Valla bilmiyorum ki hayatım dediğin gibi diyen de var iyi diyen de var o yüzden küçük boy aldım ben eczanedeki kadın da genellikle bunu kullanıyorlar çok iyi marka dedi ben de aldım bazı şeyleri de deneyerek göreceğiz.Ben de sampuanini mustela almıştım peg varmış içinde tam temiz değilmiş ama peg de böyle ürünlerde az da olsa kullanilirmis zararı uzun vadeli kullanımda oluyor sanırım. Bir şey olmaz herhalde dimilosyonu ecowell aldım, mustelanin pişik kremi de temiz icerikliymis ama inciada indirim olunca incia aldım onu. Şampuan konusunda için biraz rahat değil gibi tam temiz icerkk değil diye
Ben yenidoğanda şampuan kullanmıyorum sebamed sabun kullanıyorum sadece ama vücut losyonu pişik kremi vs aklımdaydı mustela bende set olarak almayı planlıyorum canımben mustela aldım şampuan,pişik kremi ve vucut losyonunu
Aa öyle mi akşama mııBen de indirimden almıştım ama kaça aldım hatırlamıyorumbugün hepsiburada da indirimler başlıyor inşallah denk gelirsin
internetten alacaksan çok dikkat et hayatım kendi sitesiyle falan karşılaştır ben bi kere puanı çok yüksek olan bi satıcıdan şampuan almıştım biodermanın sahte çıktı. o zamandan beri satıcısı aldığım ürünün sahibi değilse almamaya çalışıyorum. ne olur ne olmaz bebişlerin ciddi çok hassas zatenBen yenidoğanda şampuan kullanmıyorum sebamed sabun kullanıyorum sadece ama vücut losyonu pişik kremi vs aklımdaydı mustela bende set olarak almayı planlıyorum canım
Ay evet ya benimde başıma geldi bikere ben şampuan değil ama genelde hamilelikten önce la roche posay yüz yıkama jeli güneş kremini filan alıyorum almadan öncede markanın Türkiye danışma hattını arayıp Trendyoldaki şu satıcı sisteminizde varmı orijinal mi diye teyit ettiriyorum ağzım yandı bikereinternetten alacaksan çok dikkat et hayatım kendi sitesiyle falan karşılaştır ben bi kere puanı çok yüksek olan bi satıcıdan şampuan almıştım biodermanın sahte çıktı. o zamandan beri satıcısı aldığım ürünün sahibi değilse almamaya çalışıyorum. ne olur ne olmaz bebişlerin ciddi çok hassas zaten
o la roche posay ın güneş kreminin de ne çakmasını yaptılar yaa valla insanlar çok kurnazAy evet ya benimde başıma geldi bikere ben şampuan değil ama genelde hamilelikten önce la roche posay yüz yıkama jeli güneş kremini filan alıyorum almadan öncede markanın Türkiye danışma hattını arayıp Trendyoldaki şu satıcı sisteminizde varmı orijinal mi diye teyit ettiriyorum ağzım yandı bikere
Kızım 3 yaşında 14 kgKızlar birşey sorucam tecrübeli anneler cevaplarsa çok sevinirim aldığım bebek arabası 15 kg kadar taşıyormuş acaba değiştirip 22 kg olanlardan mı alsam. 15 kg çocuk kaç yaşında olur ki
Senin plesenta düzeldi mi 13. Haftada aşağıdaydı 16 gibi alttan baktı aşağıda değil iyi dedi 20de detaylıda sordum saçma sapan bir şey dedi bana yerini gösterdi sanki ben anlıyorum gibi hay Allah ım ya 25. Haftada yine aşağıda tam kapatmıyor ama ben gidince diğer doktora söyle dedi burdaki doktor gidecekBenim de plasentam aşağıda canım. Detaylıda öğrendim bende. Postorior Plasenta previa . Duyunca elbetteki üzüldüm biraz ama sabırla bekleyip bolca Dua ediyorum çünkü düzelme ihtimali var. 32. Haftaya kadar yolu varmış. Ama 32 den sonra düzelme ihtimali çok düşükmüş. Sen de moralini yüksek tut çünkü rahim büyüdükçe plasentan yukarı doğru çıkacaktır. Üstelik marjinalmiş senin yani rahim ağzını tam kapatmıyor. Doktor bana ağır işler yapmayı, eşimle birlikteliği yasakladı. Sana da söylemişlerdir??
Canım sen gittin mi doktora nasıl bebiş kilosu boyu felanBakın taa nerelere gittimönceki kızımda 2020 nisan anneleri mesajlarıma baktım
Zaman öyle hızlı kişimdi oğlumu bekliyorum
Canım bugün biraz fazla dinlen. Geçen bende de oldu bel karın ağrısı bacak ağrısı da vardı. Hiç bişey yapmadım oturdum genel olarak halbuki ama oturmak değil uzanmak iyi geliyor. Bugün karın ağrısıKızlar ben 25 haftalık oldum tam bende geceden beri bi karın ağrısı ara ara gidip geliyor ve bel ağrısı var yaşayan var mı bunu
Bol havuç ve havuç suyu iyi geliyor diye okumuştum. Bilimsel bi dayanağı yokmuş ama genel olarak herkese iyi gelmişKızlar doktor kontrolüm vardı bebeğin suyu sınırdaymış yaşayan var mı nelere dikkat etmeliyim 29+1 haftalık olduk.
Aynı benim göbüş
Havuç suyu iç canım çok faydası oluyor düzelir inşallahKızlar doktor kontrolüm vardı bebeğin suyu sınırdaymış yaşayan var mı nelere dikkat etmeliyim 29+1 haftalık olduk.
YaaaCanım bugün biraz fazla dinlen. Geçen bende de oldu bel karın ağrısı bacak ağrısı da vardı. Hiç bişey yapmadım oturdum genel olarak halbuki ama oturmak değil uzanmak iyi geliyor. Bugün karın ağrısıgolden-snitch te de var
Bol havuç ve havuç suyu iyi geliyor diye okumuştum. Bilimsel bi dayanağı yokmuş ama genel olarak herkese iyi gelmiş
Canım havuç suyu arttırıyor diye duymuştumKızlar doktor kontrolüm vardı bebeğin suyu sınırdaymış yaşayan var mı nelere dikkat etmeliyim 29+1 haftalık olduk.
Havuç yiyorum bol bol bakalım çarşamba ve cumartesi tekrar çağırdı inşallah bir sıkıntı çıkmaz.Canım bugün biraz fazla dinlen. Geçen bende de oldu bel karın ağrısı bacak ağrısı da vardı. Hiç bişey yapmadım oturdum genel olarak halbuki ama oturmak değil uzanmak iyi geliyor. Bugün karın ağrısıgolden-snitch te de var
Bol havuç ve havuç suyu iyi geliyor diye okumuştum. Bilimsel bi dayanağı yokmuş ama genel olarak herkese iyi gelmiş
Gittim canım ama kilosunu boyunu sormayı unuttum herşeyi normal dedi elhamdulillah.Canım sen gittin mi doktora nasıl bebiş kilosu boyu felan
İnşallah canımHavuç suyu iç canım çok faydası oluyor düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?