2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayva çekirdeklerini su dolu kavanoza koyup bir gece bekletiyormuşuz sabaha jelimsi kıvam alıyormuş benim doktor arkadaşım yeni doğum yaptı sayılır, pahalı kremlerden çok daha iyi geldiğini söyledi. Ben de mevsimi geçmeden ayva aldım çekirdeklerimi çıkarıp buzluğa atayım diye hala yapmadım onca ayvayı kim yicek diye düşünmekten

Peki diğer emzirme vaktine kadar gümüş kapakla kapalı mı kalıyor? Yani tüm gün mü kullanıyoruz?
evet canım çok hareketli bebekken de öyleydi beş dk oturtamazdık, şimdi de hala öyle, spor öğretmenleri çok memnunlar ama iyi yönden bakarsak diğer çocuklar yorulup bırakırken benimki soluksuz antrenmanlara devam ediyormuş

Aynen normal artık kızlarımda birsürü videolarım var ağzın ayrık kalır elinden gelse çıkacak dersin

Bak benim imzamda ne yazıyor dün gece benimki de öyleydi senle aramızda 2 hafta olmasına rağmen korkutuyo da sıpalar bir anda noluyo diyorum o kadar sert vurdu döndü yuvarlandı bi şeyler yaptı ki

Aa her gün bir ayva yiyordum ben tüh keşke biriktirseymişim neyse bundan sonrakileri ben de atayım buzluğa o zaman, teşekkür ederim

Reçel yapabilirsin yada tatlısını

Aaay bizimki de öyle olacak sanırım ya haftada bir iki az hareket edip depoluyor sonra durmuyor yerinde

Peki diğer emzirme vaktine kadar gümüş kapakla kapalı mı kalıyor? Yani tüm gün mü kullanıyoruz?
Evet canım 2 hafta sürekli kalacak. Önemli olan orayı nemli tutmak kurutmamak. Zaten ilk zamanlar çok sık emiyolar her emmeye ıslatıp kapatılacak

Aynen normal artık kızlarımda birsürü videolarım var ağzın ayrık kalır elinden gelse çıkacak dersin
Ben video çekiyordum önceki haftalarda minik minik pıt pıt karnında hareketlenme oluyordu, şimdi resmen dönmeler vs karnımın şekli kayıyor aay her ayı ayrı heyecan şimdiden tumseklere cukurlara başladı bir iki haftaya o zaman göbek şov başlasın

Bak benim imzamda ne yazıyor dün gece benimki de öyleydi senle aramızda 2 hafta olmasına rağmen korkutuyo da sıpalar bir anda noluyo diyorum o kadar sert vurdu döndü yuvarlandı bi şeyler yaptı ki
Aaay evet imzanda da yazıyor yaa arada çok sert tekmelerdi ama ilk defa resmen vücudunu hissettim yani elimin altinda tümsek olusturdu döndü bir yandan korkuyorum ya bu normal mi diye eşim ayrı panik kadınlar kulübü ne diyor diyor aksam sormadım ki dedim ahahahah gece de çok artınca ben de tırstım açıkçası bundan sonra daha da net olacakmış çok heyecanlıyım

Hiç de sevmeyiz manasız bi tadı var ayvanın bence
Öyle deme hamileler için Hadis Şerif var ayva ile ilgili Bir kavim Peygamber Efendimiz sav geliyor doğan çocuklarımız çirkin oluyor güzel olması için napalım diyorlar. Peygamberimiz sav hamile hanımlar ayva yesin diyor
Bende pek sevmezdim ama bu hadisi duyunca yemeye başladım çok düzenli olmasa da yiyorum ara ara

Bizim oğlanlar bize çektirecek anlaşıldı o anki hareketten korkuyorum ama hiç korkulcak bi durum yok bence kuzum ne güzel sağlıklılar hareketliler taklalar atıp oynuyolar keyifleri yerinde öyle düşün

Ayva çekirdeklerini yarım çay bardağı suya atıp bir gece buzdolabında bekletince jöle kıvamını alıyormuş onu sık sık sürmek gerekiyormuş uzun süre kullanmadığı krem kalmayıp bunu deneyenler geçirmiş. 2022 Temmuz annelerinden aklımda kalmıştı araştırınca faydalı olduğunu yazan çok kişi var. Bide gül suyu ve ayva çekirdeği karışımını çatlaklara sürünce de iş görüyormuş. Eğer bunlar doğruysa ayva gerçekten hamileler için yaratılmış meyve demektir.
Gümüş kapağıda enzirme sonrası meme ucunu kendi sütünle silip takıyosun. Doğumdan bi kaç hafta önce kullanmaya başlayanlar da var ama

Ayva yemeye gidiyorum şimdi

kızlar umarım hepimizin gönlüne göre ve sağlıklı minnakları olur ben yeni aday olarak ilk verdiğimde öğrendiğimde betam 34 tü , 4 gün sonra 133 oldu 2 gün sonra 221 ve yarın tekrar 4 gün sonra vermiş olacağım sizce nasıl tecrübeli anneler

Bizim oğlanlar bize çektirecek anlaşıldı o anki hareketten korkuyorum ama hiç korkulcak bi durum yok bence kuzum ne güzel sağlıklılar hareketliler taklalar atıp oynuyolar keyifleri yerinde öyle düşün
Bana da öyle geliyor valla ben de tam tersini düşündüm yavrum artık çıkmak mi istiyor karnımı delecek neredeyse diye

Ay evet bu hadisi bende biliyorum çok mucizevi değil mi ya. Ayvanın kendisi doğacak çocuğa çekirdekleri emzirmede kullanılıyor her yönden gerçekten hamileler için yaratılmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…