defa tüm tedbirleri almak istiyorum
Peki diğer emzirme vaktine kadar gümüş kapakla kapalı mı kalıyor? Yani tüm gün mü kullanıyoruz?Her emzirmede göğüs ucunu sütünle nemlendirip gümüş kapağı kapatcksın canım, zaten 2 3 hafta kullanmak yetiyor sonra alışıyor meme ucu.
İlk kızımda bende çok çektim ne yaptıysam geçmedi 3 ay. İkinci kızımda kullandım elhamdulillah hiç yara olmadı. Bundada kullancm inşaAllah
Aay evet tam dediğin gibi tümsekler çukurlar oluşuyor, karnımı açtım izledik resmen hareketleri. Gece de hiç durmadı, normalde ben vurusuna karsilik verirdim o da cevap verirdi dün sadece elim karnimdaydi hissettim resmen elimin altında sertligi dönüşünü, eşim tamam durtmeyelim çocuk uyusun artık diyor, durtmuyorum ki kendi vuruyor hep o beni uyutmuyor asıl dedimpeki oğlun çok hareketli miydi bebekken falan, ben bu konuda da korkuyorum çok hareketli bir çocuk olacak diye
Aynen normal artıkYaa normal o zaman dimiiben dün noluyor oldum ilk defa çok sert hareketini hissettim onda da şansımıza eşimin eli karnimdaydi ödü koptu normal mi ya çok garipti çok korkuyorum diyor ben sonrasında uyuyamadım süre boyunca gece hep öyle hissettim, şu instagramda gordugumuz karin hareketlerini yakında gorcez o zaman
Bak benim imzamda ne yazıyorYaa normal o zaman dimiiben dün noluyor oldum ilk defa çok sert hareketini hissettim onda da şansımıza eşimin eli karnimdaydi ödü koptu normal mi ya çok garipti çok korkuyorum diyor ben sonrasında uyuyamadım süre boyunca gece hep öyle hissettim, şu instagramda gordugumuz karin hareketlerini yakında gorcez o zaman
Aa her gün bir ayva yiyordum ben tüh keşke biriktirseymişimAyva çekirdeklerini su dolu kavanoza koyup bir gece bekletiyormuşuz sabaha jelimsi kıvam alıyormuş benim doktor arkadaşım yeni doğum yaptı sayılır, pahalı kremlerden çok daha iyi geldiğini söyledi. Ben de mevsimi geçmeden ayva aldım çekirdeklerimi çıkarıp buzluğa atayım diye hala yapmadım onca ayvayı kim yicek diye düşünmekten
Reçel yapabilirsin yada tatlısınıAyva çekirdeklerini su dolu kavanoza koyup bir gece bekletiyormuşuz sabaha jelimsi kıvam alıyormuş benim doktor arkadaşım yeni doğum yaptı sayılır, pahalı kremlerden çok daha iyi geldiğini söyledi. Ben de mevsimi geçmeden ayva aldım çekirdeklerimi çıkarıp buzluğa atayım diye hala yapmadım onca ayvayı kim yicek diye düşünmekten
Aaay bizimki de öyle olacak sanırım yaPeki diğer emzirme vaktine kadar gümüş kapakla kapalı mı kalıyor? Yani tüm gün mü kullanıyoruz?
evet canım çok hareketli bebekken de öyleydi beş dk oturtamazdık, şimdi de hala öyle, spor öğretmenleri çok memnunlar ama iyi yönden bakarsak diğer çocuklar yorulup bırakırken benimki soluksuz antrenmanlara devam ediyormuş
Evet canım 2 hafta sürekli kalacak. Önemli olan orayı nemli tutmak kurutmamak. Zaten ilk zamanlar çok sık emiyolar her emmeye ıslatıp kapatılacakPeki diğer emzirme vaktine kadar gümüş kapakla kapalı mı kalıyor? Yani tüm gün mü kullanıyoruz?
