2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim hiç tam 2 kat artışım olmamıştı %60 ın üzerinde artış olması yeterli. Sağlıkla kucağına al inşallah

Kizlar siz hiç parol kulaniyor musunuz ? Ben baş ağrisindan duramiyorum parol kulaniyorum arada
mecbur kalınca kullanıyorum hatta bazen günde 2 kullanıyorum. Başım ağrıyınca hayat duruyor benim için gerilim tipiyse ılık duşta suyu başımdan aşağı tutup öylece bekliyorum sonrada ayaklarıma soğuk su tutup çıkıyorum ozaman gerek kalmıyor kullanmama ama bazen hiç geçmiyor yatabilsem neyse de evde çocuk var yatamıyorum da ozaman günde 2 tane bile içtiğim oluyor

noldu canım gece gece neyden korktun
Filmlerde yağmur şimşek sahnesi vardır ya dün antalya öyleydi berbat bir yağmur var.. panjurlara vuruyor baya gerildim evde de yalnızım.. gecenin 12sinden sonra zilim çaldı bu apartmanda 8 daire var sadece 2 aile kalıyoruz bağırsam yetişecek kimse yok yardımıma zaten diğer aileye lavabo yüzünden kızgınım her neyse.. Beni çok kötü korku saldı eşime ulaşmaya çalışıyorum bir yandan bir yandan da ev kapkaranlık uyuyacaktım zaten birde kaynanam yüzünden üzülmüştüm bilmiyorum çok kötü korktum.. sonra eşim geldi meğersem bizim diğer komşu disarda kalmış o basmış zile.. düşüncesiz insan disarda arabamız yok evde hamile yalnız ben hava b.k gibi birde aşağısı otomatik şifreyi giriyon açılıyor.. Ben yemin ediyorum burdan zannettim kapımda zannettim çalan kisiyi korkumdan mahvoldum cunku dedigim sekilde anahtari unutsan bile sifreyi giriyon aciliyor kapi veya anahtarla ne zihniyet bilmiyorum ama çok korktum..
Eskiden olsa kapıda mi diye bakardım hamilelikten ona bile korktum

Ay gerçekten dışarda bile kalsa senin daireden başka daireye basamamış mı koca apartmanda. Hamile bu kadın filan diye düşünür insan. Ya hadi hamileliği de geç bekarların ziline basıp tedirgin edeceğime ailenin ziline basayım dese kapının önünde arabanız yok yani ya eşin evde değil ya ikiniz de evde değilsiniz belli işte. Denemek için mi çaldı acaba bilemedim yani. Aşağıdan basılınca çalan zille dairenin kapısından basılan zil aynı mı çalıyor canım. Eğer farklı çalıyorsa daha iyi ayırt edilir. Bilmiyorum bana da saçma geldi aşağıdan basması şifre ile giriş varken. Boşver içine korku salma sen ama tüm ışıkları da kapatma evde hareket olduğu belli olsun

Canım tek ben ve o basan kişiler yasiyo apartmanda benimde anlamadığım saçma gelen kısım aşağısı sifreylede açılıyor sonra eşim geldiğinde sifreyle girdi.. ziller aynı caliyo malesef aşağıdan basilanla buradaki farklı çalsa cidden daha güzel olurmusmus.. işte insanlar düşüncesiz öküz beni gece gece korkuttu sabaha kadar acısını çektim siz siz olun korkmayın o acıyı yaşayınca nasıl doğum yapicam ben dedimböyle kasiklarim çok kötü agriyo kasiliyor gibi anlamsız böyle tüm karında agriyo garip şekilde

Ay dün bi ara hava iyiydi balkona çıkıp şöyle sakince oturayım dedim motor geçti bide egzoz patlattı o an sıçradım kalbim baya hızlı attı çokta sinirlendim ama anlık oldu şükür bi sorun yaşamadım. Sen aksine o korkuyla bi süre kalıp eşin gelene kadar baya gerilmişsin ondan baya etkiledi sanırım bebeği de kasılma filan yapmış bariz yani. Düşünme artık çok şükür ikiniz de iyisiniz demekki pek yalnız kalmamaya çalışmak lazım geç vakitler özellikle. Hepimizin kulağına küpe olsun vallahi

Kızlar şubat annelerini okudum da biraz korktum ya meme yaraları olmuşlar yavaş yavaş korku loading %75

Kızlar şubat annelerini okudum da biraz korktum ya meme yaraları olmuşlar yavaş yavaş korku loading %75
Okuma okuma ayı gelen topiği okuma şimdiden korku salmasın mart annelerini nisan annelerini oku. Şimdilik bizi ilgilendiren kısımlar orda bizden önce gidiyor ayları. Artık son dönem Nisan annelerini okuyup gözümüz korkmaya başlarken pat doğururuz hemen geçer korku şimdiden okursan korkuyla zaman geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…