- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Valla içtim kanları verdim poğaçamı da yedim üstüneAyyy ben de bundan içtim ilk güzeldi ama sonra midem bulandı ama düzeldi tekrardan 10 dakikada içmen lazım hayatım
Salaklar ya anlamıyorum parayı alıyorsun neyın trıbı og
Vallahi ya sinir oldum yanındaki kıza kur yaparken ben arada kaynadımYanlış ölçmüştür bence bu kadar fark imkansız
bide doktor diyoki sen ilk geldiğinde 8+4 müşsün buna göre şuan 25+4 haftalıksın diyo o tarihte ben 9+5 tim. Sonraki kontrollerde hiç öyle bişey demediler. Hatta detaylı ultrasondan tam 1 gün önce gittim 21+5 ti 430 gramdı ertesi gün detaylı ultrasonda 21+6 440 gram çıktı hatta usg göre 22+1. Şimdi yine tutturdular 25+4 haftalık diye ay karmaşık oldu. Aman ya takmıcam kendi doktorum var zaten üniversite hastanesine bi ay daha giderim yeter gitmek için gidiyorum zatenBen burada birinin yazısına da denk gelmistim canım, aynı cihaz aynı hastane farklı Dr. Kilosunu tam hatırlayamıyorum ama sabah birisi 40cm olcmus diğer Dr 42cm bebek saatler içinde uzamış gibi bir durum oluyor. Doktordan doktora da bu ölçüm değişiyor bence bebeğin duruşu vs. acele olcuyorlar sanırım böyle garip sonuçlar çıkabiliyor.
Benim annemde de hiç çatlak olmamış, yaşı ilerledikçe kilo al ver derken çatlamış. Hamileliklerinde hiç çatlamamis inşallah bizim de öyle olurkaşıntıyı hissettiğim an hemen yağ sürüyorum asla kasimiyorum
Yok yok merak etme seninki kesinlikle yanlış ölçüm. Benim detaylıda 403 mu neydi ertesi gün 350 mi ne ölçülmustu sanırım. Başka dr'a gittim 407 ölçtü. Bebeğinin zayiflamasi durumu olamaz dedi gelişimi durur kan gitmez kilosu az artar tamam ama zayiflayamaz doktorunun yoğun bir zamanına denk geldin sanırım demişti o yüzden sen de endişelenme yanlış ölçüm bence o
Ay deme ya yanlış çıkarsa tek 2. Saat yanlış çıkar diğerleri normalse herhalde iyidir tekrar yapamamAaahh hayatımm bana hemşire kusarsan baştan başlamamız lazım her şeye demişti
Ben hırka aldım peluş üzerine battaniye örterim diye düşündümKızlar bebislerinize uyku tulumu ve hastaneye gidip gelme durumlari için tulum aldınız mı peluş falan
Verdikleri ultrason kağıdında ne kadar sapma olabileceği yazıyor canım benim +- 80 gr gibi bir şey yazıyordu mesela. Ama sanırım ultrason kağıdı vermiyorlar üni hastanesinde. 1 kilonun altında değildir sıkma sen canını.Kızlar üniversitedeki kontrolden çıktım. Ay sinirim bozuldu. Bebekte sıkıntı yok şükür ama geçen hafta kendi doktorum 919 gram ölçtü bu hafta üniversite 800 gram ölçtübende nasıl yani geçen hafta 919 gram ölçtüler dedim hassas teraziye koymuyoruz sonuçta +- 500 gram oynayabilir dedi. 500 gram mı? Bebek zaten 1 kilo anca nasıl 500 gram oynar. Sinirlerim bozuldu şimdi buna göre ben 25+5 oldum. Boyu da 31 cm ölçtü.
Kusarsan tekrar baştan içmen lazım demişti bana canım kötü olmuş tühKızlar ya şeker yüklemesinde 1. Saati verdim ama daha fazla dayanamadım çıkardım midemde kalanı 2. Saat yanlış çıkar herhalde demi
Ayy almadım daha beğendiğin varsa atar mısın ? Uyku tulumu şart mıı ??Kızlar bebislerinize uyku tulumu ve hastaneye gidip gelme durumlari için tulum aldınız mı peluş falan
Evet ya dayanamadım bayılacaktım başım döndü ellerim titredi lavaboya zor koştumVerdikleri ultrason kağıdında ne kadar sapma olabileceği yazıyor canım benim +- 80 gr gibi bir şey yazıyordu mesela. Ama sanırım ultrason kağıdı vermiyorlar üni hastanesinde. 1 kilonun altında değildir sıkma sen canını.