Ben video çekiyordum önceki haftalarda minik minik pıt pıt karnında hareketlenme oluyordu, şimdi resmen dönmeler vs karnımın şekli kayıyorAynen normal artıkkızlarımda birsürü videolarım var ağzın ayrık kalır elinden gelse çıkacak dersin
Hiç de sevmeyiz manasız bi tadı var ayvanın benceReçel yapabilirsin yada tatlısını
Aaay evet imzanda da yazıyorBak benim imzamda ne yazıyordün gece benimki de öyleydi senle aramızda 2 hafta olmasına rağmen korkutuyo da sıpalar bir anda noluyo diyorum o kadar sert vurdu döndü yuvarlandı bi şeyler yaptı ki
Öyle deme hamileler için Hadis Şerif var ayva ile ilgiliHiç de sevmeyiz manasız bi tadı var ayvanın bence
Bizim oğlanlar bize çektirecek anlaşıldıAaay evet imzanda da yazıyoryaa arada çok sert tekmelerdi ama ilk defa resmen vücudunu hissettim yani elimin altinda tümsek olusturdu döndü bir yandan korkuyorum ya bu normal mi diye eşim ayrı panik kadınlar kulübü ne diyor diyor aksam sormadım ki dedim ahahahah gece de çok artınca ben de tırstım açıkçası bundan sonra daha da net olacakmış çok heyecanlıyım
Ayva çekirdeklerini yarım çay bardağı suya atıp bir gece buzdolabında bekletince jöle kıvamını alıyormuş onu sık sık sürmek gerekiyormuş uzun süre kullanmadığı krem kalmayıp bunu deneyenler geçirmiş. 2022 Temmuz annelerinden aklımda kalmıştı araştırınca faydalı olduğunu yazan çok kişi var. Bide gül suyu ve ayva çekirdeği karışımını çatlaklara sürünce de iş görüyormuş. Eğer bunlar doğruysa ayva gerçekten hamileler için yaratılmış meyve demektir.Benim oğlum hep öyleydi canım bu haftalarda hatırlıyorum içeride at koşturuyordu çukurlar tümsekler oluşturuyordu, ama kızım narin narin hareket ediyor ben de az hareket ediyo diye endişeleniyorumcinsiyet farkından olabilir bence. Erkek bebekler daha güçlü vuruyor olabilir, bence sorun yoktur
Nasıl yapılıyormuş? Bir de bu aldığımız gümüş kapaklar nasıl kullanılıyor? Ben ilkinde göğüs ucu yarasından çok çektim bu defa tüm tedbirleri almak istiyorum
Ayva yemeye gidiyorum şimdiÖyle deme hamileler için Hadis Şerif var ayva ile ilgiliBir kavim Peygamber Efendimiz sav geliyor doğan çocuklarımız çirkin oluyor güzel olması için napalım diyorlar. Peygamberimiz sav hamile hanımlar ayva yesin diyor
Bende pek sevmezdim ama bu hadisi duyunca yemeye başladımçok düzenli olmasa da yiyorum ara ara
MantıklıReçel yapabilirsin yada tatlısını
Bana da öyle geliyor vallaBizim oğlanlar bize çektirecek anlaşıldıo anki hareketten korkuyorum ama hiç korkulcak bi durum yok bence kuzum ne güzel sağlıklılar hareketliler taklalar atıp oynuyolar keyifleri yerinde öyle düşün
Ay evet bu hadisi bende biliyorum çok mucizevi değil mi ya. Ayvanın kendisi doğacak çocuğa çekirdekleri emzirmede kullanılıyor her yönden gerçekten hamileler için yaratılmış gibiÖyle deme hamileler için Hadis Şerif var ayva ile ilgiliBir kavim Peygamber Efendimiz sav geliyor doğan çocuklarımız çirkin oluyor güzel olması için napalım diyorlar. Peygamberimiz sav hamile hanımlar ayva yesin diyor
Bende pek sevmezdim ama bu hadisi duyunca yemeye başladımçok düzenli olmasa da yiyorum ara ara
Kız dur nereye çıkıyo otursun oturduğu yerdeBana da öyle geliyor vallaben de tam tersini düşündüm yavrum artık çıkmak mi istiyor karnımı delecek neredeyse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?