2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet valla tam şu andaki gibi olmuş ben 2 yazdım sen 1 derken böyle böyle rekor kirmisim ödül verilmeli bana

Bi ara onu düşündüm tuvalette uyusam uyku kalitem daha iyi olur sanırım diye aa magnezyumun gaz sıkışmasına iyi geldiğini bilmiyordum, demek ki bende de gazı sıkıştırtmadan çıkmasına yaradı ben günde 1 tane kullanıyordum, sonrasında hayatımda yasamadigim bir kramp yaşadım bacagim yamuldu resmen 2'ye çıkarttı o zaman, son gittiğimde kramplarin azaldiysa 1'e dusurelim zaten birakcaz dedi bir kaç haftaya birakcam sanırım, eskisi gibi değilim bir ara gün içinde 3-4 yerime kramp girerdi sen de yine söylersin belki dozu arttirir

Bencede sana ödül verilmeli rakipsiz Queen

Valla iyi geliyor gaza benim o gaz sıkışmasını geçirdi bağırsakları filan da düzenliyor. Gün içinde pek değil ama gece yani istirahat halinde giriyor. Bende söyleyim kontrolde belki günde 2 yapar. Ama huzursuz bacak sendromuma da iyi geldi o yönden de rahat uyuyorum. Yada senin doktor gibi yükseltmeye gerek yok böyle idare et zaten bırakmaya döncez filan der gerçi benim 32 ye kadar daha 5 hafta var

O zaman 15 kg ideal hiç değiştirmeye gerek yok
Canım çocuklar ilk zamanlar ayda 700 gram 1 kilo arası alıyolar 12 ay itibariyle kilo alımları yavaşlıyor. 2-2bucuk yaş çocuğu 12-15 kilo arası anca oluyor hatta 15 kilo çok bile 2 yaşa. I ImaginaryLife dediği gibi 3 yaş civarı o kiloya ulaşıyorlar. Şuan kızım 22 aylık akşama kadar dışarda gezeceksem ve eşim yanımda yoksa anca ozaman kullanıyorum arabayı onun haricinde hiç araba kullanmıyoruz yürüyor. Bencede senin araba kilosu ideal

Ben 2 kutu bitirdim galiba 60 tane vardı birinde gibi hatırlıyorum epeyidir kullanıyorum 2-3 hafta kaldı benim de ama ilaç da epeyi azaldı, yine sorup ona göre devam ederim sen de yine sor bence çünkü kramp konusuna iyi geliyor epeyi

Aventti sanırım ondan alırım herhalde dediğin gibi yapayım en iyisi alıp boş kenarıya atmaktansa ayyy 2 aycık

O temiz içerikliydi dimi pişik kremini de ondan almıştım ona bakayım bi
Evet temiz içerikliler arasındaydı bazıları portakal kokusu var yazmış ama açmadım bozulmasın diye portakal kokusu da güzel bebişi rahatsız etmez diye düşünüyorum sonuçta hiç kokusuz bir ortamda büyütmek imkansız

Öyle tabi temiz içerikli zaten kokulu olsun daha güzel inşallah bi indirim yakalarım

Nasipse 28 haftanın sonunda gitcem hem tetanoz olcam hem onu sorarım az sabret mi der yükselt mi der bakalım ozaman

Tamam kızlar çok sağolun

ben mustela aldım şampuan,pişik kremi ve vucut losyonunu
Ben de sampuanini mustela almıştım peg varmış içinde tam temiz değilmiş ama peg de böyle ürünlerde az da olsa kullanilirmis zararı uzun vadeli kullanımda oluyor sanırım. Bir şey olmaz herhalde dimi losyonu ecowell aldım, mustelanin pişik kremi de temiz icerikliymis ama inciada indirim olunca incia aldım onu. Şampuan konusunda için biraz rahat değil gibi tam temiz icerkk değil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…