Kusarsan tekrar baştan içmen lazım demişti bana canım kötü olmuş tüh
Ahahah evet berbattı ya ben de tam kusacaktım ki şansa hemşire gördü beni kusma sakın dedi tuttum kendimi ama bi daha hamile kalsam yaptırmam herhalde zorlanmıştımValla içtim kanları verdim poğaçamı da yedim üstüne10 dakikayı da geçmiştir ama sanırım benim tamamen yanlış oldu herhalde aman ya napayım berbsttı
Aşıya falan götürürken iyi oluyor ben kullanmıştım peluş tulumlardan astronot tulum diye geçiyordu sanırım adı, ama Antalya’da lazım olur mu bilmiyorum :)Kızlar bebislerinize uyku tulumu ve hastaneye gidip gelme durumlari için tulum aldınız mı peluş falan
Ay maşallah büyümüş prenses şuan normalde kaçsın tam ? Diğerlerinde de ciğer geliştirici yapılmıştır dimi her ihtimale karşı iyi olur iğne inşallah erken gelmez ama gelirse de kuvez ihtimali minimuma düşerYanlış ölçüm yapmıştır canım rastgele bakmıştır. Bir kilodan aşagı degildir şuan. Bende yeni çıktkm doktordan bi sıkıntı yok çok şükür. Tam 28 haftalık olmuş kilosuda 1210 gram dedi boyunu unuttum sormayı. Erken dogum riskimden dolayı 32. Haftada ciger geliştirci igne yapacak
şimdi başka gün sil baştan isterler testiKızlar ya şeker yüklemesinde 1. Saati verdim ama daha fazla dayanamadım çıkardım midemde kalanı 2. Saat yanlış çıkar herhalde demi
Ahahah evet berbattı ya ben de tam kusacaktım ki şansa hemşire gördü beni kusma sakın dedi tuttum kendimi ama bi daha hamile kalsam yaptırmam herhalde zorlanmıştım
Deme ya ilk ikisi normal çıkarsa söylemem diyecektim ki ilki 75 2. 148 çıkmışAy maşallah büyümüş prenses şuan normalde kaçsın tam ? Diğerlerinde de ciğer geliştirici yapılmıştır dimi her ihtimale karşı iyi olur iğne inşallah erken gelmez ama gelirse de kuvez ihtimali minimuma düşer
şimdi başka gün sil baştan isterler testi
valla hiç 3 dilim baklava gibi değildi dimiiiyi bari ben de herhalde yapamam ya bu normal çıkarsa bir de 3 dilim baklavaya eş dediklerinde ben böbürlenerek 3 de yerim 5 de yerim diyordum
Evet değildi tabivalla hiç 3 dilim baklava gibi değildi dimii
Bana da öyle dediler ooo bi şey değilmiş o zaman demiştim
Ben kendi doktoruma bakayım en iyisi bugün diğer doktor sinir etti beniHayatım sıkma canını +-150 200 gram oynar sen farklı mak ölçtürdüğün için kesinlikle fark çıkar
Aynen canım bırak ultrason kağıdını ekranı çevirip bebeği göstermedi bile 3dk sürmedi ölçtü bitti zatenVerdikleri ultrason kağıdında ne kadar sapma olabileceği yazıyor canım benim +- 80 gr gibi bir şey yazıyordu mesela. Ama sanırım ultrason kağıdı vermiyorlar üni hastanesinde. 1 kilonun altında değildir sıkma sen canını.
Kusarsan tekrar baştan içmen lazım demişti bana canım kötü olmuş tüh
ay evet bende almıştım astronot tulum ama İzmir’de çok lazım olmadı 3 kere filan kullanmıştım sonra da kış bittiAşıya falan götürürken iyi oluyor ben kullanmıştım peluş tulumlardan astronot tulum diye geçiyordu sanırım adı, ama Antalya’da lazım olur mu bilmiyorum :)
İlki iyide ikincinin referans aralığı kaçDeme ya ilk ikisi normal çıkarsa söylemem diyecektim ki ilki 75 2. 148 çıkmış
Tam bugün 28 haftam bitiyor canım yarın 29a giriyoruz. Ama ölçümlerde 28.3 28.1 çıkıyor.. digerlerinde yapılmadı canım acil gittim doguma alındım. Bunda önceden bildigi için yapacak kuzumAy maşallah büyümüş prenses şuan normalde kaçsın tam ? Diğerlerinde de ciğer geliştirici yapılmıştır dimi her ihtimale karşı iyi olur iğne inşallah erken gelmez ama gelirse de kuvez ihtimali minimuma düşer
şimdi başka gün sil baştan isterler testi
İkisi de aynı glukoz olarak girilmiş aç tok olarak değil de 74-109 arası ama sanırım bu açık şekeri içinİlki iyide ikincinin referans aralığı kaç
Bak mesela eski kağıtlara bakıyorumBen kendi doktoruma bakayım en iyisi bugün diğer doktor sinir etti beni
Aynen canım bırak ultrason kağıdını ekranı çevirip bebeği göstermedi bile 3dk sürmedi ölçtü bitti zaten
ay evet bende almıştım astronot tulum ama İzmir’de çok lazım olmadı 3 kere filan kullanmıştım sonra da kış bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?