2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar instagramda cocukdoktoruinceliyor diye bir sayfa var ben aldığım ürünlere ordan bakarak karar veriyorum, içerik okumayı pek bilmediğim için uzmanın yönlendirmesiyle alıyorum. Sizde bakın isterseniz sayfaya.

Eklentiler

• IMG_9455.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 55
11 buçuk kilo şuan. Ameliyat zamanı verdiğinden az geliyor bana ama doktora göre normal kilosu. Ama 11 buçuk kiloyuda günde defalarca kaldırıyorum işte
Ayy canım benim ya Allah şifamızı versin çok zor gerçekten
biraz uzandım hafifledi kv geldim çokta uzanamıyorum iş yapmıyorum ama oturmakta yoruyor uzan sende bence baya dinlen anca o iyi geliyor
Ay canım ya merdivenlerden indiriyordum bi saat beklemeyim hadi kendim indireyim dedim canımız tez aslında beklesem böyle olmazdı elimde de bakım çantaları poşetler vardı. Ay yapmıcam bidaha ya bide aynen korkuyorum ya ısıdan ayağımın altına deneyim uzandım biraz iyi geldi ama

Umarım bekler prenses sağlıkla sıhhatle gelir Rabbim yar ve yardımcın olsun canım

Kuzum ağırlaştık artık dikkat et ağır kaldırmamaya çalış sıcak bi duş alıp uzan olmadı bi parol iç yapılacaklar da çok kısıtlı ne yazık ki.
Aynen valla ağırlaştık gittikçe farkediyorum nefesim bitarafıma kaçıyor baya bildiğin hareketlerimiz kısıtlandı
Canım benim kız 14 kilo doktor kaldırma artık tehlikeli dedi. 1 gün öncesi kaldırmıştım. Ağrıdan ölüyordum. Yapma öyle şeyler.
Doğru ya valla günde defalarca kaldırıyoruz bide. Kucağa almayınca da üzülüyorum ama
Vallahi biraz iyi olunca akıllanmıyoruz ya bende dün buzdolabını çekip ittim sürüyerek daha dikkat etcem bende korktum artık iyice

Sıcak su torbası iyi olmayabilir bel için kasları gevşetiyor felan. O konu biraz muallak bazısı bişey olmaz diyor bazısı iyi diyor bence havluya ütü basıp en azından daha ılık olur sıcak sudan ve de soğuyan bişey o bölgeyi sıcak tutabilirsiniz ama ağır kaldırmayın artık. 10 kilo iki bidon su demek baya çok gene gidilen mesafeye göre.

Valla ben kızımda 3 gün üst üste güneşte kalmış tabureye oturdum baya güzel geldi sıcak vurması filan sonrada doğum yaptım ay belki hiç alakası yok ama hep sebep olabilecek şeyleri düşündüm 2 sene boyunca o yüzden korkuyorum bende ısıdan sıcaktan.

Evet canım sizi dinledim 1saat uyumuşum o kadar iyi geldi ki şuan ağrılarım daha hafifledi

Aynen o yüzden sıcak iyi olmuyor bence duş için bile kaynar su değil ılık su olmalı diyorlar. Sorun olmasa onu da engellemezler. Ama dediğim gibi havlu ısıtmak biraz daha masum korse mantığı işre en azından daha az ılık o bölgeyi ılık tutmaya yarar sadece.

Evet canım koyma sakın benim doktorum koy dedi de kaslari gevşetecek gibi bir şey mantıken koyma sen bende koymamistim eşim masaj yapmıştı yaglamisti geçmişti.. zaten bendeki ağrıdan ötürü sinirlerden yani bacağına vuruyordur ama çok kızdım sana iyi cesaret birde merdiven inmissin ya hiç mi aklına gelmedi o anneyse allahtan bir şey olmadı sadece ağrı var ama böyle yanımda olsan kızardım

Geçen günlerde bendede aynısı 27+3 de oldu ben karnımı dürtmesem vurmuyodu normalde aşırı hareketli olmasına rağmen hatta 2-3 gün önce grupta konuşuldu bu konu bi arkadaşın daha böyle olmuştu 2-3 gün sonrasında hareketleri düzeldi ben doktora gittiğimde bebeğin poposunu karnıma dayadığını o yüzden o sert hareketleri hissetmediğimi söyledi bebeğinde uyumaya ihtiyacı var korkma 12 saat içerisinde 10 hareket hissetmezsen o zaman gel dedi bana

Ben bu sıcak su olayini doktoruma sordum. Çok sıcak suda duş alıyorum bir şey olur mu diye güldü hatta, sorun olmaz dedi. Eşim de abartı bı sıcak oluyor ama gerçekten çok sıcak suda duş alıyor dedi. Dr da ben de cok sıcak suyu severim tansiyonunun düşüp bayılma durumun olabilir onun haricinde problem olmaz demişti. Damarlar gevsiyor diye problem olur sanmıştım dedim. Varis gibi durumlara sebebiyet verebilir dedi. Bu yüzden çok üşüdügüm bı gunse ben sıcak suyla duş alıyorum çok şükür herhangi olumsuz bir şeyle karsilasmadim

Bnm kıza 2.5 yaşından bu yana anlatıyorum hep. Bebek var kucağıma alamam seni vs diye. Koltuğa oturuyorum öyle gel kucağıma diyorum. Hasta vs değilse ısrar etmiyor. Yatakta, koltukta vs bolca kucağıma alıp sarılıyorum. Yoksa ben de çok üzülüyorum

Bak bak daha bi de buzdolabı çekip itmiş ee başka ne yaptın konuştukça dökülüyosun senin belin ağrımasın da kimin ağrısın bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…