- 8 Eylül 2023
- 287
- 334
- 18
Benimde iyi geçti canım çok şükür 28 hafalıkdı tam 1210 gram kilosu boyuda 37 cm di. 32. Haftada ciger geliştirci igne yapacak erken dogum riskine karşı. Bebek dönmüş bu seferde kafası yukarda aykları aşagıda dedi makat geliş şuan 3 gündür çok rahatsız ediyor sancım oluyor 2 metre yürüyemiyorum doktora gitmemek için direniyorumGittim canım ama kilosunu boyunu sormayı unuttum herşeyi normal dedi elhamdulillah.
Haftaya bu gün yine gidicem 28. Haftada kan uyuşmazlık iğnesi olucam artık ozaman sorarım kilosu boyunu. Sen naptın ne dedi doktor 15inde gitcktin?
Benimde yan duruyoBenimde iyi geçti canım çok şükür 28 hafalıkdı tam 1210 gram kilosu boyuda 37 cm di. 32. Haftada ciger geliştirci igne yapacak erken dogum riskine karşı. Bebek dönmüş bu seferde kafası yukarda aykları aşagıda dedi makat geliş şuan 3 gündür çok rahatsız ediyor sancım oluyor 2 metre yürüyemiyorum doktora gitmemek için direniyorum
Hatta sana msj yazdım üstüne belim ağrımaya başladı hala ağrıyor kasıklarımda da inanılmaz bi baskı varYaaakorktum açıkcası canım ilk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum bi de gecede doğru düzgün uyuyamadım
Allahın izniyle düzelir inşallah güzel haberlerle gel canımHavuç yiyorum bol bol bakalım çarşamba ve cumartesi tekrar çağırdı inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Canım benimde öyleydi doktor bol su iç havuç suyu ve ğortakal suyu iç demiştiKızlar doktor kontrolüm vardı bebeğin suyu sınırdaymış yaşayan var mı nelere dikkat etmeliyim 29+1 haftalık olduk.
Havuç suyu iyi geliyorKızlar doktor kontrolüm vardı bebeğin suyu sınırdaymış yaşayan var mı nelere dikkat etmeliyim 29+1 haftalık olduk.
Sen ağır kaldırma artık canım. Benim de iki tane bel fıtığım var bu aralar çok zorluyor. Yürüyüş iyi geliyor ama yürüyünce de kasıklarım vajinam ağrıyor bebek alttan çıkıverecek gibi baskı yapıyor. Bel ağrısına yüzme de iyi geliyor ama enfeksiyon riskinden dolayı ben havuza gitmiyorum.Ay kızlar belim aşırı ağrıyor böyle sanki gebelikten filan değil de bende kronik bel rahatsızlığı var bacağıma vurur filan öyle bi ağrı hissiyatı. Kızımı kaldırdım elimde yük eşyada vardı acaba ters hareket mi yaptım rahat oturamıyorum bile. Hamile değilken belime koca karı işi gibi gelecek ama pirinç lapası filan yaptırırdım öyle geçerdi şimdi ısıdan da çekiniyorum yaptırmam onu nasıl geçecek
Canım kaldırma artık çocugu agır şeylerde taşıma seninde erken dogum hikayen var zaten bir ay daha dikkat etAy kızlar belim aşırı ağrıyor böyle sanki gebelikten filan değil de bende kronik bel rahatsızlığı var bacağıma vurur filan öyle bi ağrı hissiyatı. Kızımı kaldırdım elimde yük eşyada vardı acaba ters hareket mi yaptım rahat oturamıyorum bile. Hamile değilken belime koca karı işi gibi gelecek ama pirinç lapası filan yaptırırdım öyle geçerdi şimdi ısıdan da çekiniyorum yaptırmam onu nasıl geçecek
Amin inşallahAllahın izniyle düzelir inşallah güzel haberlerle gel canım
Düzeldi mi peki?Canım benimde öyleydi doktor bol su iç havuç suyu ve ğortakal suyu iç demişti
Canım ben bazen sırtım ağrıyınca şu dışında bez olan sıcak su torbalarının küçüğü var ya avuç içi kadar onu koyuyorum sıcacık bir duş alıyorum iyi geliyor. Kızın kaç kilo zayıf mı tartmasan daha iyi aslında yaAy kızlar belim aşırı ağrıyor böyle sanki gebelikten filan değil de bende kronik bel rahatsızlığı var bacağıma vurur filan öyle bi ağrı hissiyatı. Kızımı kaldırdım elimde yük eşyada vardı acaba ters hareket mi yaptım rahat oturamıyorum bile. Hamile değilken belime koca karı işi gibi gelecek ama pirinç lapası filan yaptırırdım öyle geçerdi şimdi ısıdan da çekiniyorum yaptırmam onu nasıl geçecek
Kız senin fıtık ne zaman başladıHavuç suyu iyi geliyor
Sen ağır kaldırma artık canım. Benim de iki tane bel fıtığım var bu aralar çok zorluyor. Yürüyüş iyi geliyor ama yürüyünce de kasıklarım vajinam ağrıyor bebek alttan çıkıverecek gibi baskı yapıyor. Bel ağrısına yüzme de iyi geliyor ama enfeksiyon riskinden dolayı ben havuza gitmiyorum.
