2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Olabilir o zaman süt ğeetimini arttırıyorsa

Canım bu ağrılar ve uykusuzluk bende de vardı 25-28 arası. Hamile yastığım vardı otururken kullanıyordum yatarken kullanmaya başladım, yastığımı değiştirdim boynumda düzleşme vardı ona uygun bi yastık aldım rahatladım. Ancak doktora gitmeden 2 gün önce dışarda fazla yürüyüp yorulunca lekelenmem oldu kahverengi. Doktora söyledim tek seferlik olmasına rağmen ağrılarım ve leke olduğu için duphaston ve progestan başladı. 20 gün daha leke gelmesin içimiz rahat etsin dedi. Bu ilaçları daha önce de kullanıyordum çok uyku yapıyorlar. Bolca dinlenebiliyorum. Üstelik kasılmalarım ve ağrılarım da oldukça azaldı.

Kizlar elimde lansinoh cift sagim makinesi var. Satiyorum/ariyorum bolumune konu actim... istanbul ici elden teslim. 1900 tl. Alali 1 hafta oldu 2 kez kullandim.

Kızlar gece bir uyandım aşırı tuvaletim gelmiş kasıklarım dolu yataktan kalkamadım desteksiz. Eşimi uyandırdım. Tuvaletten sonrada kaşık ağrım biraz daha devam etti gaz da vardı galiba vallahi yatakta yarı uykulu yarı uyanık alttan üstten çıkarınca rahatladım. Eşimde duyduysa duysun artık napayım bu gaz sıkıntıları çoğalmaya başladı bende. Birde magnezyuma rağmen hala bacağıma kramp giriyor

Gece benim de hep kasıklarım agriyarak uyanıyorum ya kaç defa tuvalete gittim sayamadim hamileliğin ilk aylarına döndüm benim üstten hiç çıkmıyor hep alttan cikasi geliyor bir de şu ara bı kaç gündür arada karnım ağrıyor anlayamadım magnezyumu kramplarin azaldiysa 1e düşür dedi Dr bana o gün kramp girer gibi oldu düşürdüm ama 1'e sanırım 30-32de birakcaz dedi. Şu an 7-8 tane falan kaldı bitince yazcam bı dr'a alayım mı tekrar diye. Eşim ocean kullaniyor belki onunkinden kullanırım biraz

Günaydınn ben emzik kullanmayı düşünmüyorum mecbur kalırsam çocuk çok durmazsa vs öyle vermeyi düşünüyorum sizce yine de yedek almalı mıyım yoksa ihtiyaç olursa mı alayım eksik listesi yapıp yavaştan tamamlamak istiyorum artık

5 cevap geldiyse 5ine de tek tek yazmisimdir alintilayip yazmayı bı akışkanlık haline getiremedim
Tam olarak şimdiki gibi yaptın yani olsun olsun sonuçta cevaplaşıyoruz kendi kendine konuştun denemez
benimde aynı haftalar ilerledikçe kesin tuvalete yatak atcaz benim doktor geçen gaz sıkışması olunca verdi magnezyumu. Ozamana kadar kullanmıyordum sağolsun zahmet etti ama günde bir kullanıyorum toz saşe acaba yetersiz mi geliyor

Bende bu sefer verip vermemekte kararsızım ama aldım yine de dursun diye. Çok elzem bişey değil bence ihtiyaç halinde aldırırsın ne marka nasıl emzik kullanacağını belirle yeter bence gerekli halde şu markayı al gel dersin eşine mesela
Bu arada en geriden gelen olarak iki basamağa düştüm son 99
Ay benim de normalde 89 gün gözüküyor ama doktorla belirlediğimiz sezaryen tarihine göre 69 gün kaldı inşallah vaktini beklerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…