2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Doktorunu bulduysan kafanda okeyse bence de başka doktorlarla kafanı karıştırma canım, ben sadece kafam karıştıginda teyit amaçlı başka doktora gidiyorum. Daha önce boş gebelikte böyle yaptım şimdiki gebelikte kilosunun geri çıkmasını anlatmıştım öyle yaptım ama onun haricinde tek doktorla devam ediyorum aynı hastane aynı cihaz bile farklı sonuç veriyormuş doktorlarda senin her şey farklı bence o yüzden takılma kendi doktoruna bak sen:)

Ben hırka aldım peluş üzerine battaniye örterim diye düşündüm
Battaniyesi var şu an ince olan da kalın olan da yelek falan da örülmüş gerekli olur mu tuluma emin de olamadım çünkü evden arabaya arabadan hastaneye olacak gibi ama ben 40 vs pek beklemek istemiyorum açıkçası biraz ele gelince çıkartırım galiba havalar da iyi olursa. Usutmemek de istiyorum napcam bilemedim

Ayy almadım daha beğendiğin varsa atar mısın ? Uyku tulumu şart mıı ??
Ben şimdi basit bir tane gördüm uyku tulumu da kızlar buraya bir tane atmıştı femuarla mi cirtla mi ne ayarliyorduk boyutunu yenidoganken kollari falan kundak gibi kapalıydı ama markasını hatırlayamadım onun O ozgeeeee1 sen mi atmistin canım öyle hatırlıyorum sanki

Kesin yanlış ölçmüştür canım hatırlarsan ben de hem perinatologa hem kendi doktoruma gitmiştim aynı gün biri 880 biri 900 ölçmüştü fark dediğin bu kadar olur bence, o özenli bakmamıştır zaten devlette kim özeniyo ki yaptığı işe

Kızlar bebislerinize uyku tulumu ve hastaneye gidip gelme durumlari için tulum aldınız mı peluş falan
hastaneye gidip gelirken o peluşlara gerek olmaz diye düşünüyorum hava serin olmaz kuzum hele hele antalyada havanın durumuna göre battaniye ya da kalın müslinini örterim pusetine, kendisini de penye battaniyeye kundakladıktan sonra sorun olmaz. Uyku tulumu almadım karar da veremiyorum açıkçası gerekli olup olmadığına

Hatırlayamadım kuzum ben araştırdığımda Owli ve Little gusto gördüm hep onlar da basit değil baya pahalı

Aynı doktora gidiyoruz bana şeker yükleme yapmadı yani dikkat et yediklerine yapmayalım dedi bazen yapsamıydık acaba diyorum sonra kusanları görünce vazgeçiyorum
Elmalı gazoz ve redbullu seviyorsan güzel geliyo ama kusanlari görünce bende şaşırıyorum acaba markadan mi bilmiyorum ki bosver yapmaman daha iyi ben sonradan irilikle alakalı benden kaynaklı mi diye yaptırdım aslında daha çok
Allah allah sana ne dedi de yapmadi bana 13 kilo fazla almışsın dedi birde bebek iri dedi yaptı..

Ben de çıkarmayı düşünüyorum hava iyi olduğu sürece battaniye varken tuluma bence gerek olmaz çünkü küçük alsak da giyeceği 1 ay bence yaz geliyor somra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…