Ayy canım benim ya Allah şifamızı versin çok zor gerçektenHatta sana msj yazdım üstüne belim ağrımaya başladı hala ağrıyor kasıklarımda da inanılmaz bi baskı varuzanmam lazım ama şuan uzanabilecek durumda değilim anca yayılıp oturuyorum
Kuzum ağırlaştık artık dikkat et ağır kaldırmamaya çalışAy kızlar belim aşırı ağrıyor böyle sanki gebelikten filan değil de bende kronik bel rahatsızlığı var bacağıma vurur filan öyle bi ağrı hissiyatı. Kızımı kaldırdım elimde yük eşyada vardı acaba ters hareket mi yaptım rahat oturamıyorum bile. Hamile değilken belime koca karı işi gibi gelecek ama pirinç lapası filan yaptırırdım öyle geçerdi şimdi ısıdan da çekiniyorum yaptırmam onu nasıl geçecek
Ay kızlar belim aşırı ağrıyor böyle sanki gebelikten filan değil de bende kronik bel rahatsızlığı var bacağıma vurur filan öyle bi ağrı hissiyatı. Kızımı kaldırdım elimde yük eşyada vardı acaba ters hareket mi yaptım rahat oturamıyorum bile. Hamile değilken belime koca karı işi gibi gelecek ama pirinç lapası filan yaptırırdım öyle geçerdi şimdi ısıdan da çekiniyorum yaptırmam onu nasıl geçecek
Canım benim kız 14 kilo doktor kaldırma artık tehlikeli dedi. 1 gün öncesi kaldırmıştım. Ağrıdan ölüyordum. Yapma öyle şeyler.Ay kızlar belim aşırı ağrıyor böyle sanki gebelikten filan değil de bende kronik bel rahatsızlığı var bacağıma vurur filan öyle bi ağrı hissiyatı. Kızımı kaldırdım elimde yük eşyada vardı acaba ters hareket mi yaptım rahat oturamıyorum bile. Hamile değilken belime koca karı işi gibi gelecek ama pirinç lapası filan yaptırırdım öyle geçerdi şimdi ısıdan da çekiniyorum yaptırmam onu nasıl geçecek
Ağır kaldirdigin için canım bence. Ben de evde bir odayı supursem belim kopuyor skolyoz var bende de sanırsın bir gün boyunca tüm evi temizlemisim gibi bir ağrı oluyor. Ağır hiç bir şeyi kaldırma, ben de arada unutup yeğenimi kucağıma alıyorum sonra aklıma geliyor. Ben arada yaparken bile etkiliyor sen kızıni hep kaldırıyorsundur o ağrı yapıyor bence. Geçtiğimiz aylarda belime sıcak su torbası koymuştum ben ama direkt değil arada sweatim vardı. Bu aylarda olur mu bilmiyorumAy kızlar belim aşırı ağrıyor böyle sanki gebelikten filan değil de bende kronik bel rahatsızlığı var bacağıma vurur filan öyle bi ağrı hissiyatı. Kızımı kaldırdım elimde yük eşyada vardı acaba ters hareket mi yaptım rahat oturamıyorum bile. Hamile değilken belime koca karı işi gibi gelecek ama pirinç lapası filan yaptırırdım öyle geçerdi şimdi ısıdan da çekiniyorum yaptırmam onu nasıl geçecek
Aynen ya bazen kötü vuruyor en ufak ters harekette bu fıtıklar. Benim doktorumda yüzme termal vs enfeksiyon riski var demişti yürüyünce daha çok ağrıyor benimHavuç suyu iyi geliyor
Sen ağır kaldırma artık canım. Benim de iki tane bel fıtığım var bu aralar çok zorluyor. Yürüyüş iyi geliyor ama yürüyünce de kasıklarım vajinam ağrıyor bebek alttan çıkıverecek gibi baskı yapıyor. Bel ağrısına yüzme de iyi geliyor ama enfeksiyon riskinden dolayı ben havuza gitmiyorum.
vallahi çoğu şeye dikkat ediyorum ama çocukta bu sıralar bana çok düşkün oldu sürekli gelip kafasını koyuyor kucak istiyor alsam bi dert almasam bi dert bugünde merdivenlerden indireyim dedim de oldu yaCanım kaldırma artık çocugu agır şeylerde taşıma seninde erken dogum hikayen var zaten bir ay daha dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?