2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Valla bilmiyorum ki hayatım dediğin gibi diyen de var iyi diyen de var o yüzden küçük boy aldım ben eczanedeki kadın da genellikle bunu kullanıyorlar çok iyi marka dedi ben de aldım bazı şeyleri de deneyerek göreceğiz.

Ben yenidoğanda şampuan kullanmıyorum sebamed sabun kullanıyorum sadece ama vücut losyonu pişik kremi vs aklımdaydı mustela bende set olarak almayı planlıyorum canım
internetten alacaksan çok dikkat et hayatım kendi sitesiyle falan karşılaştır ben bi kere puanı çok yüksek olan bi satıcıdan şampuan almıştım biodermanın sahte çıktı. o zamandan beri satıcısı aldığım ürünün sahibi değilse almamaya çalışıyorum. ne olur ne olmaz bebişlerin ciddi çok hassas zaten

Ay evet ya benimde başıma geldi bikere ben şampuan değil ama genelde hamilelikten önce la roche posay yüz yıkama jeli güneş kremini filan alıyorum almadan öncede markanın Türkiye danışma hattını arayıp Trendyoldaki şu satıcı sisteminizde varmı orijinal mi diye teyit ettiriyorum ağzım yandı bikere

o la roche posay ın güneş kreminin de ne çakmasını yaptılar yaa valla insanlar çok kurnaz

Kızlar birşey sorucam tecrübeli anneler cevaplarsa çok sevinirim aldığım bebek arabası 15 kg kadar taşıyormuş acaba değiştirip 22 kg olanlardan mı alsam. 15 kg çocuk kaç yaşında olur ki
Kızım 3 yaşında 14 kg

Kızlar ben 25 haftalık oldum tam bende geceden beri bi karın ağrısı ara ara gidip geliyor ve bel ağrısı var yaşayan var mı bunu

Senin plesenta düzeldi mi 13. Haftada aşağıdaydı 16 gibi alttan baktı aşağıda değil iyi dedi 20de detaylıda sordum saçma sapan bir şey dedi bana yerini gösterdi sanki ben anlıyorum gibi hay Allah ım ya 25. Haftada yine aşağıda tam kapatmıyor ama ben gidince diğer doktora söyle dedi burdaki doktor gidecek nolcak bilmiyorum bu sürekli hareket eden bir şey mi onu da anlamadım

Kızlar doktor kontrolüm vardı bebeğin suyu sınırdaymış yaşayan var mı nelere dikkat etmeliyim 29+1 haftalık olduk.

Uygulamada indirimde mi bilmiyorum ama hepsiburada’da fiyatları çok iyiydi ben üçünü aldım siz de bakın ihtiyacınız varsa

Eklentiler

• IMG_5156.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_5157.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_5158.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar ben 25 haftalık oldum tam bende geceden beri bi karın ağrısı ara ara gidip geliyor ve bel ağrısı var yaşayan var mı bunu
Canım bugün biraz fazla dinlen. Geçen bende de oldu bel karın ağrısı bacak ağrısı da vardı. Hiç bişey yapmadım oturdum genel olarak halbuki ama oturmak değil uzanmak iyi geliyor. Bugün karın ağrısı golden-snitch te de var
Kızlar doktor kontrolüm vardı bebeğin suyu sınırdaymış yaşayan var mı nelere dikkat etmeliyim 29+1 haftalık olduk.
Bol havuç ve havuç suyu iyi geliyor diye okumuştum. Bilimsel bi dayanağı yokmuş ama genel olarak herkese iyi gelmiş

Yaaa korktum açıkcası canım ilk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum bi de gecede doğru düzgün uyuyamadım

Havuç yiyorum bol bol bakalım çarşamba ve cumartesi tekrar çağırdı inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Canım sen gittin mi doktora nasıl bebiş kilosu boyu felan
Gittim canım ama kilosunu boyunu sormayı unuttum herşeyi normal dedi elhamdulillah.
Haftaya bu gün yine gidicem 28. Haftada kan uyuşmazlık iğnesi olucam artık ozaman sorarım kilosu boyunu. Sen naptın ne dedi doktor 15inde gitcktin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…