2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayyy ben de bundan içtim ilk güzeldi ama sonra midem bulandı ama düzeldi tekrardan 10 dakikada içmen lazım hayatım
Valla içtim kanları verdim poğaçamı da yedim üstüne 10 dakikayı da geçmiştir ama sanırım benim tamamen yanlış oldu herhalde aman ya napayım berbsttı

Salaklar ya anlamıyorum parayı alıyorsun neyın trıbı og
Yanlış ölçmüştür bence bu kadar fark imkansız
Vallahi ya sinir oldum yanındaki kıza kur yaparken ben arada kaynadım
bide doktor diyoki sen ilk geldiğinde 8+4 müşsün buna göre şuan 25+4 haftalıksın diyo o tarihte ben 9+5 tim. Sonraki kontrollerde hiç öyle bişey demediler. Hatta detaylı ultrasondan tam 1 gün önce gittim 21+5 ti 430 gramdı ertesi gün detaylı ultrasonda 21+6 440 gram çıktı hatta usg göre 22+1. Şimdi yine tutturdular 25+4 haftalık diye ay karmaşık oldu. Aman ya takmıcam kendi doktorum var zaten üniversite hastanesine bi ay daha giderim yeter gitmek için gidiyorum zaten

Verdikleri ultrason kağıdında ne kadar sapma olabileceği yazıyor canım benim +- 80 gr gibi bir şey yazıyordu mesela. Ama sanırım ultrason kağıdı vermiyorlar üni hastanesinde. 1 kilonun altında değildir sıkma sen canını.
Kızlar ya şeker yüklemesinde 1. Saati verdim ama daha fazla dayanamadım çıkardım midemde kalanı 2. Saat yanlış çıkar herhalde demi
Kusarsan tekrar baştan içmen lazım demişti bana canım kötü olmuş tüh

Evet ya dayanamadım bayılacaktım başım döndü ellerim titredi lavaboya zor koştum son verdiğim yanlış çıkar artık ilk ikisi normalse tekrarlamıycam

Valla içtim kanları verdim poğaçamı da yedim üstüne 10 dakikayı da geçmiştir ama sanırım benim tamamen yanlış oldu herhalde aman ya napayım berbsttı
Ahahah evet berbattı ya ben de tam kusacaktım ki şansa hemşire gördü beni kusma sakın dedi tuttum kendimi ama bi daha hamile kalsam yaptırmam herhalde zorlanmıştım

Kızlar bebislerinize uyku tulumu ve hastaneye gidip gelme durumlari için tulum aldınız mı peluş falan
Aşıya falan götürürken iyi oluyor ben kullanmıştım peluş tulumlardan astronot tulum diye geçiyordu sanırım adı, ama Antalya’da lazım olur mu bilmiyorum :)

Ay maşallah büyümüş prenses şuan normalde kaçsın tam ? Diğerlerinde de ciğer geliştirici yapılmıştır dimi her ihtimale karşı iyi olur iğne inşallah erken gelmez ama gelirse de kuvez ihtimali minimuma düşer
Kızlar ya şeker yüklemesinde 1. Saati verdim ama daha fazla dayanamadım çıkardım midemde kalanı 2. Saat yanlış çıkar herhalde demi
şimdi başka gün sil baştan isterler testi

Ahahah evet berbattı ya ben de tam kusacaktım ki şansa hemşire gördü beni kusma sakın dedi tuttum kendimi ama bi daha hamile kalsam yaptırmam herhalde zorlanmıştım
iyi bari ben de herhalde yapamam ya bu normal çıkarsa bir de 3 dilim baklavaya eş dediklerinde ben böbürlenerek 3 de yerim 5 de yerim diyordum

Deme ya ilk ikisi normal çıkarsa söylemem diyecektim ki ilki 75 2. 148 çıkmış

Hayatım sıkma canını +-150 200 gram oynar sen farklı mak ölçtürdüğün için kesinlikle fark çıkar
Ben kendi doktoruma bakayım en iyisi bugün diğer doktor sinir etti beni
Aynen canım bırak ultrason kağıdını ekranı çevirip bebeği göstermedi bile 3dk sürmedi ölçtü bitti zaten
Aşıya falan götürürken iyi oluyor ben kullanmıştım peluş tulumlardan astronot tulum diye geçiyordu sanırım adı, ama Antalya’da lazım olur mu bilmiyorum :)
ay evet bende almıştım astronot tulum ama İzmir’de çok lazım olmadı 3 kere filan kullanmıştım sonra da kış bitti

Tam bugün 28 haftam bitiyor canım yarın 29a giriyoruz. Ama ölçümlerde 28.3 28.1 çıkıyor.. digerlerinde yapılmadı canım acil gittim doguma alındım. Bunda önceden bildigi için yapacak kuzum

Bak mesela eski kağıtlara bakıyorum
337g +- 49 g
645g +- 95g
1280g +- 187g yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…